Favourite soaps (invited only) #8 - Page 117

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.8k

Users

8

2.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Izgleda da Asthu proba ubiti i da to Slock vidi svojim ocima

Uzas😲😡 hoce li se saznati vise, ko je i kakva je😡
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Medena stavi neku sliku, ova lobanja je jeziva 😕😆

Bih kada bi znala jeco
kaliopa thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Halo Kaliopa 🤗,stigla si nam opet,super😛

Nije sve otislo u nepovrat 😉😆,sakupljamo se pomalo,opet na nasem topiku...sve se moze kad se hoce 😃😆

Nego kazes gledas Odbacenu,hajde daj neku slicicu i infosa da cujemo o cemu se radi u seriji,cime te je privukla.😛

Svaka po nesto doda i evo ga leti topik ponovno 😆

Da gledamo seriju,ima nas par ,pa se sad nerviramo,ne ide onako kako bi mi 😆,znas kako to vec ide 😉😆

🤗❤️
Jao, gde ne znam, znam odlicno kako to ide LOL
Uuu, "Odbacena" (u originalu "Uttaran") ima preko 1 000 epizoda i svaaasta se desavalo za to vreme. Daje se na Prvoj TV, cini mi se od 17h. Pa, da pocnem...To je bila prica o prijateljstvu. Kazem bila, jer je sad fokus na nekim drugim stvarima.

Icha i Tapasja su najbolje prijateljice, s tim sto je Icha siromasna i ima samo majku, Damini, a Tapu ima roditelje i Nani (tetka njene majke) koja je zlica jedna nevidjena. Elem, desi se to da Djogi, Tapuin otac, nesrecnim slucajem usmrti Ichinog oca. Tad resava da se iskupi tako sto ce primiti Damini i Ichu kod sebe. Icha ce mu postati kao druga cerka. No, Nani nervira to sto je on doveo "bednice" u kucu, te se ophodi prema njima jako lose i huska malu Tapu protiv Iche. Te joj govori kako Icha uzima sve njeno, te uzece joj ljubav oca, i vecito koristi rec "uttaran", sto znaci nesto sto je neko imao/koristio pa dao nekom drugom - dakle, odbacena stvar. Koristeci tu rec ona naglasava Ichi da vecito uzima tudje, iskoriscene stvari, uglavnom Tapuine. Mala Tapu se sve vise okrece protiv Iche, a toliko su toga zajedno prosle i bile jedna uz drugu i u dobru i u zlu. Icha jako voli Tapu i uvek je spremna da joj pomogne, cak i na svoju stetu. Razne su se tu situacije desavale. Elem, prolaze godine i Tapu i Icha su odrasle devojke. Tapu je jako razmazena, a Icha je ostala jednako skromna i dobra kao i uvek. Tapuin otac hoce da spoji i uda Tapu za simpaticnog, kulturnog i bogatog mladica, Vira. No, ona je zaljubljena u loseg momka, Sida, i udaja za Vira ne pada joj na pamet. Kad god treba da se vidi sa Virom, ona vuce i Ichu sa sobom. Vir primecuje da Tapu nije zainteresovana za njega, ali mu to i ne padne tesko jer shvata da voli Ichu...

Eto, za sad toliko, dosta sam davila Big smile Nastavak sledi, obecavam, bice zanimljivije kako prica bude odmicala WinkBig smile Jeco, posto si i ti koliko toliko upucena u ovu seriju, mozes i da dodas nesto sto mislis da sam preskocila, a da je zanimljivo Wink

Evo i slicica!

Icha i Tapu (s leva na desno) kao male

Tapu i Icha (s leva na desno) kao odrasle

Icha

Vir i Icha

Tapu

Damini (Ichina majka)

Bestija Nani (Tapuina nana) 😡 😡

Do sledeceg posta, cmook! 🤗 ❤️