Returning of the written off #39 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.7k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Ovnove pokrece strast, Bikovi su odani, a Strelci preljubnici

izvor: Cosmopolitan.rs | utorak 18.02.2014.

Horoskopski znaci su astroloki elementi koji nas odre'uju. Sada nam horoskop otkriva i koji su znaci verni, a od kojih mozemo ocekivati sve osim odanosti.

Ovan

Pripadnike ovog znaka pokrece strast. Zato ne treba cuditi ukoliko Ovan, bez ikakve dileme, iznenada promeni partnera jer je s nekim drugim osetio jacu hemiju.

Bik

Ro'eni u znaku Bika su veoma odani. Ipak, ako vas Bik prevari, bie to iskljucivo fizike prirode, i to samo ako mu uskratite akciju". Kako je izuzetno veran, on uvek ocekuje od partnera potpunu odanost.

Blizanci

Sansa da ce pripadnici ovog znaka otici dalje od flerta je veoma niska. Blizanci uzivaju u flertu, ali to je sve. Ako vas Blizanac prevari, smatrajte da je za njih me'u vama odavno svrseno.

Rak

Osoba ro'ena u znaku Raka nece ni pomisliti da bude nestasna iza le'a onoga s kim je u vezi ako od partnera dobija ljubav i neznost.

Lav

Kako Lavovi stalno zele da budu u centru panje, spadaju u one koji najece varaju. Da biste izbegli scenario u kom zaticete svog Lava u nezgodnoj situaciji, potrebno je da ih stalno drzite zainteresovanima - dajte im komplimente, igrate toplo-hladno igrice i sl. Interesantno je da Lavovi uglavnom varaju s mla'im osobama, privuceni njihovom energijom.

Devica

Slicno Rakovima, ni Devicama prevara nece pasti na pamet ako kod kuce dobijaju sve to im treba. Me'utim, ukoliko su njihove potrebe zapostavljene, preljuba za Device postaje potpuno prirodna stvar i nacin da iza'u iz veze bez oziljaka.

Vaga

Vage su uglavnom verne, ali ipak vole novo drutvo i flert. Bitno je da Vaga u svom partneru ima i prijatelja, na kog moze da se osloni, jer ce tada biti u najmanjem iskusenju.

Skorpija

Pripadnici ovog znaka su najseksipilniji i miruju samo kad su zaljubljeni. Ali kada nisu zaljubljeni ili im seks sa partnerom postane dosadan - pripazite. skorpija ce bez ikakvih problema uskociti u necijii krevet na jednu noc, a to nikada nece priznati osobi s kojom je u vezi. Dakle, ako zelite da zadrite skorpiju - ne dozvolite da seks postane rutina.

Strelac

Strelevi su veoma skloni preljubi.Oni su uvek zeljni avantura, cak i onda kada su u dugim i srenim vezama. Za njih, prevara nije nita strasno, a oprastaju je lakse nego drugi znakovi - tako lako kako i sami prevare.

Jarac

Oni koji su ro'eni u znaku Jarca spadaju me'u najvernije. cak i ako im neko drugi privuce paznju, oni nece dozvoliti ni flert. Jarcevi vide prevaru kao emocionalnu izdaju.

Vodolija

Vodolija ne vara onda kada iskreno voli i kad zna da mu partner to nece oprostiti. Kada vara, on to cini s nekim ko je u potpunosti drugaiji od osobe s kojom je u vezi.

Ribe

Pripadnici ovog znaka skloni su mastarijama. Ako im postane dosadno u vezi, oni ce zamiljati sebe s nekim iz okoline. Ribe znaju kada treba da se zaustave, ali ostaje pitanje da li ce se zaljubiti u osobu koja je predmet maste.
Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovaj Hiten je glumac koji je zamenio glavnog glumca iz Pavitra Rishte posle vremenskog skoka..

https://st1.bollywoodlife.com/wp-content/uploads/2013/10/Hiten-Tejwani-Manav-of-Pavitra-Rishta.jpg

A ovaj drugi je glumac koji je zamenjen da bi snimao filmove u Bolivudu..

