Returning of the written off #42 Invited only - Page 29

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

A jesi stavila ovo tamo na IF gde se pise o kriketu? Malopre sam komentarisala kako se pojedine bas bas brinu za Sidovo zdravlje, kako ce sve postici. Procitala si sta sam pisala ovde. E ovo bi tamo leglo znas kako , uf . 😉😆

Verovatno si i ti otisla vec na spavanje, ja se uzasno mucim sa kompom veceras, ali procitaces sutra sta ti pisem. O Boze, stvarno sam u zoni sumraka 🤢

Saskice moja🤗 Nisam otisla na spavanje rano mi je😆😆😆
da mozda bi to tamo bilo dobro,ali ja ne idem tamo.moguce da ce neko postaviti ovo u taj teard,jer sam objavila u FC.😉
I tebe komp odavno zeza ,postoji li neko resenje za to.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hvala badi, narocito za ovo devojke, mada ima ovde i starijih . Recimo Drajce 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Saskice moja🤗 Nisam otisla na spavanje rano mi je😆😆😆
da mozda bi to tamo bilo dobro,ali ja ne idem tamo.moguce da ce neko postaviti ovo u taj teard,jer sam objavila u FC.😉
I tebe komp odavno zeza ,postoji li neko resenje za to.

Znas sta, mora da postoji. Ja sam i pre puta pricala kako cu da resim ovaj problem, da ga neko pogleda , ali naravno da nisam nista uradila s obzirom na stisku sa vremenom. Ali definitivno cu nesto preduzeti od nedelje.

A sto se tice postavljanja ovog, nije mi nikakav problem da postavim i ja , ne znam samo da li mozda hoce ta Indijka sto te zamolila pa necu da joj kvarim zadovoljstvo. . Ako ne uradi ona, ja cu sigurno, znas da meni nije nikakav problem da skocim do inostranstva zacas
😉😆
Stephi thumbnail

"Beintehaa Hogi Iss Baar Holi, Abdullah's Ke Sang" - Colors TV Holi Dhamaka!!!

As the festival of colors "Holi" is around the corners our television makers are leaving no stones unturned to make this Holi a memorable and entertaining one. To rake the benefit of this lovely festival makers of Colors have planned for an Integration Episode and the new yet popular show "Beintehaa" will play host to this beautiful and masti filled festival.

Reveals a source "The epicenter of the plot will be the show Beintehaa. The Abdullahs will arrange for a major Holi celebration and the leads (and other characters) of other shows of the channel will join in the fun." The track named Holi Ke Rang Abdullah's Ke Sang' will see Colors, Water, Bhaang, Dance, Music, Masti, Dhamaal and loads of romance.

The shooting for the same will take place on today that is the 7th, 8th and 9th of March 2014 and is expected to go on air on the 15th of March!!!

Talking about the event, the organizer said, "This time the celebration will be an extension of "Beintehaa". This is also the first kind of a format where an event is being merged with a track. It is interesting and we are sure the audiences will like it."

So, on the occasion of Holi, kis kis ke dil Milenge??? What do you think? Who will come closer this Holi on Colors "JAZBAAT KE RANG"

Kako se festival boja Holi priblizava uskoro, nasi tv stvaraoci sve cine da ovaj Holi ucine nezaboravnim i zabavnim. Colors je planirao jednu integrisanu epizodu a nova ali ipak popularna serija "Beintehaa" ce biti domacin ovom prelepom festivalu ispunjenom zabavom.

Epicentar price ce biti serija Beintehaa. Abdullahs ce organizovati veliku Holi proslavu a glavni i i ostali likovi iz drugih serija ovog kanala ce im se pridruziti u zabavi . Numera nazvana Holi Ke Rang Abdullah's Ke Sang ce videti Vodu Bhaang Ples Muziku Zabavu Veselje i puno romantike.

Snimanje ce poceti danas 7-og, 8-og, 9-og marta a ocekuje se da ce biti prikazano 15-og.

Govoreci o ovom dogadjaju, organizator je rekao '' Ovog puta proslava ce biti produzetak Beinteha. Takodje ovo je prva vrsta formata gde se jedna manifestacija ( dogadjaj ) spaja sa numerom . Interesantno je i sigurni smo da ce se publici svideti . Dakle povodom Holi , ko ce se susresti ??? sta mislite? ko ce se zbliziti na ovom Holiju Colorsovog ZAZVONILE EMOCIJE ( otprilike bi to znacilo manje vise )

Smeki , a ?😉

Mislim ... prevod 🤣

I sta cu sad , moram opet da se samoquotujem.😆 Nadovezala sam se na ovaj link od Bikice za Holi sa clankom koji je izasao. To sam malopre zaboravila da napomenem, do sada ste i vi to shvatile, ali red je i da pojasnim. Rekoh ja u zoni sumraka sam. Bolje mozda i da odem da spavam.

Bikica_Biki thumbnail
Drage devojke ,uzivajte u danasnjem danu ,on je samo za vas, budite obasute postovanjem,toplinom, neznoscu,ljubavlju od strane suprotnog pola,a ja vam to ne zelim samo na ovaj dan vec da tako bude svaki naredni dan. Voli vas vasa Biki
------------------------------------------------------------------------------------------
Saljem vam zvezdu najlepseg sjaja, saljem vam puno srece bez kraja, saljem vam ljubavlju ispunjen san i najlepse zelje na danasnji dan! SRECAN 8. MART
------------------------------------------------------------------------------------------

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YAwfI_Vx9SM[/YOUTUBE]

Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail
Tako cu i da uradim. Odoh da spavam.

P.S. Biki podsecaju li te ova dvojica na slici na nesto
😉😆

Bikica_Biki thumbnail

Znas sta, mora da postoji. Ja sam i pre puta pricala kako cu da resim ovaj problem, da ga neko pogleda , ali naravno da nisam nista uradila s obzirom na stisku sa vremenom. Ali definitivno cu nesto preduzeti od nedelje.

A sto se tice postavljanja ovog, nije mi nikakav problem da postavim i ja , ne znam samo da li mozda hoce ta Indijka sto te zamolila pa necu da joj kvarim zadovoljstvo. . Ako ne uradi ona, ja cu sigurno, znas da meni nije nikakav problem da skocim do inostranstva zacas
😉😆

Postavi slobodno draga🤗
Posle sam videla da mi je i napisala da to na twiter postavim pa sam uradila.😉
A ti ces to slatko napisati nesto uz to😳 mozes odmah pre svih😆
A da komp trebas resiti,da se ne mucis tako,jer to dugo traje.😳
Bikica_Biki thumbnail

I sta cu sad , moram opet da se samoquotujem.😆 Nadovezala sam se na ovaj link od Bikice za Holi sa clankom koji je izasao. To sam malopre zaboravila da napomenem, do sada ste i vi to shvatile, ali red je i da pojasnim. Rekoh ja u zoni sumraka sam. Bolje mozda i da odem da spavam.

E to je ta serija Saskice-Beskrajna ljubav..oni su domacini vidim😳
Nema nam Smekerice danas samo malo bila.
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Thank you very much, RK☺️
ps.kumice ovo ti je vrh 👏
Bikica_Biki thumbnail

Tako cu i da uradim. Odoh da spavam.

P.S. Biki podsecaju li te ova dvojica na slici na nesto