Returning of the written off #42 Invited only - Page 103

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Njegova g-dja je vec dugo glavna tema svih rasprava 😆😆 malo je onih koji ne zivcira 😆😆
Sjecam se da su je jedno vrijeme zvali PR Viviana Dsene 🤣

Laksmi, od cega joj dodje to PR? Da nije od PRase? 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Gledam redovno..decko je san.. Sada te potpuno razumem Drajce sto si odlepila za njim..

I ja sam ga gledala u 2 serije, doduse ovu Sever nisam privela kraju, gledala sam je na TV, posle je ili ukinuse ili prebacise nna drugi kanal, uglavnom ostalo je da je zavrsim, ali dopada mi se jako kako glumi, dobio je koliko ja znam i neke nagrade za najboljeg glumca, a dobijao je nagrade i kao najbolji model, mislim da je jednom bio proglasen i za nnajbolji model na svetu.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

I ja sam ga gledala u 2 serije, doduse ovu Sever nisam privela kraju, gledala sam je na TV, posle je ili ukinuse ili prebacise nna drugi kanal, uglavnom ostalo je da je zavrsim, ali dopada mi se jako kako glumi, dobio je koliko ja znam i neke nagrade za najboljeg glumca, a dobijao je nagrade i kao najbolji model, mislim da je jednom bio proglasen i za nnajbolji model na svetu.

Ja ga gledam na pinku od 17 h..decko je nevidjeni talenat,a o izgledu da ne govorimo..😳
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hvala..cim odgovorim na postove idem da uzivam sa Rudijem..😉

Bolje ti otvori novi topic, vis kolko ove devojke pisu li pisu, ne mozes ih obuzdati 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Odgledala sam Rudija,kako je s prevodom sve drugacije😃

E Rudi je bio bas dobar,a pogotovo recenica na kraju :popela si se na vrh ormara a sad glumis da ne mozes sjesti na motor 🤣🤣 Ostade Kushi bez texta 😆😆

Khushi osta bez texta😲

E ako me nista drugo ne prelomi da gledam ovu seriju, onda ovo sigurno hoce.
😆

A zar jos nisi shvatila sto ja gledam 😆😆 Rudi joj drzi usta zatvorena 🤣 tako da joj vrati za sve gluposti koje je radila Nanavu 🤣 U ovih 30 epizoda ne znam ima li ona 5 recenica texta 😃😆😆

Pa sestro slatka sto ne rece pre , samo pricate o Rudiju kako je boli glava, a ja svaki put pomislim ma ne znam koliko da je boli glava ne znam koliko bih mogla podneti opet ono , znas nasta mislim.
😉😆

Samo ti pogledaj 😆😆 Rudi je nas osvetnik 😆😆 Sta da ti kazem kad Sanayini fanovi pisu da je u ovoj seriji ona ustvari pokazala da ne zna da glumi i da je Barun bio taj koji je nosio IPKKND😉a mi sto vec zakljucili davno 😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Laksmi, od cega joj dodje to PR? Da nije od PRase? 🤣

Ili Pune Ruke...😆
Daltoni thumbnail

Bolje ti otvori novi topic, vis kolko ove devojke pisu li pisu, ne mozes ih obuzdati 🤣

Necu..moram malo da vas drzim u iscekivanju..necu valjda sada da menjam tradiciju...🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nema je Dal ceo dan😕 Ni Nada 😕 ni Drya 😕

Ma gde nema ? 😃
Drmila sam tu do pola 5 . Biki i ja a vas ni od korova.
😊
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Da, to bi bio vrh, da uleti i razbuca Radzine siledzije i Sumera, a da radzu rani ,da bi skinuo kosulju dok ga previjaju..😉😆

Ne vjerujem da ce se pojaviti prije iduce sedmice.Treba snimiti unapred bar 4-5 epizoda,dakle sumnjam da ga gledamo prije ponedjeljka.
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja onda nisam videla😲 nisam bas sva svoja 😕

🤣 Dobro dosla u L & L. To je kod nas normalna pojava. 😃