Ne opterecuj se uopste. Bice vremena. Nije nista vazno. Bikica nam izvadi kaps a pricu po nesto i povezemo. 😃
Slobodno mi kazi da nemas 100 evra za bacanje...😆
ABHIR&KIARA 14.12
Akshaye Khanna totally overshadowed Ranveer on Dhurandhar!
DHOLI UTHANA 15.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 3rd T20I🏏
Green Flag ⛳ Armaan!
CID Episode 104 - 14th December
Am Glad Tulsi mentioned this
Dhurandhar emerges an All Time Blockbuster
Abhiara’s Marriage
Karan Nandini to join post leap?
Rob Reiner and his wife found dead
Dhurandhar Pt 2 teaser and spoilers thread
Dharundar reduced Tere Ishq Mein to ashes..should Kartik be worried?
Ranveers PRALAY to roll after Don 3
In a 2022 interview, Ranveer disagreed with 8 hour shifts
Ne opterecuj se uopste. Bice vremena. Nije nista vazno. Bikica nam izvadi kaps a pricu po nesto i povezemo. 😃
Sada razumemem mog svamija kad kaze iznova i iznova . CIGANI CE TI DOCI GLAVE ! 🤣 Ovo moram da mu ispricam jer on to meni kaze barem 5 puta dnevno..sta god ja rekla, njemu cigani krivi.. Bogami Keti..zamalo da moj svami bude u pravu u tvom slucaju..🤣
Vidim da su vec dve epizode izasle sa Prats...Nemam veceras ni vremena a ni zivaca da gledam, ali zdravlje Boze, nece nigde da pobegnu pa cu pogledati i prevesti ako zelite...
Slobodno mi kazi da nemas 100 evra za bacanje...😆
Bila,videla,iscitala,sad odoh u nove radne pobede 😉
Dal jos jednom da ti pozelim srecu i da sutra sve prodje bez problema ❤️Ako ne stignem da vas obidjem kasnije zelim vam laku noc 🤗
Da Biki ,danasnja epizoda,kupuju oni garderobu za neku proslavu i sad ilazi ona i kaze coveku na kasi da ce platiti njen suprug,Zejn izlazi i kaze kakav superug kao nece on da plati .Ali ipak placa na kraju,A onda za sledecu epizodu promo ona u gepeku od njegovog auta i zaustavlja ih policija i pita njega sta ce ona ovde u gepeku on kaze to je moja supruga a ona njemu kakva supruga kidnapovao me 😆
Ja gledam Prats ovdje,puno je bolja slika i iz jednog dijela epizoda 😃
A ja sam tebi vec rekla da mog svamija svugdje Romi oslovljavaju gdje si brate 😆😆😆 Ajde sto je on crn ko noc nego kod njega je ona deviza moja i Bozija,nema rasprave i objasnjavanja,simpatisanja,divljenja 😆😆
A ti , gde si potrosila proslih 100? 😉😃