Returning of the written off #37 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.1k

Users

7

5.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

🤗

Taman dok ti budes gore da one odahnu od nas i Arnava 😉😆😆 a onda krecemo opet u napad 😆

A sta mislis da u pauzi bacimo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Znas sta, bitno je da si ti odgledala najvazniji deo serije. Sad se ipak trudi da pogledas koliko mozes, ko zna sta na kraju moze da se desi, mozda vise ne budemo mogle ni da gledamo. Vidis na kraju i sama da Smeki i Dal izlizase traku
🤣

🤣🤣
nn027 thumbnail

i ovaj izgleda ribolovac 😲 bas nas je krenulo 🤣🤣

E da znas. Tacno cu od ponedeljka na dijetu. 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

A sta mislis da u pauzi bacilmo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆

🤣🤣

moze 👍🏼 da popunimo prazan prostor 🤣

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Bar posteno priznao da nije pratio,a ne kao tandi sto je izjavila da gleda bv 5 godina i onda pljas intervju da joj je drago sto je Anandi sad zrela zena a ne kao prije razmazena djevojcica 🤣🤣

Pa kako onda kopira RK ..😕

https://junkee.com/wp-content/uploads/2013/11/Kanye-Creative-Genius.gif
nn027 thumbnail

Znas sta, bitno je da si ti odgledala najvazniji deo serije. Sad se ipak trudi da pogledas koliko mozes, ko zna sta na kraju moze da se desi, mozda vise ne budemo mogle ni da gledamo. Vidis na kraju i sama da Smeki i Dal izlizase traku
🤣

Volela bih da je pogledam makar jos jednom. Nadam se da ce se stvari srediti
😆 Da njih dve su neverovatne.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledaoci su i dalje osamuceni

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nemam poima..😕 😲 😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Morala sam ovo da vam postavim, ja sam pogledala video klip i valjala se od smeha. Najpre cuje se kad on ovo sudiji govori za Rafu, a onda ova dvojica komentatora ( ne znam ciji su, engleski, americki, nisu nasi uglavnom ) najpre tajac dok on prica sa sudijom, pa onda kad su valjda dosli sebi , ovaj jedan pocinje kao da objasnjava da je Tursunov nezadovoljan sto ga je sudija opomenuo za prekoracenje vremena izmedju 2 poena a ovaj drugi onda dodade, pa mora se reci da je pomalo u pravu, frustrirajuce je to. Joj nas brat Ruja , bez dlake na jeziku , a kad Rafa CACKA DUPE 30 s vi ne smete ni da pisnete. 🤣 🤣🤣

TURSUNOV SUDIJAMA: Nadal cacka d..e 30 sekundi, a vi ne smete da pisnete

Tenis 11:44, 13.02.2014.

Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje, rekao je Rus

Dmitrij Tursunov

ROTERDAM - Ruski teniser Dmitrij Tursunov kritikovao je sudije sto ne smeju cesce da opominju Rafaela Nadala kada prekoraci dozvoljeno vreme za servis.

Tursunov se prilicno iznervirao tokom meca prvog kola turnira u Roterdamu protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

Rus je dobio upozorenje pred opomenu zbog prekoracenja vremena, a u pauzi izmedju dva gema usao u ozbiljnu raspravu sa glavnim sudijom meca Sedrikom Murijeom.

"Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje. Rafa cacka d..e 30 sekundi, a vi samo gledate. Niko ne sme da pisne", zavsio je temperamentni Tursunov.

Daltoni thumbnail

🤣

that was just a daring chance, and it paid off. you sir deserve this pinkie