Returning of the written off #42 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.3k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jos si tu..Nadam se da je sve ok i da su razlozi lepi 😲 ...Prenela si mi paniku,sta cu...😕

Tu sam. Znas da bez 5 strana i bez bar tri puta "laku noc" nema odlaska na spavaje.
Jeste. Lep je razlog. Sestri je rodjendan. Od sutra uvece pa zakljucno sa ponedeljkom cemo imati goste. Samo sutra je bas gust raspored.
Nema potrebe za panikom. Hvala sto brines.😊

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Biki, hoce li se njih dvoje vencati odmah, isto vece , kad je bilo zakazano njeno vencanje sa nesudjenim mladozenjom?

E moja Nadice nisam jos gledala. Sad gledam ovu zadnju 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Tu sam. Znas da bez 5 strana i bez bar tri puta "laku noc" nema odlaska na spavaje.
Jeste. Lep je razlog. Sestri je rodjendan. Od sutra uvece pa zakljucno sa ponedeljkom cemo imati goste. Samo sutra je bas gust raspored.

Neka ti je sestri srecan rodjendan...❤️ I ona je ribica..bas lepo..
nn027 thumbnail

Probudio me sin u pola dva da mu dam brufen,bolela ga glava...evo opet boli,ne mogu da zaspim,primecujem da sam pocela naglo da oticem...😕

O Boze kako otices? Jesi drzala led ?

Sada sam stavila vlaznu krpu..izgleda da je krenulo za tih sat vremena dok sam spavala u pokusaju..😕 Plasim se da ne ode na grlo,da se ne ugusim..ajde ohrabri me da to ne moze da se desi...

Zasto samo vlaznu krpu drzis? Zasto ne led? Mislim da bolje hladi a i ne moras tako cesto da menjas.
Nemoj sad i mene da plasis

Pa krpa je hladna..smeta mi led, i ovo prija...pocinje oko da mi se zatvara a i grlo mi je sumnjivo..sta treba da radim a da ne moram da budim nikoga ?

Ja istucam led, stavim ga u kesu pa u peskir. Onda ti nece biti previse hladno.
Jao nemam pojma, stvarno nemam iskustva sa tim. Mislim da trebas hladiti da zaustavis oticanje, ali ako nastavi budi svamija . Nemoj da se ustrucavas.
Badi je imala iskustvo sa tim ona sigurno zna sta treba.

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sada sam stavila vlaznu krpu..izgleda da je krenulo za tih sat vremena dok sam spavala u pokusaju..😕 Plasim se da ne ode na grlo,da se ne ugusim..ajde ohrabri me da to ne moze da se desi..

Naravno da ne moze , i to ne zato da te ohrabrim nego zato sto prosto NE MOZE. Ali trebas ipak drzati led, vlazna krpa nije nista, rekoh ti ja da sam 24h sata drzala sa malim pauzama. Bez obzira , ne moze se desiti to sto ti sad tripujes, opusti se.

nn027 thumbnail

Neka ti je sestri srecan rodjendan...❤️ I ona je ribica..bas lepo..

Hvala Dal.🤗
Da , ja imam vas ribica koliko hoces 😆

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dal mislim da nema veze to sa grlom,mozda od otoka ti se tako cini.Najbolji je led,ispiraj usta i kamilicom,prvo sto uzmes malo ako mozes promucni uu ustima drugi put iza toga samo onako malo drzi bez mucanja.I to radi kad god mozes.😉
I lezi na visokom jastuku ali ne na toj strani gde je otok i taj zub. To su saveti mog doktora.😉

Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Zasto samo vlaznu krpu drzis? Zasto ne led? Mislim da bolje hladi a i ne moras tako cesto da menjas.
Nemoj sad i mene da plasis

A ti nju sad nemoj bez potrebe da plasis. Prosla sam kroz to, jos bez antibiotika i nista slicno se nije desilo niti moze.
Daltoni thumbnail

Ja istucam led, stavim ga u kesu pa u peskir. Onda ti nece biti previse hladno.
Jao nemam pojma, stvarno nemam iskustva sa tim. Mislim da trebas hladiti da zaustavis oticanje, ali ako nastavi budi svamija . Nemoj da se ustrucavas.
Badi je imala iskustvo sa tim ona sigurno zna sta treba.

Evo drzim hladno a na oci ne vidim..pocela i tableta protiv bolova da deluje..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

A ti nju sad nemoj bez potrebe da plasis. Prosla sam kroz to, jos bez antibiotika i nista slicno se nije desilo niti moze.

Hvala ti...🤗 Znaci da pokusam opet da spavam...bicu bezbedna, da ne vilenim sad ,za tri sata idem za inekciju ?