Bila sam da probam zube, odnosno metal...mogu da ih ocekujem u subotu..😃
Super. Znaci kraj tvojim mukama se priblizava. Lepo ces se slikati sa osmehom od uva do uva. 😃
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
KIARA THROWN 14.9
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Joj Dal razumem kroz sta prolazis i ja imam navlake prva dva,i treba da ih menjam jer su promenili boju.Imam ih vec deset godina😕sve da odem i nikako da se usudim jer bi ja cekal sigurno tako ,i imala bi samo siljke hahaha tako izgledam kad se skinu navlake🤢
Ne razumem Smeki..zar navlake mogu da promene boju ?😲 Boze,samo mi jos to treba..😭
A ja sada imam te siljke o kojima govoris i ne izlazim iz kuce ,osim kod zubara..🤬Mogu vremenom🤢ja sam stavila porcelanske bas zbog toga ali nista😡
Uf..bice ovo zanimljivo...😳
A sinoc sam u jednoj americkoj seriji koju pratim videla fenomenalnu scenu..ukratko, on i ona se vole i zele,ali se igraju macke i misa..na kraju ona prsne nakon sto dozive jedan vruc momenat i budu jako blizu..Ona mu izjavljuje ljubav i ceka na njegov znak..on joj govori da ne moze da bude sa njom (jer su kolege na poslu i jednog dana bi mozda ljudi ispastali zbog toga...) ,to sto joj on govori i jeste tako ali ljubav je prejaka izmedju njih...I tako, sada je ona nasla decka...Novi decko dolazi po nju, ceka je ispred na parkingu , on je zaustavlja na vratima, pribija je uz sebe i gori od ljubomore..Oboje izgubljeni u toj strasti, on joj sapuce : Da li ce on umeti ovako da te voli, a ona ga gura i odgovara mu:"Da li ce moci to neznam ali znam da sada idemo kod njega i vodicemo ljubav strastveno cele noci ..a svakog trenutka cu zamisljati da si to ti.." i odlazi...😳 😳 😳
On ostaje sa suzama u ocima da gleda za njom, nemocan...👏
Joj Dal razumem kroz sta prolazis i ja imam navlake prva dva,i treba da ih menjam jer su promenili boju.Imam ih vec deset godina😕sve da odem i nikako da se usudim jer bi ja cekal sigurno tako ,i imala bi samo siljke hahaha tako izgledam kad se skinu navlake🤢
Ne razumem Smeki..zar navlake mogu da promene boju ?😲 Boze,samo mi jos to treba..😭
A ja sada imam te siljke o kojima govoris i ne izlazim iz kuce ,osim kod zubara..🤬Mogu vremenom🤢ja sam stavila porcelanske bas zbog toga ali nista😡
Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..😕Meni je zubar predlozio da stavim nove ali moze i da se izbeljuju,znaci ne skidas samo izbeljujes ovde je 10 evra po zubu izbeljivanje
Devojke ja se ne razumem ali da pitam, ima li veze pusenje sa promenom boje zuba?
Devojke ja se ne razumem ali da pitam, ima li veze pusenje sa promenom boje zuba?Ima i kafa i cigare
Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..😕Meni je zubar predlozio da stavim nove ali moze i da se izbeljuju,znaci ne skidas samo izbeljujes ovde je 10 evra po zubu izbeljivanje
A koliko su onda novi kad je izbeljivanje toliko?70 e jedna navlaka😡
Mislim da nije. Da se javila Kety bi nam verujem prenela.
Ja mislim da je viber program koji se instalira na telefon i koji omogucava razgovor preko interneta. Nesto kao skajp bez slike samo ton. Kety ga ima a mozda i Badi Drya zna nesto o tome, pa bi nam one mogle objasniti jednom.
Moj telefon je jedan krs kome sada bateriju punim svaki dan.