BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Bila sam da probam zube, odnosno metal...mogu da ih ocekujem u subotu..😃
Joj Dal razumem kroz sta prolazis i ja imam navlake prva dva,i treba da ih menjam jer su promenili boju.Imam ih vec deset godina😕sve da odem i nikako da se usudim jer bi ja cekal sigurno tako ,i imala bi samo siljke hahaha tako izgledam kad se skinu navlake🤢
Ne razumem Smeki..zar navlake mogu da promene boju ?😲 Boze,samo mi jos to treba..😭
A ja sada imam te siljke o kojima govoris i ne izlazim iz kuce ,osim kod zubara..🤬
Paro brings food for Rudra. He tells how after 4 days she has to stay in this room. He says she didn't sign the paper so congrats on wedding. He is walking away when Paro calls out Rudra Pratap Ranawat making him stop in his tracks. She asks what time of girl he would like to marry who keeps quite or speaks alot.
On this special occasion where Paro address Rudra by his full name we have new offscreen click by NF as present🤣
Sta li mama sada radi...😎
Uziva 😃
Da li ti se javila ?😲
Posle onih pozdrava koje sam vam prosledila nije mi se vise javljala. Moja je predposatvka da uziva. Na odmoru je , vreme je lepo, Bec je interesantan grad. Ima sve uslove da joj bude lepo.
Mozda se javila Keti preko vibera..😲 Ja iskreno nemam poima kako to cudo radi, a i nemam android telefon..😭
Gledam sada nesto ..ove njihove reklame..😲 svi preparati su im za belju kozu, i na svim preparatima to je istaknuto..mislim, toliko pate od toga da posvetle boju koze da je to bolesno..😲
Da, bolesno. A kod nas se kvarcaju i trude se da im je ten sto tamniji. 😕
Evo ja prva..volim bronzani ten i lepo mi stoji..izgledam sveze..ovako bela izgledam ko nedaj boze..😕
Pa jer mogu da se skinu pa da se opet oboje u prvobitnu boju ? Mislim, ne moraju valjda opet novi..😕