Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..๐
E da mogu kozu bi nam s ledja skinuli..๐ก Ova moja zanimacija ce da me kosta oko hiljadarke..๐คฌ
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
MAIRA AGAYI 10.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
KIARA EXPOSED 11.9
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
VICE PRESIDENT OF INDIA- CP Radhakrishnan
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..๐
Super. Znaci kraj tvojim mukama se priblizava. Lepo ces se slikati sa osmehom od uva do uva. ๐
Na zalost necu jos..๐ Sada mi namesta samo gornje navlake,osim dvojke koja je zagnojila pod navlakom i koja se sece..onda petog marta idem na operaciju gde ce da mi rade apikotomiju kod dva zuba , onda konci kada se skinu i splasne otok od operacije namesta mi dvojku novu gore..a u medjuvremenu ce da mi radi i dole 8 navlaka...
Moj svami to koristi svaki dan..on ima taj android telefon i doduse on sve zna oko nove tehnologije a ja se posteno nisam ni interesovala a mogla sam,sve bi mi on namestio i objasnio..
I think Rudra is expelled from his BSD job and so he is crying ๐ญ๐ญ .. well marriage will happen out of revenge now .. Rudra will want to make Paro's life hell while Paro will marry to prove her loyalty towards Thakur and village
Jos nisu preveli 18 epizodu. Izgleda da prevode svaki treci dan jednu ๐ Ja nisam u toku. Sta se trenutno desava? Hoce li biti svadbe?
Hello Kety ๐
Kako se osecas ?
Po ovome kako ja citam u danasnjem percapu,ona njemu donosi rucak u sobu a on joj kaze posto nisi potpisala papire ubuduce ces morati da ostanes u ovoj sobi.โบ๏ธTako da to znaci da ce biti svadbe๐