Returning of the written off #34 Invited only - Page 82

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Smeki sad i ja imam antenu na krovu. Sto puta mi padnes na pamet ti i tvoja antena. Stalno razmisljam sta cu ako budem morala na krov 😆
Posle one scene na krovu meni su sve epizode Smeki teske. Imam osecaj da se stalno vrte u krug. Jedini napredak je sto se pomirila sa svima i sto su im oprostili to brzopleto vencanje.
A taj praznik Holi je kao stvoren za mene. Jeste li videle koje pice piju? Sa kanabisom 😆

Hhahahah Nado drago mi da mislis na mene😃 Pa sta ces kao ja to ti jenajbolje resenje,a mozda ti neces trebati da se penjes ,imas sigurno bolji signal
smeker thumbnail

Ja imam brata za te stvari i mogla bih od njega dosta da naucim. Medjutim mene mrzi da se bakcem kad imam njega. Verovatno cu uciti kad budem morala.
Smeki i ja na Holiju 🤣 Pa to bi bio dozivljaj, mislim za Indijc
e 🤣 🤣 🤣

A jojjj 🤣 malo kanabisa,malo sisanja kakv bi to dozivljaj bio😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Hhahahah Nado drago mi da mislis na mene😃 Pa sta ces kao ja to ti jenajbolje resenje,a mozda ti neces trebati da se penjes ,imas sigurno bolji signal

Mislim ja mislim i bez antene. ❤️
nn027 thumbnail

Dobar dan 😃

Sad sam uspela da se konektujem,bem ti antenu i net i zimu i sneg.Radi ali koliko ce ko zna.Vidim da su Nada i Kety bas zapele da gledaju 😆.

I ja Dal volim tu scenu hahahahah 'Daj tu torbu teska je-neka ja cu ti vec nosis tesko-svoj ponos,hahhaha tako nesto.

Sad idu teske epizode ima pomalo romantike ima smeha ali i gorcine ,svaki lap trenutak pokvari secanje na ono sto je video.Tesko 😕 a uz to i klempa dodaje neke svoje bisere😡.

Idem sad da se ofarbam i maknem ovo satirano ,dosadilo mi 🥱 ako uspem postavicu vam sliku ako ne veceras posle 12h 😆

Smeki sad i ja imam antenu na krovu. Sto puta mi padnes na pamet ti i tvoja antena. Stalno razmisljam sta cu ako budem morala na krov 😆
Posle one scene na krovu meni su sve epizode Smeki teske. Imam osecaj da se stalno vrte u krug. Jedini napredak je sto se pomirila sa svima i sto su im oprostili to brzopleto vencanje.
A taj praznik Holi je kao stvoren za mene. Jeste li videle koje pice piju? Sa kanabisom 😆

Ja sam svojerucno jutros popravljala adapter za mreznu karticu jer moj svami sinoc nije hteo..😭
Sta sve zena mora da radi za malo interneta,cudo jedno 😆 ali to vas dve bolje znate od mene..ne bi me cudilo da naucimo sve oko wireless antena,m.kartica i konekcije na net..svaka ima svoje metode 😆
Sto se Holija tice,znala sam da ces mu se ti najvise obradovati ,znam gde ces biti sledeceg Holija,Smeki sa transparentima i ti sa bang-om (pice koje se pravi od kanabisa) 😉😆

Ja imam brata za te stvari i mogla bih od njega dosta da naucim. Medjutim mene mrzi da se bakcem kad imam njega. Verovatno cu uciti kad budem morala.
Smeki i ja na Holiju 🤣 Pa to bi bio dozivljaj, mislim za Indijc
e 🤣 🤣 🤣

A jojjj 🤣 malo kanabisa,malo sisanja kakv bi to dozivljaj bio😆

Vrhunski 🤣 Vec se vidim kako se kuci vracam sa novom "frizurom"🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tacno . Smeki je strucnjak sa ovim alatom a ja sa

Nemoj da budes skromna..

Ja sam cula da Smeki u tezim slucajevima,vadi malo pojacan model makaza..

Kako ste mi lep alat nabavili ja samo da pocnem😆da li s pocetka ili kraja ,pitanje je sad?mislim ko ce sad prvi da strada😲Shukla ji ima prednost ja mislim,a klempu cu Nadi da ostavim😃
smeker thumbnail

Dal , jel ono bese Smeki danas pominjala nekog frizera 😲 😆😆
Samo da je isfrizira nasim "alatom" 😆

Hhahahaha jesam Nado bila sam i prefarbala se u smedje ali mi se ne svidja nesto ovo satirano mi dobilo skoz drugu boju,slikala sam se ali ne vidi se dobro.

To je isto kao da je koristio vas alat ,u vevericu hahah jel se tako kaze😆
smeker thumbnail

Ako joj se, ne daj Boze, ne dopadne nova frizura nadrljale smo 😉 🤣

Ne dopada mi seee,frizura😡 ali zato imam antenu sa pojacivacem bio majstor postavio.Znaci spasene ste ...danas...
Siske nisam kratila samo da znate😆
nn027 thumbnail

Tesko bi bilo ko bio bezbedan od nas dve. Nema tu pomoci kad ih se Smeki i ja dokopamo onako "finski" 😉 🤣

Da, to ti verujem..😆 Jadnicci , morace da traze novog Shiva jer ce ovaj ostati bez frizure..🤣

Kako znas ? "Sisanje" je Smeki i meni uza specijalnost. Sta nas dve znamo da napravimo...😉 🤣
Znam, znam..mora da je Arnav od vas video,pa ukrao alat..🤣

Tacno . Smeki je strucnjak sa ovim alatom a ja sa

Nemoj da budes skromna..

Ja sam cula da Smeki u tezim slucajevima,vadi malo pojacan model makaza..

Kako ste mi lep alat nabavili ja samo da pocnem😆da li s pocetka ili kraja ,pitanje je sad?mislim ko ce sad prvi da strada😲Shukla ji ima prednost ja mislim,a klempu cu Nadi da ostavim😃

Ja svakako ne bih ni imala srca da Sida potkresujem. Slaba sam na njega pa to ti je. 😃
smeker thumbnail

OOO Dobro vece😃
smeker thumbnail
Ne mogu da udjem na fb da vam postavim sliku,postavicu ovde pa cu obrisati vazi😉

Edited by smeker - 11 years ago