Na tajnom je zadatku. Jesi li cula da KKK jos postoji . Ona je u radnoj poseti 😆
Saska je u radnoj poseti, Smeki je nasa "sila boga ne moli" a ja radim undercover u L&L ...😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Na tajnom je zadatku. Jesi li cula da KKK jos postoji . Ona je u radnoj poseti 😆
Joj cuti ne spominji😳
A sta kazes kako je rekao rospiji " ne prepirem se sa zenama" ? 😆
To mi ne gine..😕
Svidja mi se kako se ophodi prema familiji..narocito prema strini...Bas me zanima kakvi su joj to junaci od sinova kad ih toliko priziva..
To mi ne gine..😕
Bravo za Rudija 😃 bas je vojnik 😉😆
A sta kazes na brasno? 😉😃
Strina samo sto nije eksplodirala, Pusi se kao ekspres lonac 😆😆😆Bas sam se ismijala sceni sa brasnom 😃 a strinu lijepo skida sa dnevnog reda 😉
Svidja mi se kako se ophodi prema familiji..narocito prema strini...Bas me zanima kakvi su joj to junaci od sinova kad ih toliko priziva..
Pazi kad podesavas temperaturu vode. Probaj malo hladniju . Mislim da ima vise efekta a i usteda struje nije zanemarljiva. 😆
Pazite se Rudija i Arnava znaju zestoko preznojiti ...😆
Ume to da bude zeznuto...znam iz iskustva...Pa sam pevala nekada pesmu Gori more tope se planine...😆
Ma to ni vatrogasci ne gase 😆🤣🤣Gdje sad Saska 😆😆 sad bi me opet prozivala 😆😆
Na tajnom je zadatku. Jesi li cula da KKK jos postoji . Ona je u radnoj poseti 😆🤣🤣🤣Znas sta mi je jos napisala 😃 da svaku vece razgovara sama sa sobom,jer nema s kim da podijeli 😆,a na tapetu je Kushi,i sta joj sve nije rekla 🤣 Hoce glupaca da zhb naseg Nanava 😆😆 pa joj se ona tako nagovori 😆😆