Sa njima dvojicom ce Prat biti domacin tog tv show-a na Life OK..😛

Opa bato ,nije lose,nije lose😉
Daltoni thumbnail

DOBRI DEDA

ZIVI SVETAC: Ovo je najbolji covek na svetu! (FOTO)

Evo zasto je ovaj starac jedan od najboljih ljudi na svetu.

Dobri Dimitrov Dobrev ima 99 godina. Tokom Drugog svetskog rata izgubio je gotovo potpuno svoj sluh, a svakog dana pre'e 25 kilometara na putu od svog sela do Sofije, nosei garderobu koju je sebi napravio, kako bi u prestonici Bugarske prosio.

Me'utim, Dobri ne prosi za sebe, jer uspeva da preivi sa 80 evra penzije.

Sav novac koji je u ivotu sakupio (oko 40.000 evra) on je poklonio sirotitima koja nisu u stanju da plaaju svoje raune.

On ne zadrava ni cent tih para.

Neki ga zovu "Svetac Bajlova", sela u kom je ro'en. Ove godine napunie 100 godina.

Oekivano, svi ga vole. Zovu ga "" "" i za gra'ane on predstavlja najnesebiniju dobrotu koja postoji.

Pozdrav, deda, pa da ove godine proslavimo poetak drugog veka :)

Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail
https://www.facebook.com/EtnoRestoranAvlija?fref=ts
Evo slike iz kafane koju su oni tamo slikali😉
smeker thumbnail
http://www.bollywoodlife.com/news-gossip/pratyusha-banerjee-finally-bags-a-show-on-tv/

Life OK has apparently signed the actor to host their crime based reality show, Savdhan India

Post Bigg Boss 7, Pratyusha Banerjee has been whiling away her time looking for something interesting to do which doesn't take a toll on her health. Looks like her prayers are finally being answered. It seems Pratz will be seen with Hiten Tejwani, hosting Savdhan India on Life OK. Incidentally, this stint will not be a long one. The makers have cast the actor for a special series, celebrating International Women's Day (March 8) to host episodes related to crimes against women. Now isn't that an interesting touch!

Well we just hope the actor takes the commitment seriously this time, coz one more story on Pratyusha's unprofessional behaviour will truly put the actor's career in jeopardy. This will be her first appearance after the controversial reality show on Colors Bigg Boss 7. Wonder when the actor will take on a daily soap and come back to the small screen for good.

Keep watching this space for more information...

smeker thumbnail
http://www.colorstvlivess.blogspot.com/

Evo Colors uzivo Dal dodoaj na prvu stranu😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Ipak me gripa uhvatila 😕 Jutros sam se probudila sa temperaturom,glavoboljom i herpesom

Kety lezi pij cajeve i ne mrdaj. 😕 Trebace ti koji dan da se vratis u normalu.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

https://www.facebook.com/EtnoRestoranAvlija?fref=ts

Evo slike iz kafane koju su oni tamo slikali😉

Ova ti je jos lepsa...👍🏼
nn027 thumbnail

Nado jesi li barem ti uspela da odgledas do kraja ? 😲
Nisam jos. Gledam, Imam jos nekih 45 minuta.

Nadam se da ti se film dopao..😃

Odgledala sam ga. Volim filmove sa ovakvom temom. Ovde mi na momente nije jasno sta gledam. komediju, parodiju, ljubavni film...Cudno mi je sasvim. Eto, iskreno nisam bas odusevljena. Videcemo sta kaze Kety. Ne znam da li je Smeki pogledala ovaj film. Ovo mi je drugi Indijski film koji sam gledala.

Upozorila sam da je film neobican i mnogima neshvatljiv..posto nisi gledala njihove filmove znam sta ti je bio problem...nista..pogledaj onaj drugi, on je vise nalik na filmove na koje smo navikli..😉

Pogledacu. I Smeki je preporucila jos jedan.
nn027 thumbnail

Sta li mama sada radi...😎

https://static.fanpage.it/travelfanpage/wp-content/uploads/2012/10/Vienna-Belvedere-638x425.jpg

Uziva 😃