Njegova g-dja je vec dugo glavna tema svih rasprava 😆😆 malo je onih koji ne zivcira 😆😆Sjecam se da su je jedno vrijeme zvali PR Viviana Dsene 🤣
Laksmi, od cega joj dodje to PR? Da nije od PRase? 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
What will Yuvraj do?
i support farhana
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Story- Tortoise to Rabbit😜
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Buddhiya Ka Naya Roop
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Njegova g-dja je vec dugo glavna tema svih rasprava 😆😆 malo je onih koji ne zivcira 😆😆Sjecam se da su je jedno vrijeme zvali PR Viviana Dsene 🤣
Gledam redovno..decko je san.. Sada te potpuno razumem Drajce sto si odlepila za njim..
I ja sam ga gledala u 2 serije, doduse ovu Sever nisam privela kraju, gledala sam je na TV, posle je ili ukinuse ili prebacise nna drugi kanal, uglavnom ostalo je da je zavrsim, ali dopada mi se jako kako glumi, dobio je koliko ja znam i neke nagrade za najboljeg glumca, a dobijao je nagrade i kao najbolji model, mislim da je jednom bio proglasen i za nnajbolji model na svetu.
Hvala..cim odgovorim na postove idem da uzivam sa Rudijem..😉
Odgledala sam Rudija,kako je s prevodom sve drugacije😃E Rudi je bio bas dobar,a pogotovo recenica na kraju :popela si se na vrh ormara a sad glumis da ne mozes sjesti na motor 🤣🤣 Ostade Kushi bez texta 😆😆
Khushi osta bez texta😲
E ako me nista drugo ne prelomi da gledam ovu seriju, onda ovo sigurno hoce. 😆A zar jos nisi shvatila sto ja gledam 😆😆 Rudi joj drzi usta zatvorena 🤣 tako da joj vrati za sve gluposti koje je radila Nanavu 🤣 U ovih 30 epizoda ne znam ima li ona 5 recenica texta 😃😆😆
Pa sestro slatka sto ne rece pre , samo pricate o Rudiju kako je boli glava, a ja svaki put pomislim ma ne znam koliko da je boli glava ne znam koliko bih mogla podneti opet ono , znas nasta mislim. 😉😆
Bolje ti otvori novi topic, vis kolko ove devojke pisu li pisu, ne mozes ih obuzdati 🤣
Nema je Dal ceo dan😕 Ni Nada 😕 ni Drya 😕
Da, to bi bio vrh, da uleti i razbuca Radzine siledzije i Sumera, a da radzu rani ,da bi skinuo kosulju dok ga previjaju..😉😆