Returning of the written off #35 Invited only - Page 101

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

A bogami ima ukusa👏

Nema veze sto je mladji. 😉 Lep su par. 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I dalje sam ljuta..samo da se zna...

Ima Dal slika, Drya je slikala Zimonjica iz svih uglova pa ako si za ...
🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Hvala🤗moze Prats drugi put😉

Nema je,inace bih je postavila...😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ima Dal slika, Drya je slikala Zimonjica iz svih uglova pa ako si za ...
🤣

Ma dusa mi iskocila za Zimonjica...a znaci imale ste aparat veverice jedne..sada sam i na Dry ljuta..
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Djevojke ja se moram odjaviti,jako mi je lose.Sad ce brat doci po mene pa ako me ne bude jedno vrijeme onda sam morala ostati u bolnici na transfuziji.Samo da znate da je to.Kad mi bude bolje javit cu vam se

Kety zao mi je. Nadam se da ces nam se vratiti brzo i da ce sve biti OK. Steta je sto nismo u kontaktu da znamo sta se desava.
Stephi thumbnail
Evo imam i ja nesto za Kety da joj bude bolje odmah

Daltoni thumbnail

Znas sta, sad cu da ti kazem . Kad smo se Drajce i ja pojavile ispred spensa, nastala je masovna histerija , kakav Federer, kakvi bakraci. Mi nismo mogle zive ostati od udvaraca, a ako mislis da se zezam pitaj Dryu. Pocev od obezbedjenja koje je nas dve izvuklo iz mase da prodjemo preko reda, do toga da unesemo upaljace, da nam ne traze kartu ihaj,ko ce se slikati jos u to j ludnici. A i Svajcarci su nas uredno pozdravljali. Pa ti sad gledaj ko je bio the boss.

A da je vetar duvao, duvao je, meni je taksista presao gumom preko noge, ne zato sto je hteo nego je vetar pomerio auto. Grozno mi je sad, glava mi je ko balon, ali toliko lepo smo se provele da sve ovo pada u zaborav. I udvaraci. 😆

A Nada je posebna prica. Obecala sam Dryi i Nadi da cu im se krvi napiti na topicu. Drzale su u tajnosti od mene da ce i Nada doci. Iznenadjenje je bilo predivno, al da tako cute...
😲

Lepo..kao sto ti rekoh : Ni jedno zadovoljstvo nije besplatno 😆 Ti ces ubrzo da ozdravis uz caj,kamin i preznojavanje sa nekim baticm (ili kao mi ostali jadnici uz caj, kamin i Arnava 😆) a lepe uspomene (koje niste ovekovecile 😡) cete pamtiti, sa grizom savesti jer niste uslikale ni jednu od njih..🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9vymYeJvvbE[/YOUTUBE]

Sanaja i njen sadasnji momak su se upoznali na snimanju serije u kojoj su igrali glavne uloge (kao ljubavni par)..evo jednog dela iz te serije ..

Hm 😃 smele scene ,svidja mi se,eto sve je moguce da se desi na setu,filmskom ,teniskom 😆
nn027 thumbnail

Znas sta, sad cu da ti kazem . Kad smo se Drajce i ja pojavile ispred spensa, nastala je masovna histerija , kakav Federer, kakvi bakraci. Mi nismo mogle zive ostati od udvaraca, a ako mislis da se zezam pitaj Dryu. Pocev od obezbedjenja koje je nas dve izvuklo iz mase da prodjemo preko reda, do toga da unesemo upaljace, da nam ne traze kartu ihaj,ko ce se slikati jos u to j ludnici. A i Svajcarci su nas uredno pozdravljali. Pa ti sad gledaj ko je bio the boss.

A da je vetar duvao, duvao je, meni je taksista presao gumom preko noge, ne zato sto je hteo nego je vetar pomerio auto. Grozno mi je sad, glava mi je ko balon, ali toliko lepo smo se provele da sve ovo pada u zaborav. I udvaraci. 😆

A Nada je posebna prica. Obecala sam Dryi i Nadi da cu im se krvi napiti na topicu. Drzale su u tajnosti od mene da ce i Nada doci. Iznenadjenje je bilo predivno, al da tako cute...
😲

Drago mi je da smo te iznenadile a bilo je par kriticnih momenata 😉😃
Stephi thumbnail

Lepo..kao sto ti rekoh : Ni jedno zadovoljstvo nije besplatno 😆 Ti ces ubrzo da ozdravis uz caj,kamin i preznojavanje sa nekim baticm (ili kao mi ostali jadnici uz caj, kamin i Arnava 😆) a lepe uspomene (koje niste ovekovecile 😡) cete pamtiti, sa grizom savesti jer niste uslikale ni jednu od njih..🤣

Pusti slike, boli me glava.😆 Pojasni mi ovo, jel mogu i ja kao i vi uz caj , Arnava i kamin, ili ja moram drugog baticu.
😲😭