Returning of the written off #39 Invited only - Page 18

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.8k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..
๐Ÿ˜•

Meni je zubar predlozio da stavim nove ali moze i da se izbeljuju,znaci ne skidas samo izbeljujes ovde je 10 evra po zubu izbeljivanje

E da mogu kozu bi nam s ledja skinuli..๐Ÿ˜ก Ova moja zanimacija ce da me kosta oko hiljadarke..๐Ÿคฌ
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Super. Znaci kraj tvojim mukama se priblizava. Lepo ces se slikati sa osmehom od uva do uva. ๐Ÿ˜ƒ

Na zalost necu jos..๐Ÿ˜• Sada mi namesta samo gornje navlake,osim dvojke koja je zagnojila pod navlakom i koja se sece..onda petog marta idem na operaciju gde ce da mi rade apikotomiju kod dva zuba , onda konci kada se skinu i splasne otok od operacije namesta mi dvojku novu gore..a u medjuvremenu ce da mi radi i dole 8 navlaka...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Na zalost necu jos..๐Ÿ˜• Sada mi namesta samo gornje navlake,osim dvojke koja je zagnojila pod navlakom i koja se sece..onda petog marta idem na operaciju gde ce da mi rade apikotomiju kod dva zuba , onda konci kada se skinu i splasne otok od operacije namesta mi dvojku novu gore..a u medjuvremenu ce da mi radi i dole 8 navlaka...

Samo strpljenja Dal. To mora tako. Proci ce to sve i kad sve resis neces imati vise problema . ๐Ÿ˜Š
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moj svami to koristi svaki dan..on ima taj android telefon i doduse on sve zna oko nove tehnologije a ja se posteno nisam ni interesovala a mogla sam,sve bi mi on namestio i objasnio..

Nije ti trebalo. Kad ti zatreba tebi je bar lako. ๐Ÿ˜‰
nn027 thumbnail

Hello Kety ๐Ÿ˜Š

Kako se osecas ?

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

I think Rudra is expelled from his BSD job and so he is crying ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ .. well marriage will happen out of revenge now .. Rudra will want to make Paro's life hell while Paro will marry to prove her loyalty towards Thakur and village

Ma bas,brak iz osvete ๐Ÿคข sve vise lici na IPKKND hoce li i on reci welcome to hell ๐Ÿ˜ƒ

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jos nisu preveli 18 epizodu. Izgleda da prevode svaki treci dan jednu ๐Ÿ˜• Ja nisam u toku. Sta se trenutno desava? Hoce li biti svadbe?

Po ovome kako ja citam u danasnjem percapu,ona njemu donosi rucak u sobu a on joj kaze posto nisi potpisala papire ubuduce ces morati da ostanes u ovoj sobi.โ˜บ๏ธTako da to znaci da ce biti svadbe๐Ÿ˜‰
Kety76 thumbnail

Hello Kety ๐Ÿ˜Š

Kako se osecas ?

K'o da me pregazio Mile sa kombajnom ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Grozno ๐Ÿคข nista me nije popustilo,naprotiv bas me dotuklo
Od upale grla,vilice,temper.,ma sve ๐Ÿคข
Kety76 thumbnail

Evo i nje sa muzem,udala se
nn027 thumbnail

Po ovome kako ja citam u danasnjem percapu,ona njemu donosi rucak u sobu a on joj kaze posto nisi potpisala papire ubuduce ces morati da ostanes u ovoj sobi.โ˜บ๏ธTako da to znaci da ce biti svadbe๐Ÿ˜‰

Mora je biti. Prvo ona nema kud a drugo kako bi drugacije njih dvoje ostali zajedno ๐Ÿ˜‰
Jel' on izbacen iz sluzbe?

Edited by nn027 - 11 years ago