Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Happy Ending Kumkum Bhagya
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
CALL FROM CELL 6.6
23 years of Dil Hai Tumhaara
SRKs looks for King
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
Are they planning to end YRKKH with this generation?
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
Baaghi 4 crashes on Saturday
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Mene vise ni Boran aga ne moze da natera da seriju privedem kraju 🤢 Ne znam sta me vise nervira, Sila ili bezveze radnja serije...Prva sezona je bila odlicna ,al zato druga
A da znam...svasta ce jos tu biti...😉Meni se recimo Boran aga dopao kao lik koji nosi u seriji,njegovi postupci,ljubav prema njoj,mada mi je recimo smetalo sto nekad nesto nije rekao kada je trebalo,jer on je sklon ka iznenadjenjima,ono cuti dok ne zavrsi sa tim i onda kaze,pa je i zbog toga bilo svasta,a opet Sila,sva nestrpljiva,hoce odma sve i sad u tom momentu,ne moze da strpi i ako joj lepo objasni ona tera po svom..sto je opet dovodilo do teskih situacija.Ali sve je to neko napisao da tako bude,a oni su to super izneli,jos s'obzirom da se nisu podnosili privatno,ispocetka je bilo ok,ali posle njena kasnjenja na setove,pa njen tadasnji decko je visio na snimanju,tu se urodila i ta netrpeljivost medju njima.Zato i kazem super su to izneli...
Nece da bude nista,umro je Eto i to mi je bilo bezveze,sto su ga ubili,ali kao i svaki kraj prve sezne,mora da umre jedan dobar i jedan los 😉
Laku noc Biki..Jao , Dzihan gurnu Silinog brata sa litice..😭 Sta ce sada da bude...😲
Odgledala sam i 34.epi..ubih se od plakanja..😭 😭 😭
Mene vise ni Boran aga ne moze da natera da seriju privedem kraju 🤢 Ne znam sta me vise nervira, Sila ili bezveze radnja serije...Prva sezona je bila odlicna ,al zato druga