Returning of the written off #42 Invited only - Page 19

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.3k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Badi lepo sam napisala da nemam iskustva sa tim i da ti sigurno znas, kao sto i znas. Vidim da si sve lepo objasnila kao i Bilica.
Nije mi bila namera da je plasim.

Znam badi naravno da ti nije to bila namera , ali kad je covek vec u nekoj blagoj panici onda kad mu jos neko kaze da pocinje da se plasi, ne pomaze. A ja joj ne govorim ovo da je eto kao ohrabrim vec zato sto sam prosla kroz to i znam da ne moze da se desi ono sto nju brine. Da je mucno, mucno je , da je boli, znam koliko je boli ali ne moze se desiti nista od ovog sto se ona sad plasi. Najgora varijanta koja moze da se desi ako joj ne spadne otok da nece nastaviti da rade dok otok ne spadne, ali bol ce uminjavati to je sigurno.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Idem da pokusam da zaspim..bice zeznuto izgleda par dana dok se to ne smiri...Hvala vam svima na brizi i savetima, puno ste mi pomogli...🤗
Laku noc..

Nema na cemu da se zahvaljujes. Ne brini,taj posleoperativni tok jeste nezgodan,ali proce.
Nadam se da ces moci spavati.ja ti zelim lepu noc bez bola🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ne znam bas da li je treci put al' nema veze. Zelim vam laku noc i lepe snove.

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Idem da pokusam da zaspim..bice zeznuto izgleda par dana dok se to ne smiri...Hvala vam svima na brizi i savetima, puno ste mi pomogli...🤗

Laku noc..

Laku noc. Znam da ti nije lako nimalo, ali nemoj samo sebi dodavati i nepotrebne strahove.
🤗
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Saskice❤️ova serija koju gledamo ja ;Nadica i Smeki je divna.Pomalo vickasta 😆,neobicna 😳eto kada se meni dopala Ako zazelis da ti ukratko kazemo slobodno pitaj.😉

ps.Meni ovaj doktor ne preporucuje zalfiju,ja mu rekla da sam sa njom,on kao ne nikako ,zaboravih razlog sta mi je rekao,nego eto kamilicom .

Verujem da je divna cim si ti pocela da je gledas, znam koliko je tebi bilo tesko da se odlucis da pogledas nesto drugo posle Sy. Naravno , volela bih da me uvedete u pricu, pa zasto da ne, mozda i ja odlucim da pogledam. 😉

Sto se tice zalfije, eto vidis, od slucaja do slucaja, meni je pomagala . Mozda zato sto ja i nemam neki veliki izbor necim drugim da se lecim pa eto tako travkama i tome slicno. 😆

Ne Nado, ne tvojim travkama
🤣
Stephi thumbnail

Laku noc Dal. Nadam se da ce sutra biti bolje 🤗

Ubacismo se u stomatologiju, mogu vam reci da je poceo da me boli zub na nervnoj bazi 😆 samo jos ne mogu da utvrdim koji pa zaboravih Nale da cestitam tvojoj sestri rodjendan. Zelim joj sve najbolje i da svi lepo provedete sutrasnji dan.
Bikica_Biki thumbnail
"Moj svet nije veliki...Ali ga moji snovi cine velikim..."
Devojke..🤗.hodajte stazama svojih snova ,,,,najlepsih snova,,,,
Laku noc zeli vam srce moje
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budi kraljica. Imaj smelosti da budes razlicita. Budi pionir. Budi vodja. Budi zena koja ce, suocena s nedacama nastaviti da voli zivot i da bez straha ide u susret izazovima. Prihvati to! Trazi istinu i vladaj svojim kraljevstvom, ma gde ono bilo - u tvom domu, u tvojoj kancelariji, u tvojoj porodici - srcem punim ljubavi."
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Stephi thumbnail

Ne znam bas da li je treci put al' nema veze. Zelim vam laku noc i lepe snove.

Idem i ja polako , valja sutra poraniti. 🤣

Laku noc badi i jos jednom lep provod sutra i sve najbolje. I opusti se, jedi slobodno koliko hoces , pa jednom godisnje je sestri rodjendan.
😉😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: saska

Verujem da je divna cim si ti pocela da je gledas, znam koliko je tebi bilo tesko da se odlucis da pogledas nesto drugo posle Sy. Naravno , volela bih da me uvedete u pricu, pa zasto da ne, mozda i ja odlucim da pogledam. 😉

Sto se tice zalfije, eto vidis, od slucaja do slucaja, meni je pomagala . Mozda zato sto ja i nemam neki veliki izbor necim drugim da se lecim pa eto tako travkama i tome slicno. 😆

Ne Nado, ne tvojim travkama
🤣

Da draga❤️ bilo mi je tesko poceti bilo sta gledati.Silu odavno pogledala ,ovu sam slucajno ajde reko prvu epizodu ,i gle zaljubih se odjednom iz prve.Da i dal je danas rekla da je pocela gledati i da joj se dopalo.Mi cemo te danas u toku dana uvesti u tu pricu,lepa je zaista.😳
Nockooo draga moja dusice🤗
Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

"Moj svet nije veliki...Ali ga moji snovi cine velikim..."
Devojke..🤗.hodajte stazama svojih snova ,,,,najlepsih snova,,,,
Laku noc zeli vam srce moje
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budi kraljica. Imaj smelosti da budes razlicita. Budi pionir. Budi vodja. Budi zena koja ce, suocena s nedacama nastaviti da voli zivot i da bez straha ide u susret izazovima. Prihvati to! Trazi istinu i vladaj svojim kraljevstvom, ma gde ono bilo - u tvom domu, u tvojoj kancelariji, u tvojoj porodici - srcem punim ljubavi."
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Laku noc Biki, lepo sanjaj ❤️