Returning of the written off #36 Invited only - Page 82

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57k

Users

8

5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Tacno naselje se tako zove hahahhaha uh znam da mi je nesto bilo poznato.Meni je vrh kad je on priprema za prvu bracnu noc to motam po nekoliko puta,kad pali one stolice na terasi,kad lome krevet,kad joj kupuje narukvice,kad joj stavlja nanogicu,haldi scene,prva bracna noc tj noc pre svadbe,jutro posle te noci i njihov razgovor.Noc u stali,scena kad se on krije u ormaru i sve ono sto sledi posle toga.Ma ima dosta ja se slazem od sutra pocinjemo ponovo,ali ako moze od 20 epizode 😃

Da, sve sto si nabrojala obozavam..i dodala bih da je haldi moja omiljena scena 😳, znam da Keti voli deo sa otmicom u stali, Nada sa poljubcem pored bazena a Saska teri meri..Koja je tebi omiljena scena ?

Evo necega da te podsetim..😉

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=y9M5xdT0lyk[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Hvala Dal 😳
Mozda mi bude malo bolje,🤢

Nadam se Smeki..meni je ubrzalo cirkulaciju u tren oka..😆😳
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, sve sto si nabrojala obozavam..i dodala bih da je haldi moja omiljena scena 😳, znam da Keti voli deo sa otmicom, Nada sa poljubcem pored bazena a Saska teri meri..Koja je tebi omiljena scena ?

Evo necega da te podsetim..😉

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=y9M5xdT0lyk[/YOUTUBE]

Ja obozavam Haldi scene uhhh ostavlja bez daha njegov glas,pa ono kad je obrazom dodiruje to mi je vrh.Ali definitivno moj favorit je ,savrseno odradjena scena ,svaka mu cast ja sam se odusevila.Svaku ljubavnu scenu je odradio vrhunski ali ova mi je prirasla za srce😳

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uOqA0KOkSEc[/YOUTUBE]

Daltoni thumbnail
Znas koju scenu ja ne mogu da nadjem a rado bih odgledala..Onu u kojoj se ona nesto kao brani od njega a on joj kaze nesto u fazonu: Zasto se otimas kad oboje znamo da si gotova kada te uhvatim za ruku i pogledam u oci ti si bespomocna,potpuno nemocna ...😳
Daltoni thumbnail

Ja obozavam Haldi scene uhhh ostavlja bez daha njegov glas,pa ono kad je obrazom dodiruje to mi je vrh.Ali definitivno moj favorit je ,savrseno odradjena scena ,svaka mu cast ja sam se odusevila.Svaku ljubavnu scenu je odradio vrhunski ali ova mi je prirasla za srce😳

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uOqA0KOkSEc[/YOUTUBE]

Stvarno najjaca scena..volis konkretno 😳😆 a Kushi mi je bila vrh kada je ujutru stiskala onako noge u krevetu i dozivala ga u snu..😳
smeker thumbnail

Znas koju scenu ja ne mogu da nadjem a rado bih odgledala..Onu u kojoj se ona nesto kao brani od njega a on joj kaze nesto u fazonu: Zasto se otimas kad oboje znamo da si gotova kada te uhvatim za ruku i pogledam u oci ti si bespomocna,potpuno nemocna ...😳

Jeste i ta scena super je pokusacu sad da je nadjem😉
smeker thumbnail

Stvarno najjaca scena..volis konkretno 😳😆 a Kushi mi je bila vrh kada je ujutru stiskala onako noge u krevetu i dozivala ga u snu..😳

Da ,super su to odradili dali su do znanja da se prva bracna noc dogodila ,svidjalo mi se to.A Kushi mi je bila super,nece ona pre bracnih krugova hahhahah aha vidis kako hoce😆i to je sama trazila,on kao ja znam da ti neces pre braka,ali ko da mu odoli uhhh sta reci a ne zaplakati.Steta sto je ozenjen,bas bezveze🤣idealan pratner za moju Prats
Daltoni thumbnail

Jeste i ta scena super je pokusacu sad da je nadjem😉

Ih, bas bih ti bila zahvalna..a bar kad bih znala iz koje je epizode..
Daltoni thumbnail

Da ,super su to odradili dali su do znanja da se prva bracna noc dogodila ,svidjalo mi se to.A Kushi mi je bila super,nece ona pre bracnih krugova hahhahah aha vidis kako hoce😆i to je sama trazila,on kao ja znam da ti neces pre braka,ali ko da mu odoli uhhh sta reci a ne zaplakati.Steta sto je ozenjen,bas bezveze🤣idealan pratner za moju Prats

Sta ces, izgleda da svi sto vrede ,budu razgrabljeni u ranoj mladosti, ostanu samo ko u onoj pesmi..oni nikakvi i oni koji su "u trendu" 🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FZmE5vDdwuM[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail

Ih, bas bih ti bila zahvalna..a bar kad bih znala iz koje je epizode..

To je posle one epizode kad spasava Arava,pa je on kritikuje i govori da treba da gleda svoja posla nesto u tom fazonu a scena je u kuhinji jel da?Ako mislimo na istu scenu gde on hoce da je pipne a ona ne dozvoljava,i tad joj on govori to kad te uhvatim za ruku i kad te pogledam u oci ti si nemocna.
Edited by smeker - 11 years ago