Dal,kako si jutros?Nadam se da manje boli.
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
When a lie is repeated hundred times…
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Evo juce citam TV Novele, pisu da su i onog sto je glumio glavnu ulogu u Nakusi oterali, kao trazio veci honorar... Dakle tamo su glumci bas kao sto ovi nasi pisu, potrosna roba, bukvalno ih iscede kao limun i bace kad im ne trebaju, a na zelje publike se ne obaziru. Bas grozno... Ja inace Nakusu ne gledam, ali mi se glumac svideo, mama gleda na OBN i kaze da je ovaj novi nikakav... Znam da sam dosadna, ali me strasno nervira ta nepravda, jos kad dodje neko kao ova zaba i izjavi kako zali jos 1500 epizoda BV, bas pobesnim. Kako se ne zapita ko bi jos hteo nju toliko da gleda?
Kako je danas ,jel bolje?Ja mislim da si se ti samo pretvarala da bi ti svami ugadjao😉 sala naravno😃
Samo da se zahvalim konzilijumu od nocas ..mnogo mi je znacilo...😃
Svratila sam da vidim ima li sta novo sa nasim bumbarcicem od nocas.
Znam da je mucno to sve, ali bolje uneti i malo sale, brze ce proci uz optimizam.
Dakle Dal, bumbarcicu moj kako je danas?🤗
Darling, kakvo zahvaljivanje, pa zasto smo tu 🤗
Mogu Dal da imaju po 4 zene , to je maksimum. Nisu samo seici u pitanju vec im vera dozvoljava , nije obavezno nije cak ni pohvalno delo ali je prosto dozvoljeno i smatra se da tim cinom nisu zgresili nista kod Boga. Ali po njihovom serijatskom zakonu , on mora jednako da tretira i imovinski obezbedi jednako sve zene i svo potomstvo a s obzirom da i pred svaki brak on mora zeni da isplati vencani dar koji je oho-ho pozamasan jer ga odredjuje buduca zena a smatra se to u sustini kao obezbedjivanje zene u slucaju razvoda ( btw jedini deo serijata koji se meni dopada😆 ) , dakle uz sve to , naravno da to uglavnom rade oni koji su zaista bogati i situirani. Tunis je bio jedina arapska zemlja u kojoj mnogozenstvo nije bilo dozvoljeno dugo dugo godina, a ja zadnji put kad sam bila tamo, mozda pre desetek godina navodno je bilo reci da se i tamo uvede, mada cisto sumnjam da je zazivelo kod njih. Dok sam ja bila tamo oni bogati su se zenili uglavnom Evropljankama ( sto je recimo bio tabu da se zena uda za Evropljanina ) a ovi siromasni kukumavci su jedva skupljali pare da bi se ozenili i po jedan put jer su mladama uglavnom taj vencani dar isplacivali u zlatu.
Inace taj serijatski zakon nije drzavni vec verski ali po njemu se uredjuju svi odnosi kako u porodici tako i u drustu u svim segmentima, smatra se za jedan od najsurovijih zakona i kao sto predpostavljate mnogo je gori za zene nego muskarce.
Eto Dal,ako treba produbicu malo esej, sta mi tesko. 😆
Dobar dan.Samo da vas pozdravim i javim se.Nemam neta u narednih 48 sati pa da moja Laxmi ne brine.
Dobar dan.Samo da vas pozdravim i javim se.Nemam neta u narednih 48 sati pa da moja Laxmi ne brine.
O Boze, OMG hey bhagwan ovde ispade da jedino ja ne brinem
Brinem i ja Kety, brinem , samo ne panicnim 😆