Returning of the written off #39 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.7k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Ima li jos neko da pije kafu pre spavanja?

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bitno da su oni krkali tortu..sta ih boli ..sto seriju vise niko ne moze da svari...🤢

Nesto nisam ispratila u zadnje vreme , zna li neko kakav im je TRP. Poslednje sto sam ja ukacila bilo je 2.9. 😕
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Aha... Znas ,meni se za sada mnogo dopada i bas me vuce da gledam...Pricacemo jos,kada odgledam sve epizode, ali za sada mi je bas jaka ljubavna prica, tacno je da ima patnje,ali bez patnje nema nijedne velike stvari u zivotu,pa ni velike ljubavi..ja na to tako gledam..

Ja ne znam do koje si epizode stigla..ja sam pocela drugi krug ali..nisam odavno pogledala..jer radila sam jedan VM sa njima,pa posle radila u labosu ovaj sa Prats VM...tako da nisam nastavila drugi krug... Sile.
Jer ja kad gledam udjem u srz same seriji,sta su hteli reci svim tim,kako ovo ono,razradjujem...da bi na kraju shvatila i donela prave zakljucke.
pa sami njen pocetak...njihovo poznanstvo i nacin na koji su se spojili...do njihove pobede nad smrti...koja je to ljubav...koja snaga kroz sta su sve prosli,kao sto i sama kazes bez patnje njema krajnjeg lepog rezultata u svemu u zivotu pa i u ljubavi.Mnogo toga covek treba proci da bi i sam shvatio koliku moc ima LJUBAV,ljubav u svemu,prema svemu,za sve ...

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nesto nisam ispratila u zadnje vreme , zna li neko kakav im je TRP. Poslednje sto sam ja ukacila bilo je 2.9. 😕

Ja zaista ne pratim..ali i to im je mnogo..ja bi im dala cistu nulu..🤢
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Ima li jos neko da pije kafu pre spavanja?

Nadice..imam ja sa ovim..znas vec moj ritual😆 isto je kao i kafica😳
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice..imam ja sa ovim..znas vec moj ritual😆 isto je kao i kafica😳

Caj ili kafa nema veze 😉
nn027 thumbnail

Skoro sve sto je vredelo napustilo brod..ostali samo muski clanovi posade , od zenskih vise nema nista..🤢

A ja ?! 😲

😆 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Ja zaista ne pratim..ali i to im je mnogo..ja bi im dala cistu nulu..🤢

Ni ja Nadice pojma nemam,ne pratim,niti sam ikad pratila TRP.
Jedino sto znam da je bio najveci dok je i Prats bila..kada su one dobre epizode bile.
Jedino sto sam negde procitala slucajno da je saci silovana i da neko sudjene predhodi sad.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja ne znam do koje si epizode stigla..ja sam pocela drugi krug ali..nisam odavno pogledala..jer radila sam jedan VM sa njima,pa posle radila u labosu ovaj sa Prats VM...tako da nisam nastavila drugi krug... Sile.
Jer ja kad gledam udjem u srz same seriji,sta su hteli reci svim tim,kako ovo ono,razradjujem...da bi na kraju shvatila i donela prave zakljucke.
pa sami njen pocetak...njihovo poznanstvo i nacin na koji su se spojili...do njihove pobede nad smrti...koja je to ljubav...koja snaga kroz sta su sve prosli,kao sto i sama kazes bez patnje njema krajnjeg lepog rezultata u svemu u zivotu pa i u ljubavi.Mnogo toga covek treba proci da bi i sam shvatio koliku moc ima LJUBAV,ljubav u svemu,prema svemu,za sve ...

Stigla sam do 33. to cu veceras da odgledam..a mozda i 34.. To je onaj deo sa pozarom u fabrici... jos nisam ni pola odgledala, ali odgledacu obavezno.. Sve moje prijateljice gledaju i bas je lepo biti malo ispred njih kada se o tome prica..😉😆 Sve redom odlepile za Boranom, samo o njemu bi pricale po ceo dan..😆
nn027 thumbnail
Devojke, kafu sam popila i sad odoh na spavanje. Jos malo pa ce 6h.
Zelim vam laku noc. 🤗

Edited by nn027 - 11 years ago