Returning of the written off #41 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.6k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

😆😆😆

Znas da mi je postao simpatican zbog te svoje nepredvidljivosti 😆😆 ne voli covjek pravila 😃A kad sam ga gledala na dodjeli nagrada na star plusu,on je isto glumio u nekoj seriji,bio je jedini muskarac koji se radovao i iskreno veselio svakoj Barunovoj nagradi.Bez imalo zavisti je pljeskao i smijao se,dok ostali muskarci nisu mogli sakriti koliko su ljubomorni i zavidni 😃

Da, simpatican je 😃 Prvo sam pomislila sta mu uopste i bi da ode opet u rijality. Nije to za njega 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Uopste mi niej zao sto Sida nema. A verujem ni njemu 😆
Ma kakva tetkica. Ne moze se porediti sa Vivianom. Sta uradise od serije...uzas 😕

Ako ga naknadno ne ubace 🤢 kao ples tansh na GPA
Ja nisam gledala Madhubalu ali ovaj lik je katastrofalan 🤢
Kety76 thumbnail

Da, simpatican je 😃 Prvo sam pomislila sta mu uopste i bi da ode opet u rijality. Nije to za njega 😆

Dosao,vidio i otisao 🤣
nn027 thumbnail

Smeki samo da te obavijestim da je Gurmet sa zenom usao u neki rijality shou u Juznoj Africi.Inace tu je i Gauhar,a bio je i Kushal ali je napustio.
Kusal po obicaju. Pokupio se i otisao 😆

😆😆😆

Znas da mi je postao simpatican zbog te svoje nepredvidljivosti 😆😆 ne voli covjek pravila 😃A kad sam ga gledala na dodjeli nagrada na star plusu,on je isto glumio u nekoj seriji,bio je jedini muskarac koji se radovao i iskreno veselio svakoj Barunovoj nagradi.Bez imalo zavisti je pljeskao i smijao se,dok ostali muskarci nisu mogli sakriti koliko su ljubomorni i zavidni 😃

Dosao,vidio i otisao 🤣

🤣 Bas. Uhvatio prvi avion za Indiju .
nn027 thumbnail

Da,sjecam se.Ove godine ga mozda i ne bude jer snima film,pa vjerovatno nije stigao na ovu proslavu.
A Rudi nam se malo opustio 😆😆 nije vise ukocen i stidljiv 😃
A o onoj tetkici sa Drashti ne vrijedi ni komentarisati,jesi vidjela kako joj maze boju,ko neka zenica 🤢

Uopste mi niej zao sto Sida nema. A verujem ni njemu 😆
Ma kakva tetkica. Ne moze se porediti sa Vivianom. Sta uradise od serije...uzas 😕

Ako ga naknadno ne ubace 🤢 kao ples tansh na GPA
Ja nisam gledala Madhubalu ali ovaj lik je katastrofalan 🤢

RK je tako jak i upecatljiv lik da da su doveli ne znam ti kog glumca, to ne bi bilo to. Jednostavno nikakva zamena ne moze biti dobra.
Ne znam samo odakle Indijcima ta fiks ideja da se glavni glumci mogu menjati. To nigde nema.

I ja mislim da ce Sida nekako ucackati u tu Holy proslavu. 😕
Kety76 thumbnail

RK je tako jak i upecatljiv lik da da su doveli ne znam ti kog glumca, to ne bi bilo to. Jednostavno nikakva zamena ne moze biti dobra.
Ne znam samo odakle Indijcima ta fiks ideja da se glavni glumci mogu menjati. To nigde nema.

I ja mislim da ce Sida nekako ucackati u tu Holy proslavu. 😕

Sid ce biti glavno iznenadjenje,cak mislim da bi to mogao biti opet ples sa tandi
nn027 thumbnail

Sid ce biti glavno iznenadjenje,cak mislim da bi to mogao biti opet ples sa tandi

A da su njih dvoje makar iole neki glumacki par pa da covek i svari sve to, nego bas naprotiv.
Kety76 thumbnail
http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/writers-of-balika-vadhu-get-vivek-and-sanchi-closer-owing-public-demand-594

Evo jos jedna glupost iz colorsa.Sanchi ce se zaljubiti u brata svog silovatelja a i on u nju 🤢 T o da malo promjene,nece u silovatelja nego u njegovog brata 😡
A ovaj lik ce mjenjati Shiva dok Sid snima filmove,zato i jeste tu 🤓
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan devojcice🤗

Danas pocinje veliki Vaskrsnji post,srecno svima 🤗

ps.Ovde moze neki komentar za Prats.Hvala.

Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/writers-of-balika-vadhu-get-vivek-and-sanchi-closer-owing-public-demand-594

Evo jos jedna glupost iz colorsa.Sanchi ce se zaljubiti u brata svog silovatelja a i on u nju 🤢 T o da malo promjene,nece u silovatelja nego u njegovog brata 😡
A ovaj lik ce mjenjati Shiva dok Sid snima filmove,zato i jeste tu 🤓

Pa ispada da silovanje i nije nesto narocito. Ona se pre oporavila od toga nego sto ce se Dal oporaviti od operacije zuba

A licemerni smradovi navodno osluskuju zelje fanova BV pa zato prave "divnu" ljubavnu pricu sa elementima socijalnog rada. Bez socijale nista naravno. 🤢