Returning of the written off #42 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja ga gledam na pinku od 17 h..decko je nevidjeni talenat,a o izgledu da ne govorimo..😳

A pa nemam pojma da je ponovo na Pinku. Jel Sever Jug ili neka druga serija?

I ja sam je prvi put gledala na Pinku, ali rekoh vec ukinuli su je ili je bila na drugom kanalu, ne znam, tek nisam odgledala do kraja . A volela bih i bila je dobra serija, bar dotle dok sam ja gledala. Drya mi je posle i prepricavala ali naravno , efekat kad gledas..druga prica.
😉
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

E sad mi je lakse. Ja poceh vec da se pitam sta se desava sa mojom Kety. Prvo si me bacila u depku dok sam bila u Becu, pises o
Rudiji, ali ajde rekoh cekas da se vratim pa da pisemo o Nanavu, kad danas ... John u svoj svojoj snazi i velicini. 😆

Ono , ne zameram ti ja nikako, slobodno se ti raspucaj na vise strana 👍🏼ali ucinilo mi se malcice da Nanav pada u drugi plan.
😉

P.S. Ovo Rudija prvobitno je bila greska u kucanju, taman da je ispravim odustanem. Toliko je ovladao ovim topicom da cu sad da ga zovem Rudija 😆

Ma kakav drugi plan i vise strana😲 Barun je moj prvi i moja prava strana a to ne moze nikad pasti u drugi plan😳 😆😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

Samo ti pogledaj 😆😆 Rudi je nas osvetnik 😆😆 Sta da ti kazem kad Sanayini fanovi pisu da je u ovoj seriji ona ustvari pokazala da ne zna da glumi i da je Barun bio taj koji je nosio IPKKND😉a mi sto vec zakljucili davno 😆😆

Jes vala, jos nas Dal i izgrdi zbog toga . 🤣

Joj Kety pa ti sve sad meni informacije ko melem na dusu
🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Aj pa nemoj tako, ako znas nesto da se razotkrilo u seriji reci, stvarno ce biti lakse svariti tu cinjenicu. Ja zelim da gledam seriju, rekoh vec, sticajem okolnosti, zivela sam sa takvim primerima u njihovim zemljama, nije mi strana cinjenica da to rade ali nisam ih nikad gledala u njihovim intimnim scenama, to je vec nesto drugo. Ovde sem te zabave, njihovih smicalica i slicno, pretpostavljam da ce biti i strastvenih momenata. A sumnjiva si mi jer upo*no tvrdis da nisu u srodstvu, znaci nesto znas sto se otkrilo u seriji.

Ili je prvobitna prica i bila zaista zasnovana na tome da su oni bliski rodjaci pa zbog negativnih komentara , promenili pricu, iznenada se otkrila neka druga istina, a , Smeki ?

Ne Saska nista se nije razotkrilo ali ja imam osecaj ,da nisu bas bliski rodjaci po tome kako ide prica,imam neki osecaj nimalo mi ne deluje da su bliski rodjaci.Jer u samom startu u seriji on nju zavodi,jos kad je video.To brat ne radi sestri, to sto su kasnije morali da se vencaju je druga stvar.
Stephi thumbnail

Ili Pune Ruke...😆

Ili Potpuno Rasulo

Imamo vec jedno Totalno Rasulo, sad i ovo kud ces bolje i lepse. Mada svidja mi se najvise ovo badijevo PR ase
🐷🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Moze svakako da se protumaci,zavisi iz kojeg ugla je pogledas 😆😆

Ma kako god ,obrni okreni, svaki ugao joj dodje tup 🤣
Stephi thumbnail

Necu..moram malo da vas drzim u iscekivanju..necu valjda sada da menjam tradiciju...🤣

Sto se mene tice i ne moras.

Ja se ionako retko i slabo javljam. 2-3 posta za par dana u vr' glave . Ne znam kako ce ove druge, zbog njih mi je , ali ja... opusreno samo
😎
Stephi thumbnail

😲😲😲

Bas malo pisemo,a tek sto su nam postovi kratki 😆😆 bas se trudimo da nam potraje ovaj topic 😆😆

Pa moji jesu kratki bas, ali vi ga brate preteraste
🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Gledam redovno..decko je san.. Sada te potpuno razumem Drajce sto si odlepila za njim..

I ja sam ga gledala u 2 serije, doduse ovu Sever nisam privela kraju, gledala sam je na TV, posle je ili ukinuse ili prebacise nna drugi kanal, uglavnom ostalo je da je zavrsim, ali dopada mi se jako kako glumi, dobio je koliko ja znam i neke nagrade za najboljeg glumca, a dobijao je nagrade i kao najbolji model, mislim da je jednom bio proglasen i za nnajbolji model na svetu.

Ja ga gledam na pinku od 17 h..decko je nevidjeni talenat,a o izgledu da ne govorimo..😳

A pa nemam pojma da je ponovo na Pinku. Jel Sever Jug ili neka druga serija?

I ja sam je prvi put gledala na Pinku, ali rekoh vec ukinuli su je ili je bila na drugom kanalu, ne znam, tek nisam odgledala do kraja . A volela bih i bila je dobra serija, bar dotle dok sam ja gledala. Drya mi je posle i prepricavala ali naravno , efekat kad gledas..druga prica.
😉

Sever jug je.
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Beintehaa is a Muslim Social encompassing a passionate love story of Zain and Aliya. Set against a landscape of earthy Bhopal and buzz of Mumbai, Beintehaa is a saga of finding your soul mate in the unlikeliest of places and learning to cherish the elusive emotion of love.Zain is a rich kid, Aliya is a lower middle class girl... Zain hates the concept of love and has slept around all his life and, on the other hand, Aliya totally believes in love and that love happens only once and it needs ...

,ako koze prevod ja mozda ne prevodim dobro😕