🤗Taman dok ti budes gore da one odahnu od nas i Arnava 😉😆😆 a onda krecemo opet u napad 😆
A sta mislis da u pauzi bacimo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
The ba****ds of bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
SUPER HEROO 9.9
Game over for Param Sundari at the box office
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
🤗Taman dok ti budes gore da one odahnu od nas i Arnava 😉😆😆 a onda krecemo opet u napad 😆
Znas sta, bitno je da si ti odgledala najvazniji deo serije. Sad se ipak trudi da pogledas koliko mozes, ko zna sta na kraju moze da se desi, mozda vise ne budemo mogle ni da gledamo. Vidis na kraju i sama da Smeki i Dal izlizase traku 🤣
A sta mislis da u pauzi bacilmo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆
Bar posteno priznao da nije pratio,a ne kao tandi sto je izjavila da gleda bv 5 godina i onda pljas intervju da joj je drago sto je Anandi sad zrela zena a ne kao prije razmazena djevojcica 🤣🤣
Znas sta, bitno je da si ti odgledala najvazniji deo serije. Sad se ipak trudi da pogledas koliko mozes, ko zna sta na kraju moze da se desi, mozda vise ne budemo mogle ni da gledamo. Vidis na kraju i sama da Smeki i Dal izlizase traku 🤣
Tenis 11:44, 13.02.2014.
Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje, rekao je Rus
Dmitrij Tursunov
ROTERDAM - Ruski teniser Dmitrij Tursunov kritikovao je sudije sto ne smeju cesce da opominju Rafaela Nadala kada prekoraci dozvoljeno vreme za servis.
Tursunov se prilicno iznervirao tokom meca prvog kola turnira u Roterdamu protiv Bugarina Grigora Dimitrova.
Rus je dobio upozorenje pred opomenu zbog prekoracenja vremena, a u pauzi izmedju dva gema usao u ozbiljnu raspravu sa glavnim sudijom meca Sedrikom Murijeom.
"Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje. Rafa cacka d..e 30 sekundi, a vi samo gledate. Niko ne sme da pisne", zavsio je temperamentni Tursunov.