Returning of the written off #35 Invited only - Page 100

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Srce moje, dobro si se konacno setila da i ja postojim 😆

Ma jedva sam ga nasla..😕
Daltoni thumbnail
Zasto se niste slikale u NS 😡..znam ja..vetar vam pokvario frizuru pa niste htele..jer zato?😕😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Za tebe Smeki..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9UpQGLIUmt4[/YOUTUBE]

Hvala🤗moze Prats drugi put😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Zasto se niste slikale u NS 😡..znam ja..vetar vam pokvario frizuru pa niste htele..jer zato?😕😆

Moj dolazak je za Badija bio potpuno iznenadjenje. Vreme je tako brzo proteklo da sam se ja setila da se nismo slikale kad sam vec morala da krenem na autobus. Sledeci put cemo nadoknaiti. 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Badi juce sinoc sam ti ponovila ono sto sam davno rekla,docekacemo mi dan kada cemo ih zajedno na slikama gledati ☢️

I bila si u pravu. 😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Biki mi je poslala pravu sliku za profilnu 😛 A uradit ce mi jos nesto 😊 Vidjet ce te kad se ponovim 😉

Super je Kety. 👍🏼
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Znas sta, sad cu da ti kazem . Kad smo se Drajce i ja pojavile ispred spensa, nastala je masovna histerija , kakav Federer, kakvi bakraci. Mi nismo mogle zive ostati od udvaraca, a ako mislis da se zezam pitaj Dryu. Pocev od obezbedjenja koje je nas dve izvuklo iz mase da prodjemo preko reda, do toga da unesemo upaljace, da nam ne traze kartu ihaj,ko ce se slikati jos u to j ludnici. A i Svajcarci su nas uredno pozdravljali. Pa ti sad gledaj ko je bio the boss.

A da je vetar duvao, duvao je, meni je taksista presao gumom preko noge, ne zato sto je hteo nego je vetar pomerio auto. Grozno mi je sad, glava mi je ko balon, ali toliko lepo smo se provele da sve ovo pada u zaborav. I udvaraci. 😆

A Nada je posebna prica. Obecala sam Dryi i Nadi da cu im se krvi napiti na topicu. Drzale su u tajnosti od mene da ce i Nada doci. Iznenadjenje je bilo predivno, al da tako cute...
😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Moj dolazak je za Badija bio potpuno iznenadjenje. Vreme je tako brzo proteklo da sam se ja setila da se nismo slikale kad sam voc morala da krenem na autobus. Sledeci put cemo nadoknaiti. 😃

I dalje sam ljuta..samo da se zna...
nn027 thumbnail

Hello!!! Imam nesto da obavim pre sledeceg meca pa samo da se javim,da ne mislite da sam vas zaboravila 😃 Ni Saska vas nije zaboravila,samo ona je posvadjana sa laptopovima pa nije u mogucnosti da vam se javi 😉

Hellooo za vas dvije 😛 Nadam se da se lijepo provodite 😛
Je li Federer ziv 😆

Preziveo je Ma samo da mi je znati kako mu je to poslo za rukom kad su ga opkolile 😲 😆

Ja hocu da vidim slike...😃

Cije ? Jel Federera? 😆

Njihove..kao sto sam gledala i tvoje i Dryine letos..😉

Corak Dal. Nas tri se nismo slikale a mislim da nisu ni njih dve 😉😃

Kako bre niste..jer smo gledale tvoje i Drajcetove slicke od letos..ono kada si nosila njene papuce jer su te tvoje nove nazuljale..😲

Jesmo se nas dve slikale letos ali se nas tri nismo slikale sinoc. 😆
Daltoni thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9vymYeJvvbE[/YOUTUBE]
Sanaja i njen sadasnji momak su se upoznali na snimanju serije u kojoj su igrali glavne uloge (kao ljubavni par)..evo jednog dela iz te serije ..