Bady !π² Mora da te je dobro uhvatilo Temperaturu visoku imas sigurno.
Inace Kety ima vise tih virusa samo sto je jedan prosao a drugi evo vec neko vreme ne popusta a kako stvari stoje i nece skoro. π
Da bacimo pogled na taj "virus" π
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 12th Oct 2025 - WKV
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 13th Oct 2025
COURSE STARTED 😛13. 10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 13 Oct 2025 EDT
Alia Bhatt Creates History
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 14, 2025 Episode Discussion Thread
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 30
ASTHIN KA SAANP 14.10
Stars at Manish Malhotra's Diwali Party
A Historic Moment: Israel- Gaza Peace The October 2025 Ceasefire
Why is Hrithik wasting his time by doing all these?
No amount of jadu tona is enough for Alia bhatt and Filmfare editor
Bollywood Diwali bash pics.
Child Contestant Behaviour In KBC
Is Hrithik Roshan's career officially over like Aishwarya Rai?
Like/Dislike/Neutral Week 7
Rhea Chakraborty and her brother get their passports back
Bady !π² Mora da te je dobro uhvatilo Temperaturu visoku imas sigurno.
Inace Kety ima vise tih virusa samo sto je jedan prosao a drugi evo vec neko vreme ne popusta a kako stvari stoje i nece skoro. π
Da bacimo pogled na taj "virus" π
βΊοΈπ€£π€£Kad procitas moj prethodni post,vidjet ces da sam ja i pomislila na ovaj "virus" ππ
http://www.dailymotion.com/video/x1edawy_saas-bahu-aur-saazish-sbs-abp-news-3rd-march-2014-video-watch-online-pt1_shortfilms
Pripreme za proslavu Holija na Colorsu.Tu su Rudi i Paro π Madhu sa onim zabcom π€’ i zaba sama π€’Sida nema u ovom promo snimku,ostali parovi su tu.
Smeki samo da te obavijestim da je Gurmet sa zenom usao u neki rijality shou u Juznoj Africi.Inace tu je i Gauhar,a bio je i Kushal ali je napustio.
Secate se Holija prosle godine? Kako se Sid napio π Bas je bio lik , barem meni.
A zaba je vrcala tamo nekom tipu. Jadnicak. π
Cini mi se da su Paro i Rudra dobili najvise prostora u ovom promou. Meni su oni i najsimpaticniji. π
Kusal po obicaju. Pokupio se i otisao π
Da,sjecam se.Ove godine ga mozda i ne bude jer snima film,pa vjerovatno nije stigao na ovu proslavu.A Rudi nam se malo opustio ππ nije vise ukocen i stidljiv πA o onoj tetkici sa Drashti ne vrijedi ni komentarisati,jesi vidjela kako joj maze boju,ko neka zenica π€’