Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kareena back as Face for Lakme India
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
Ima Dal slika, Drya je slikala Zimonjica iz svih uglova pa ako si za ... 🤣
Djevojke ja se moram odjaviti,jako mi je lose.Sad ce brat doci po mene pa ako me ne bude jedno vrijeme onda sam morala ostati u bolnici na transfuziji.Samo da znate da je to.Kad mi bude bolje javit cu vam se
Znas sta, sad cu da ti kazem . Kad smo se Drajce i ja pojavile ispred spensa, nastala je masovna histerija , kakav Federer, kakvi bakraci. Mi nismo mogle zive ostati od udvaraca, a ako mislis da se zezam pitaj Dryu. Pocev od obezbedjenja koje je nas dve izvuklo iz mase da prodjemo preko reda, do toga da unesemo upaljace, da nam ne traze kartu ihaj,ko ce se slikati jos u to j ludnici. A i Svajcarci su nas uredno pozdravljali. Pa ti sad gledaj ko je bio the boss.
A da je vetar duvao, duvao je, meni je taksista presao gumom preko noge, ne zato sto je hteo nego je vetar pomerio auto. Grozno mi je sad, glava mi je ko balon, ali toliko lepo smo se provele da sve ovo pada u zaborav. I udvaraci. 😆
A Nada je posebna prica. Obecala sam Dryi i Nadi da cu im se krvi napiti na topicu. Drzale su u tajnosti od mene da ce i Nada doci. Iznenadjenje je bilo predivno, al da tako cute... 😲
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9vymYeJvvbE[/YOUTUBE]
Sanaja i njen sadasnji momak su se upoznali na snimanju serije u kojoj su igrali glavne uloge (kao ljubavni par)..evo jednog dela iz te serije ..
Znas sta, sad cu da ti kazem . Kad smo se Drajce i ja pojavile ispred spensa, nastala je masovna histerija , kakav Federer, kakvi bakraci. Mi nismo mogle zive ostati od udvaraca, a ako mislis da se zezam pitaj Dryu. Pocev od obezbedjenja koje je nas dve izvuklo iz mase da prodjemo preko reda, do toga da unesemo upaljace, da nam ne traze kartu ihaj,ko ce se slikati jos u to j ludnici. A i Svajcarci su nas uredno pozdravljali. Pa ti sad gledaj ko je bio the boss.
A da je vetar duvao, duvao je, meni je taksista presao gumom preko noge, ne zato sto je hteo nego je vetar pomerio auto. Grozno mi je sad, glava mi je ko balon, ali toliko lepo smo se provele da sve ovo pada u zaborav. I udvaraci. 😆
A Nada je posebna prica. Obecala sam Dryi i Nadi da cu im se krvi napiti na topicu. Drzale su u tajnosti od mene da ce i Nada doci. Iznenadjenje je bilo predivno, al da tako cute... 😲
Lepo..kao sto ti rekoh : Ni jedno zadovoljstvo nije besplatno 😆 Ti ces ubrzo da ozdravis uz caj,kamin i preznojavanje sa nekim baticm (ili kao mi ostali jadnici uz caj, kamin i Arnava 😆) a lepe uspomene (koje niste ovekovecile 😡) cete pamtiti, sa grizom savesti jer niste uslikale ni jednu od njih..🤣