Returning of the written off #42 Invited only - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.3k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dobar dan.Samo da vas pozdravim i javim se.Nemam neta u narednih 48 sati pa da moja Laxmi ne brine.
Dal,kako si jutros?Nadam se da manje boli.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: tijara

Evo juce citam TV Novele, pisu da su i onog sto je glumio glavnu ulogu u Nakusi oterali, kao trazio veci honorar... Dakle tamo su glumci bas kao sto ovi nasi pisu, potrosna roba, bukvalno ih iscede kao limun i bace kad im ne trebaju, a na zelje publike se ne obaziru. Bas grozno... Ja inace Nakusu ne gledam, ali mi se glumac svideo, mama gleda na OBN i kaze da je ovaj novi nikakav... Znam da sam dosadna, ali me strasno nervira ta nepravda, jos kad dodje neko kao ova zaba i izjavi kako zali jos 1500 epizoda BV, bas pobesnim. Kako se ne zapita ko bi jos hteo nju toliko da gleda?

Dakle, jedino u cemu je ona konstantna je njena ocajna gluma. Sve ostalo izgleda menja kao sto se menja vreme. Cas kaze da su je gledaoci prihvatili posle 3 meseca, cas posle 6 meseci , cas da je to prihvacanje jos u procesu, cas joj Sidovo ponasanje nikako ne odgovara, cas ga hvali, a secam se vrlo dobro njenog intervjua kad je rekla da joj nimalo ne bi smetalo da se BV zavrsi istog momenta. Sad zeli jos 1500 epizoda. Pa ok , ima neke logike sto hoce toliko epizoda. Proces njenog prihvatanja od strane publike ce trajati i trajati i trajati... ima vremena ... za zivota. Kad preuzme ulogu dadise mozda je neko i prihvati pa se brojka od 56 znatno poveca na 58 .
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Kako je danas ,jel bolje?Ja mislim da si se ti samo pretvarala da bi ti svami ugadjao😉 sala naravno😃

Bolje sam hvala..evo upravo sam bas uspela i da rucam 😃 cim covek pocne da jede,odmah druga pesma...
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Samo da se zahvalim konzilijumu od nocas ..mnogo mi je znacilo...😃

Darling, kakvo zahvaljivanje, pa zasto smo tu
🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Svratila sam da vidim ima li sta novo sa nasim bumbarcicem od nocas.

Znam da je mucno to sve, ali bolje uneti i malo sale, brze ce proci uz optimizam.

Dakle Dal, bumbarcicu moj kako je danas?
🤗

Da me ti nocas ne opravi,ko zna da li bih spavala..Ja otekla jesam, ali kad odjednom to krene,pocnes da vrtis filmove..
Bolje sam i hirurg je to rekao, mislim, isla sam na kontrolu i sve ide kao sto treba, nema infekcije na rani, a uspela sam prvi put da podignem usnu da vidim koliko je to...😕😆

Daltoni thumbnail

Darling, kakvo zahvaljivanje, pa zasto smo tu
🤗

Nocas si me opravila bas kao prava mama..evo,pune su mi oci suza sada..🤗

Daltoni thumbnail

Mogu Dal da imaju po 4 zene , to je maksimum. Nisu samo seici u pitanju vec im vera dozvoljava , nije obavezno nije cak ni pohvalno delo ali je prosto dozvoljeno i smatra se da tim cinom nisu zgresili nista kod Boga. Ali po njihovom serijatskom zakonu , on mora jednako da tretira i imovinski obezbedi jednako sve zene i svo potomstvo a s obzirom da i pred svaki brak on mora zeni da isplati vencani dar koji je oho-ho pozamasan jer ga odredjuje buduca zena a smatra se to u sustini kao obezbedjivanje zene u slucaju razvoda ( btw jedini deo serijata koji se meni dopada😆 ) , dakle uz sve to , naravno da to uglavnom rade oni koji su zaista bogati i situirani. Tunis je bio jedina arapska zemlja u kojoj mnogozenstvo nije bilo dozvoljeno dugo dugo godina, a ja zadnji put kad sam bila tamo, mozda pre desetek godina navodno je bilo reci da se i tamo uvede, mada cisto sumnjam da je zazivelo kod njih. Dok sam ja bila tamo oni bogati su se zenili uglavnom Evropljankama ( sto je recimo bio tabu da se zena uda za Evropljanina ) a ovi siromasni kukumavci su jedva skupljali pare da bi se ozenili i po jedan put jer su mladama uglavnom taj vencani dar isplacivali u zlatu.

Inace taj serijatski zakon nije drzavni vec verski ali po njemu se uredjuju svi odnosi kako u porodici tako i u drustu u svim segmentima, smatra se za jedan od najsurovijih zakona i kao sto predpostavljate mnogo je gori za zene nego muskarce.

Eto Dal,ako treba produbicu malo esej, sta mi tesko.
😆

Slobodno ti produbi, ja bas volim da slusam o zanimljivostima iz drugih kultura, jos ako ima i seika u prici...pun pogodak..👍🏼

Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dobar dan.Samo da vas pozdravim i javim se.Nemam neta u narednih 48 sati pa da moja Laxmi ne brine.

O Boze, OMG hey bhagwan ovde ispade da jedino ja ne brinem

Brinem i ja Kety, brinem , samo ne panicnim
😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Manje boli Keti..lekovi protiv bolova su krenuli da deluju,cim prestane dejstvo boli,ali onda opet,cim pocne novo dejstvo,ne osecam skoro nikakvu bol..👍🏼 Hvala ti sto se interesujes...🤗
Daltoni thumbnail

O Boze, OMG hey bhagwan ovde ispade da jedino ja ne brinem

Brinem i ja Kety, brinem , samo ne panicnim
😆

Sve smo iste, nasle smo se..samo sto to drugacije pokazujemo..😉

Edited by Daltoni - 11 years ago