Originally posted by: smeker
Dobar dan 😃
Sad sam uspela da se konektujem,bem ti antenu i net i zimu i sneg.Radi ali koliko ce ko zna.Vidim da su Nada i Kety bas zapele da gledaju 😆.
I ja Dal volim tu scenu hahahahah 'Daj tu torbu teska je-neka ja cu ti vec nosis tesko-svoj ponos,hahhaha tako nesto.
Sad idu teske epizode ima pomalo romantike ima smeha ali i gorcine ,svaki lap trenutak pokvari secanje na ono sto je video.Tesko 😕 a uz to i klempa dodaje neke svoje bisere😡.
Idem sad da se ofarbam i maknem ovo satirano ,dosadilo mi 🥱 ako uspem postavicu vam sliku ako ne veceras posle 12h 😆
Smeki sad i ja imam antenu na krovu. Sto puta mi padnes na pamet ti i tvoja antena. Stalno razmisljam sta cu ako budem morala na krov 😆
Posle one scene na krovu meni su sve epizode Smeki teske. Imam osecaj da se stalno vrte u krug. Jedini napredak je sto se pomirila sa svima i sto su im oprostili to brzopleto vencanje.
A taj praznik Holi je kao stvoren za mene. Jeste li videle koje pice piju? Sa kanabisom 😆Ja sam svojerucno jutros popravljala adapter za mreznu karticu jer moj svami sinoc nije hteo..😭
Sta sve zena mora da radi za malo interneta,cudo jedno 😆 ali to vas dve bolje znate od mene..ne bi me cudilo da naucimo sve oko wireless antena,m.kartica i konekcije na net..svaka ima svoje metode 😆
Sto se Holija tice,znala sam da ces mu se ti najvise obradovati ,znam gde ces biti sledeceg Holija,Smeki sa transparentima i ti sa bang-om (pice koje se pravi od kanabisa) 😉😆
Ja imam brata za te stvari i mogla bih od njega dosta da naucim. Medjutim mene mrzi da se bakcem kad imam njega. Verovatno cu uciti kad budem morala.
Smeki i ja na Holiju 🤣 Pa to bi bio dozivljaj, mislim za Indijce 🤣 🤣 🤣
A jojjj 🤣 malo kanabisa,malo sisanja kakv bi to dozivljaj bio😆