Volela bih da je pogledam makar jos jednom. Nadam se da ce se stvari srediti
😆 Da njih dve su neverovatne.

🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
HEALING SHUROO 18.9
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Who is more beautiful? Mariah Carey or Kareena Kapoor?
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia bhatt special topic
Your All-Time Favorite Bollywood Film ❤️
Volela bih da je pogledam makar jos jednom. Nadam se da ce se stvari srediti
😆 Da njih dve su neverovatne.
A sta mislis da u pauzi bacilmo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆
Koliko sam ja iscitavala sve to kad je najavljen Vivianov izlazak i spekulisalo se ko ce uci od muskih likova, bilo je receno da ce to biti u svakom slucaju neki glumac koji vec ima veliku grupu fanova.Medjutim , sad po reakcijama vidim da on nema nikakve fanove. Otprilike da niko normalan nije hteo da prihvatitu ulogu posle Viviana , ne zato sto je on najbolji glumac vec zato sto je zaista ostavio pecat u ovoj seriji. Slicno kao za Prats. I tad sam citala da mnoge glumice nisu htele da prihvate ulogu. I onda ovi, osrednjakovici ili potpuni bezveznjakovici naravno i prihvataju jer kroz njihovu debelu kozu i obraz kao djon nece prodirati negativni komentari. Oni ce se boriti za naklonost publike i biti prihvaceni posle mesec dana, posle 3 , posle 6, i posle godinu dana doguraju do peticije od 56 potpisnika.
Ja nesto ne mogu. Potpuno verujem u njihov sud da je serija dobra, ali prosto ne mogu. Sad ne bih mogla i da hocu, ali ako vi u medjuvremenu pogledate i zapalite se ko za IPKKND, opet necu moci. 🤣
Morala sam ovo da vam postavim, ja sam pogledala video klip i valjala se od smeha. Najpre cuje se kad on ovo sudiji govori za Rafu, a onda ova dvojica komentatora ( ne znam ciji su, engleski, americki, nisu nasi uglavnom ) najpre tajac dok on prica sa sudijom, pa onda kad su valjda dosli sebi , ovaj jedan pocinje kao da objasnjava da je Tursunov nezadovoljan sto ga je sudija opomenuo za prekoracenje vremena izmedju 2 poena a ovaj drugi onda dodade, pa mora se reci da je pomalo u pravu, frustrirajuce je to. Joj nas brat Ruja , bez dlake na jeziku , a kad Rafa CACKA DUPE 30 s vi ne smete ni da pisnete. 🤣 🤣🤣
TURSUNOV SUDIJAMA: Nadal cacka d..e 30 sekundi, a vi ne smete da pisnete
Tenis 11:44, 13.02.2014.
Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje, rekao je Rus
Dmitrij Tursunov
ROTERDAM - Ruski teniser Dmitrij Tursunov kritikovao je sudije sto ne smeju cesce da opominju Rafaela Nadala kada prekoraci dozvoljeno vreme za servis.
Tursunov se prilicno iznervirao tokom meca prvog kola turnira u Roterdamu protiv Bugarina Grigora Dimitrova.
Rus je dobio upozorenje pred opomenu zbog prekoracenja vremena, a u pauzi izmedju dva gema usao u ozbiljnu raspravu sa glavnim sudijom meca Sedrikom Murijeom.
"Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje. Rafa cacka d..e 30 sekundi, a vi samo gledate. Niko ne sme da pisne", zavsio je temperamentni Tursunov.