BHAI & FAMILY 10.12
CHACHI vs CUTEY 11.12
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
negative reviews being pulled down 😭
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
Hrithik ‘praises’ Dhurandhar but he also disagrees with its politics
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Alia Bhatt at the Red sea Festival
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Film Critics Guild issues statement
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
Should India Ban Social Media for Children Under 16 Like Australia?
December Reading Challenge & Christmas Reads- BT Page Log Thread
Kasam Se Banta Rishta ~ Ssharad Malhotra x Shivani Tomar SS
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
Is Yrkkh in trouble?
Devojke, kafu sam popila i sad odoh na spavanje. Jos malo pa ce 6h.
Zelim vam laku noc. 🤗
Stigla sam do 33. to cu veceras da odgledam..a mozda i 34.. To je onaj deo sa pozarom u fabrici... jos nisam ni pola odgledala, ali odgledacu obavezno.. Sve moje prijateljice gledaju i bas je lepo biti malo ispred njih kada se o tome prica..😉😆 Sve redom odlepile za Boranom, samo o njemu bi pricale po ceo dan..😆
Biki, hoces i ti na spavanje ?
Ja cu biti tu negde,gledacu Silu..😉
Devojke, kafu sam popila i sad odoh na spavanje. Jos malo pa ce 6h.
Zelim vam laku noc. 🤗

A da znam...svasta ce jos tu biti...😉Meni se recimo Boran aga dopao kao lik koji nosi u seriji,njegovi postupci,ljubav prema njoj,mada mi je recimo smetalo sto nekad nesto nije rekao kada je trebalo,jer on je sklon ka iznenadjenjima,ono cuti dok ne zavrsi sa tim i onda kaze,pa je i zbog toga bilo svasta,a opet Sila,sva nestrpljiva,hoce odma sve i sad u tom momentu,ne moze da strpi i ako joj lepo objasni ona tera po svom..sto je opet dovodilo do teskih situacija.Ali sve je to neko napisao da tako bude,a oni su to super izneli,jos s'obzirom da se nisu podnosili privatno,ispocetka je bilo ok,ali posle njena kasnjenja na setove,pa njen tadasnji decko je visio na snimanju,tu se urodila i ta netrpeljivost medju njima.Zato i kazem super su to izneli...
Ja sam mislila u labos odavno ali zaglavih ovde sa vama❤️Idem raditi ipak nesto ako budem imala inspiracije a treba mi..Samo ti gledaj..😳i uzivaj ..pa cujemo se..😉
Dal 🤗 lepe snove i laku noc zelim🤗