Dal ce da odlijepi kada vidi Rudija u ovoj epizodi 😆😆E neka je protresao maminog sincica 🤣
Pogledacu, pa se vracam...😉
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
BHAI & FAMILY 10.12
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
negative reviews being pulled down 😭
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
Deepika in Mahavatar
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
December Reading Challenge & Christmas Reads- BT Page Log Thread
Kasam Tere Pyaar Ki ~ Ssharad Malhotra x Shivani Tomar Five-shot
Dal ce da odlijepi kada vidi Rudija u ovoj epizodi 😆😆E neka je protresao maminog sincica 🤣
A kad je spustio sa ormana ? 😉 😳
Strina je smece a i sinovi. Jedino je stric dobar covek ali teski papucar 😕eh,to spustanje cemo gledati i u 23 😆Strica mi bas dodje zao 😕 ali neka je pljusnuo samarcinu onom krelcu 😡Znas,mislim da bi onaj stariji sin mogao uskoro pokazati dobre osobine.Mislim da ce biti pozitivan lik,dok ce mama i mladji sin biti glavne zloce 🤢
Verujem Dal. Samo neka je proslo i da vise ne moras da se mucis sa tim.
Znam da je mamac zato i postavljam slike ovog "lepotana". Sve se nadam da ce odustati. 😃
Ja se drzim onog "klin se klinom izbija" 🤣Mjenjaj klin ovaj je zahrdjao 🤣🤣
Secas li se sta je rekla danas za njega? Ne smeta joj . Jos kad mu vidi ovu sliku sa prslucicem i frizurom ala "the beatles" ... 🤣
Ma ko bre da mu takvom odoli? 😲 🤣Ne smeta joj kad gleda Gurmeta a na topicu ostavi samo pozdrav i ne vidi ove lijepe slike 😆😆
Hvala draga 😛 a ja mislila ima jos 😆😆Sad trebam 4 broja izdvojiti,je li tako 😃A moze li sve 😆😆
Verujem Dal. Samo neka je proslo i da vise ne moras da se mucis sa tim.
Cuti kad je taj deo gotov...sada jos metalni zubi,pa da ih namesti a petog operacija...😕
Da , toliko lepe da , ne daj Boze, da ih quote koji put. 🤣
Pa za profilnu obicno ide 3,4 ili 5 kom,da se spoji,jer bilo bi dugacko vise😉Pa ti vidi koje ti se najvise dopadnu,samo m i brojeve napisi ..😉mozda je moglo i bolje ali sam malo umorna...
Ne smeta joj kad gleda Gurmeta a na topicu ostavi samo pozdrav i ne vidi ove lijepe slike 😆😆
Da , toliko lepe da , ne daj Boze, da ih quote koji put. 🤣🤣🤣🤣da ga ne ureknemo 😆😆