Serija je potpuno nesto novo bar za mene. Drugacija od svih koje sam gledala a njih su dvoje sasavi i simpaticni 😃
Vidi se da su super...zaista jedva cekam...i da nemam sutra operaciju,vec bih pocela sa gledanjem..😃
CHACHI vs CUTEY 11.12
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 35
CONFUSED SOULS 12.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 2nd T20I🏏
Is Yrkkh in trouble?
Hrithik ‘praises’ Dhurandhar but he also disagrees with its politics
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Film Critics Guild issues statement
I hope pari sudhar nahi gayi ho!
Critic Roshan is back with another review of Dharundhar!!
Saahil & Pooja Set To Return!!
15 years of Ranveer Singh
Akshaye Khanna is the highest grossing actor of 2025!!!
Dhurandhar emerges a BLOCKBUSTER
Industry support for Dhurandhar (a compilation)
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
How convenient
Next season’s contestants - speculations
Serija je potpuno nesto novo bar za mene. Drugacija od svih koje sam gledala a njih su dvoje sasavi i simpaticni 😃

A ja sam tebi vec rekla da mog svamija svugdje Romi oslovljavaju gdje si brate 😆😆😆 Ajde sto je on crn ko noc nego kod njega je ona deviza moja i Bozija,nema rasprave i objasnjavanja,simpatisanja,divljenja 😆😆
Da..znam..😆 A gde ga nadje tako crnog ,ti plavusica,nezna, lepa..Mozda ti se zato Barun svidja jer te podseca na svamija..😉Ja njemu uvijek kazem da se morao bar negdje od njih ocesati 🤣 prosto nemoguce koliko ga ljudi svojataju i vole 😆😆Da moze streljao bi me pogledom 😆😆A nisam ja bila plavusa kada smo se upoznali nego crnka,u plavo sam se ofarbala njemu iz inata 😃 On obozava crnke a mrzi plavuse 😆😆Jednom kada smo bili u drustvu,zabavljali smo se,on je onako ladno prokomentarisao frendovu djevojku,koje se ofarbala u crveno,rijecima kada bi moja to meni uradila odmah bi je ostavio 😲😲 Ja ga onako bijesna pitam sta si rekao 😲 a on ladno to ponovi pred drustvom 😡 Presutila sam i jedva cekala 6 sati ujutro da se otvori prvi frizeraj 😃 otisla i ofarbala se u plavo 😃Prvo sam njega nazvala i rekla da ga ceka iznenadjenje 🤣 Kad je dosao blijedo i tupo,otvorenih usta gledao je u mene 10 min.🤣 a onda se dosjetio da mozda imam periku 😆😆 Nakon sto se uvjerio da je kosa moja promucao je pa lijepo ti stoji 🤣Ajde sto je dozivio taj sok,trebalo je prezivjeti zhb frendova kada sam se ja pojavila sa novom bojom kose 😆😆I tako sam ja postala plavusa koju on godinama pokusava nagovoriti da opet bude crnka,samo ga nesto ne cujem 😆😆Posto je zhb i tezak tip ne mogu mu nista kad nesto zacrta pa ga gadjam tamo gdje mu najvise smeta 😃 Obozava dugu kosu i kada je malo skratim to mu je noz u srce 😃Jednom me tako naljutio da sam,da mu se osvetim 😆😆,otisla i osisala se skroz nakratko 🤣Ajme kad sam dosla kuci 🤣 mislila sam da ce ga srcani strefiti 😆😆 A ja jos dolijevam ulje i pitam kako ti se svidja 😃 a on onako bijesan izgledas isto Milena Dravic kad je glumila u tifusarima 🤣🤣
Ja njemu uvijek kazem da se morao bar negdje od njih ocesati 🤣 prosto nemoguce koliko ga ljudi svojataju i vole 😆😆Da moze streljao bi me pogledom 😆😆A nisam ja bila plavusa kada smo se upoznali nego crnka,u plavo sam se ofarbala njemu iz inata 😃 On obozava crnke a mrzi plavuse 😆😆Jednom kada smo bili u drustvu,zabavljali smo se,on je onako ladno prokomentarisao frendovu djevojku,koje se ofarbala u crveno,rijecima kada bi moja to meni uradila odmah bi je ostavio 😲😲 Ja ga onako bijesna pitam sta si rekao 😲 a on ladno to ponovi pred drustvom 😡 Presutila sam i jedva cekala 6 sati ujutro da se otvori prvi frizeraj 😃 otisla i ofarbala se u plavo 😃Prvo sam njega nazvala i rekla da ga ceka iznenadjenje 🤣 Kad je dosao blijedo i tupo,otvorenih usta gledao je u mene 10 min.🤣 a onda se dosjetio da mozda imam periku 😆😆 Nakon sto se uvjerio da je kosa moja promucao je pa lijepo ti stoji 🤣Ajde sto je dozivio taj sok,trebalo je prezivjeti zhb frendova kada sam se ja pojavila sa novom bojom kose 😆😆I tako sam ja postala plavusa koju on godinama pokusava nagovoriti da opet bude crnka,samo ga nesto ne cujem 😆😆Posto je zhb i tezak tip ne mogu mu nista kad nesto zacrta pa ga gadjam tamo gdje mu najvise smeta 😃 Obozava dugu kosu i kada je malo skratim to mu je noz u srce 😃Jednom me tako naljutio da sam,da mu se osvetim 😆😆,otisla i osisala se skroz nakratko 🤣Ajme kad sam dosla kuci 🤣 mislila sam da ce ga srcani strefiti 😆😆 A ja jos dolijevam ulje i pitam kako ti se svidja 😃 a on onako bijesan izgledas isto Milena Dravic kad je glumila u tifusarima 🤣🤣