Returning of the written off #39 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.8k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Bila sam da probam zube, odnosno metal...mogu da ih ocekujem u subotu..😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bila sam da probam zube, odnosno metal...mogu da ih ocekujem u subotu..😃

Joj Dal razumem kroz sta prolazis i ja imam navlake prva dva,i treba da ih menjam jer su promenili boju.Imam ih vec deset godina😕sve da odem i nikako da se usudim jer bi ja cekal sigurno tako ,i imala bi samo siljke hahaha tako izgledam kad se skinu navlake🤢
smeker thumbnail
Paro brings food for Rudra. He tells how after 4 days she has to stay in this room. He says she didn't sign the paper so congrats on wedding. He is walking away when Paro calls out Rudra Pratap Ranawat making him stop in his tracks. She asks what time of girl he would like to marry who keeps quite or speaks alot.

On this special occasion where Paro address Rudra by his full name we have new offscreen click by NF as present🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Joj Dal razumem kroz sta prolazis i ja imam navlake prva dva,i treba da ih menjam jer su promenili boju.Imam ih vec deset godina😕sve da odem i nikako da se usudim jer bi ja cekal sigurno tako ,i imala bi samo siljke hahaha tako izgledam kad se skinu navlake🤢

Ne razumem Smeki..zar navlake mogu da promene boju ?😲 Boze,samo mi jos to treba..😭

A ja sada imam te siljke o kojima govoris i ne izlazim iz kuce ,osim kod zubara..
🤬
smeker thumbnail

Ne razumem Smeki..zar navlake mogu da promene boju ?😲 Boze,samo mi jos to treba..😭

A ja sada imam te siljke o kojima govoris i ne izlazim iz kuce ,osim kod zubara..
🤬

Mogu vremenom🤢ja sam stavila porcelanske bas zbog toga ali nista😡
Daltoni thumbnail

Paro brings food for Rudra. He tells how after 4 days she has to stay in this room. He says she didn't sign the paper so congrats on wedding. He is walking away when Paro calls out Rudra Pratap Ranawat making him stop in his tracks. She asks what time of girl he would like to marry who keeps quite or speaks alot.

On this special occasion where Paro address Rudra by his full name we have new offscreen click by NF as present🤣

Uf..bice ovo zanimljivo...😳
A sinoc sam u jednoj americkoj seriji koju pratim videla fenomenalnu scenu..ukratko, on i ona se vole i zele,ali se igraju macke i misa..na kraju ona prsne nakon sto dozive jedan vruc momenat i budu jako blizu..Ona mu izjavljuje ljubav i ceka na njegov znak..on joj govori da ne moze da bude sa njom (jer su kolege na poslu i jednog dana bi mozda ljudi ispastali zbog toga...) ,to sto joj on govori i jeste tako ali ljubav je prejaka izmedju njih...I tako, sada je ona nasla decka...Novi decko dolazi po nju, ceka je ispred na parkingu , on je zaustavlja na vratima, pribija je uz sebe i gori od ljubomore..Oboje izgubljeni u toj strasti, on joj sapuce : Da li ce on umeti ovako da te voli, a ona ga gura i odgovara mu:"Da li ce moci to neznam ali znam da sada idemo kod njega i vodicemo ljubav strastveno cele noci ..a svakog trenutka cu zamisljati da si to ti.." i odlazi...😳 😳 😳
On ostaje sa suzama u ocima da gleda za njom, nemocan...👏

Daltoni thumbnail

Mogu vremenom🤢ja sam stavila porcelanske bas zbog toga ali nista😡

Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..
😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Sta li mama sada radi...😎

https://static.fanpage.it/travelfanpage/wp-content/uploads/2012/10/Vienna-Belvedere-638x425.jpg

Uziva 😃

Da li ti se javila ?😲

Posle onih pozdrava koje sam vam prosledila nije mi se vise javljala. Moja je predposatvka da uziva. Na odmoru je , vreme je lepo, Bec je interesantan grad. Ima sve uslove da joj bude lepo.

Mozda se javila Keti preko vibera..😲 Ja iskreno nemam poima kako to cudo radi, a i nemam android telefon..😭

Mislim da nije. Da se javila Kety bi nam verujem prenela.
Ja mislim da je viber program koji se instalira na telefon i koji omogucava razgovor preko interneta. Nesto kao skajp bez slike samo ton. Kety ga ima a mozda i Badi Drya zna nesto o tome, pa bi nam one mogle objasniti jednom.
Moj telefon je jedan krs kome sada bateriju punim svaki dan.

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Gledam sada nesto ..ove njihove reklame..😲 svi preparati su im za belju kozu, i na svim preparatima to je istaknuto..mislim, toliko pate od toga da posvetle boju koze da je to bolesno..😲
Da, bolesno. A kod nas se kvarcaju i trude se da im je ten sto tamniji. 😕

Evo ja prva..volim bronzani ten i lepo mi stoji..izgledam sveze..ovako bela izgledam ko nedaj boze..😕

I ja samoj sebi lepse izgledam kad makar malo pocrnim, medjutim od kako sam alergicna na sunce na boju ne dajem ni 5 para i sad mi je sve jedno.
smeker thumbnail

Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..
😕

Meni je zubar predlozio da stavim nove ali moze i da se izbeljuju,znaci ne skidas samo izbeljujes ovde je 10 evra po zubu izbeljivanje