Favourite soaps (invited only) #8 - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.9k

Users

8

2.6k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Medena stavi neku sliku, ova lobanja je jeziva 😕😆
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Plavo oko jesi vidjela da imamo slicne slike samo su serije skroz razlicite e bas mi se dopala serija Asi
Jeca thumbnail

Originally posted by: MimaN

Plavo oko jesi vidjela da imamo slicne slike samo su serije skroz razlicite e bas mi se dopala serija Asi

Sad tek videh 😃 Samo sto u toj tvojoj ima sanse da se poljube pred kamerama, a u ovoj mojoj tesko 😆
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Sad tek videh 😃 Samo sto u toj tvojoj ima sanse da se poljube pred kamerama, a u ovoj mojoj tesko 😆

Mislis u mojo su se poljubili a u tvojoj je mnogp bolje da se nisu ni sreli a kamoli poljubili
Edited by MimaN - 11 years ago
Jeca thumbnail

Originally posted by: MimaN

Mislis u mojo su se poljubili a u tvojoj je mnogp bolje da se nisu ni sreli a kamoli poljubili

Dobro, nemoj bas takooo 🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobra vece cure 🤗,imala goste opet ,uzmuvala sam se ziva da ih ispratim da vidim sta ima na topicu😆,idem da vas iscitam pa vam se pridruzujem.
kop93 thumbnail

Stigoh do ovoga 😃

Uh Jeco,ovdje je i pod tusem,vatra gorjela😃
kop93 thumbnail

Originally posted by: mina92

Kuc kuc imali koga ,primate li zalutalog gosta hhaha

pa da ne budem bezobrazna prvo da vam pozelim dobro vece i da vas sve pozdravim
,kako ste mi ,nadam se da ste sve zdrave i one koje pisu ovdje i one koje citaju znam da ih ima jer sam i ja malo nekad virkala .Vidim ja da vi seriju gledate ja cu da se potrudim ako nista dobar vam je ovaj glumac vrijedi pogledati ,vidis jeco trudim se jel da😆

Edit jedva postavi sliku zahrdjala sam nisam pisala dugo

Ma koga ja to vidim medu nama,😲mina92,🤗 neka si se ti nama vratila i kakav gost,pa mi smo sve ovdje domace😆.

Sto se tice glavnog glumca,ne izgleda lose😉,samo jos da se u glavi ustabili🤣,bit ce jos bolji.😆

Znaci cirila si😃,al i pridruzila si nam se,a nadam se da ce i druge sto jos uvijek cire😆
Jeca thumbnail
Inace, ko ne zna a zeli da bude obavesten 😆, da vam kazem sta se desilo u seriji Madhubala, tacnije, kako su je upropastili. Kao glavni par su bili Madhu i RK, prelepi glumci, savrsen par... Jednog dana, posto im je gledanost padala, dosli na sjajnu (citaj - debilnu) ideju da ih ubiju. 🤢 A kao glavni lik je uveden AK (njegova maceha je ubila RK-a i Madhu a misli se da je otac) u koga se zaljubila RK-ova i Madhuina cerka (stariji je od nje 20 godina). Pa evo slika da uporedite RK-a i AK-a. 🤢

kop93 thumbnail

Dzabe ti taj trud, dok ne odgledas ima da te smaram 😈

Mina92,mislim da ti je sve jasmo,kod Jece nema vrdanja 😆