Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
MAIRA KNOWS 30.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
CASE IN COURT 31.8
Why Sidharth Malhotra films flop! Guess with the hint written in this
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Unseen bollywood pics
CID episode 75 - 30th August
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
BALH Naya Season EDT Week #12: Sept 1 - Sept 5
24 years of Lajja
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 31st Aug 2025 - WKV
The Naan -Stop Readers 🫓📚| BT Reading Challenge || September 2025
Bitno da su oni krkali tortu..sta ih boli ..sto seriju vise niko ne moze da svari...🤢
Aha... Znas ,meni se za sada mnogo dopada i bas me vuce da gledam...Pricacemo jos,kada odgledam sve epizode, ali za sada mi je bas jaka ljubavna prica, tacno je da ima patnje,ali bez patnje nema nijedne velike stvari u zivotu,pa ni velike ljubavi..ja na to tako gledam..
Nesto nisam ispratila u zadnje vreme , zna li neko kakav im je TRP. Poslednje sto sam ja ukacila bilo je 2.9. 😕
Ima li jos neko da pije kafu pre spavanja?
Skoro sve sto je vredelo napustilo brod..ostali samo muski clanovi posade , od zenskih vise nema nista..🤢
Ja zaista ne pratim..ali i to im je mnogo..ja bi im dala cistu nulu..🤢
Ja ne znam do koje si epizode stigla..ja sam pocela drugi krug ali..nisam odavno pogledala..jer radila sam jedan VM sa njima,pa posle radila u labosu ovaj sa Prats VM...tako da nisam nastavila drugi krug... Sile.Jer ja kad gledam udjem u srz same seriji,sta su hteli reci svim tim,kako ovo ono,razradjujem...da bi na kraju shvatila i donela prave zakljucke.pa sami njen pocetak...njihovo poznanstvo i nacin na koji su se spojili...do njihove pobede nad smrti...koja je to ljubav...koja snaga kroz sta su sve prosli,kao sto i sama kazes bez patnje njema krajnjeg lepog rezultata u svemu u zivotu pa i u ljubavi.Mnogo toga covek treba proci da bi i sam shvatio koliku moc ima LJUBAV,ljubav u svemu,prema svemu,za sve ...