Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
How quickly time changes
Alia bhatt special topic
Pari's hate for Tulsi
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Armaan has always been the victim
Zasluzeno BV ispala iz prvih 10 😉😆
Impresionirana sam. 2.9 ?! 😲 Koje dostignuce.
Da su napravili pauzu od nedelju dana i pustili napacene gledaoce da danu dusom, imali bi vise. 😃🤣Mislis,uzeljeli bi ih se 😆😆 Ja se ne mogu sjetiti da su nekad ranije bili na 17 mjestu,a i to je uspjeh,prvi put 17 😆
Ovo sto se nalaze na 17-om mestu je stvarno dostignuce. Ja zaista ne znam kome su tu vrane mozak popile, dal ovim gledaocima koji je drze na visokom 17-om mestu ili ovim scenaristima. Citam WU , pi pi pi pi Shiv poziva inspektora a Postanandi mu donosi caj, malo radi dinamike radnje pa nije vise voda nego caj i pita ga zasto poziva inspektora. Najpre, u kuci im se desilo silovanje a ona pita zasto, a posle toga pitanje da li je dobro promislio jer treba voditi racuna o IRINIM osecajima jer ne bi sigurno zelela da se ovo obelodani. Ej covece, ona Anandi koja je prijavljivala cuvenog gurua za pokusaj silovanja, koja je srljala u drugo selo da spase devojcicu od braka,koja je sudila protiv strica u korist seljanina , koja se borila za sve i svasta, sad postavlja ovakva pitanja. Da li je dobro razmislio da se prijavi silovanje!? O BOGO
Znaci jedino ja ostajem da gledam sama kad se vratim.
Ne,neces sama,gledas sa nama 😲 Pa taman dok se ti vratis mi cemo krenuti sa drugim krugom😃Znas vec kako smo Nada i ja brze 😆😆
Ovo me podsjeti kad je tandi dosla u bv 😆 pa kada je Shanky rekao da je ona vrijedna i nije joj tesko jednu scenu snimati i po 100 puta 🤣🤣
😆
Ja sam istegla tetivu..koji je vas izgovor..🤣
Moj kalendar: utorak, sreda , cetvrtak , petak, subota nedelja, utorak sreda...
Nigde ponedeljka Dal 😕 🤣
Evo ti ponedeljak..😆
A pazi izjavu..nije gledao MB ranije. tako da mu je sve novo..🤢
Smeki, rado bih ti pomogla ali ja na zalost ne znam. 😕
Ja sam sada na 362 😃Znaci odgledala si sve najbolje scene 😛 Blizis se kraju,pa onda idemo ponovo 😆
Znaci jedino ja ostajem da gledam sama kad se vratim.Ne,neces sama,gledas sa nama 😲 Pa taman dok se ti vratis mi cemo krenuti sa drugim krugom😃Znas vec kako smo Nada i ja brze 😆😆
a done deal👍🏼