Returning of the written off #37 Invited only - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.1k

Users

7

5.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Volela bih da je pogledam makar jos jednom. Nadam se da ce se stvari srediti
😆 Da njih dve su neverovatne.

http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/gifs/step-brothers-did-we-just-become-best-friends-will-ferrell-John-C-Reilly-high-five-13601759690.gif
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

A sta mislis da u pauzi bacilmo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆

Ja nesto ne mogu. Potpuno verujem u njihov sud da je serija dobra, ali prosto ne mogu. Sad ne bih mogla i da hocu, ali ako vi u medjuvremenu pogledate i zapalite se ko za IPKKND, opet necu moci. 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

😲😲

🤣🤣🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Koliko sam ja iscitavala sve to kad je najavljen Vivianov izlazak i spekulisalo se ko ce uci od muskih likova, bilo je receno da ce to biti u svakom slucaju neki glumac koji vec ima veliku grupu fanova.Medjutim , sad po reakcijama vidim da on nema nikakve fanove. Otprilike da niko normalan nije hteo da prihvatitu ulogu posle Viviana , ne zato sto je on najbolji glumac vec zato sto je zaista ostavio pecat u ovoj seriji. Slicno kao za Prats. I tad sam citala da mnoge glumice nisu htele da prihvate ulogu. I onda ovi, osrednjakovici ili potpuni bezveznjakovici naravno i prihvataju jer kroz njihovu debelu kozu i obraz kao djon nece prodirati negativni komentari. Oni ce se boriti za naklonost publike i biti prihvaceni posle mesec dana, posle 3 , posle 6, i posle godinu dana doguraju do peticije od 56 potpisnika.

https://i.imgur.com/G8kGNY5.gif
Daltoni thumbnail

A sta mislis da u pauzi bacilmo oko na Rudija? Da vidimo jel' cemu 😆

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

🤣 Premeri ga teta odokativnom metodom. Koji njoj dan fali u kalendaru?
Kety76 thumbnail

Ja nesto ne mogu. Potpuno verujem u njihov sud da je serija dobra, ali prosto ne mogu. Sad ne bih mogla i da hocu, ali ako vi u medjuvremenu pogledate i zapalite se ko za IPKKND, opet necu moci. 🤣

Nista ti ne brini 😉 serija ima samo 30 epizoda a to nije dovoljno da se ja ni pripremim a kamoli zapalim😆😆
Kety76 thumbnail
Da nam se nije pridruzio muz od Dal umjesto nje 😲 vec pola sata nista ne pise samo slike postavlja 😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Morala sam ovo da vam postavim, ja sam pogledala video klip i valjala se od smeha. Najpre cuje se kad on ovo sudiji govori za Rafu, a onda ova dvojica komentatora ( ne znam ciji su, engleski, americki, nisu nasi uglavnom ) najpre tajac dok on prica sa sudijom, pa onda kad su valjda dosli sebi , ovaj jedan pocinje kao da objasnjava da je Tursunov nezadovoljan sto ga je sudija opomenuo za prekoracenje vremena izmedju 2 poena a ovaj drugi onda dodade, pa mora se reci da je pomalo u pravu, frustrirajuce je to. Joj nas brat Ruja , bez dlake na jeziku , a kad Rafa CACKA DUPE 30 s vi ne smete ni da pisnete. 🤣 🤣🤣

TURSUNOV SUDIJAMA: Nadal cacka d..e 30 sekundi, a vi ne smete da pisnete

Tenis 11:44, 13.02.2014.

Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje, rekao je Rus

Dmitrij Tursunov

ROTERDAM - Ruski teniser Dmitrij Tursunov kritikovao je sudije sto ne smeju cesce da opominju Rafaela Nadala kada prekoraci dozvoljeno vreme za servis.

Tursunov se prilicno iznervirao tokom meca prvog kola turnira u Roterdamu protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

Rus je dobio upozorenje pred opomenu zbog prekoracenja vremena, a u pauzi izmedju dva gema usao u ozbiljnu raspravu sa glavnim sudijom meca Sedrikom Murijeom.

"Koliko sam prekoracio vreme? Manje ili vise od Rafe? Mislim da Rafa prekoraci vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje. Rafa cacka d..e 30 sekundi, a vi samo gledate. Niko ne sme da pisne", zavsio je temperamentni Tursunov.

Pa ko ce reci drugi nego ludi rus. A svaka mu je na mestu 😆
Daltoni thumbnail

E da znas. Tacno cu od ponedeljka na dijetu. 😆

https://www.blogcdn.com/www.pawnation.com/media/2013/08/qnkfrg3.gif