Originally posted by: Daltoni
Dobar dan π
Sad sam uspela da se konektujem,bem ti antenu i net i zimu i sneg.Radi ali koliko ce ko zna.Vidim da su Nada i Kety bas zapele da gledaju π.
I ja Dal volim tu scenu hahahahah 'Daj tu torbu teska je-neka ja cu ti vec nosis tesko-svoj ponos,hahhaha tako nesto.
Sad idu teske epizode ima pomalo romantike ima smeha ali i gorcine ,svaki lap trenutak pokvari secanje na ono sto je video.Tesko π a uz to i klempa dodaje neke svoje bisereπ‘.
Idem sad da se ofarbam i maknem ovo satirano ,dosadilo mi π₯± ako uspem postavicu vam sliku ako ne veceras posle 12h π
Smeki sad i ja imam antenu na krovu. Sto puta mi padnes na pamet ti i tvoja antena. Stalno razmisljam sta cu ako budem morala na krov π
Posle one scene na krovu meni su sve epizode Smeki teske. Imam osecaj da se stalno vrte u krug. Jedini napredak je sto se pomirila sa svima i sto su im oprostili to brzopleto vencanje.
A taj praznik Holi je kao stvoren za mene. Jeste li videle koje pice piju? Sa kanabisom πJa sam svojerucno jutros popravljala adapter za mreznu karticu jer moj svami sinoc nije hteo..π
Sta sve zena mora da radi za malo interneta,cudo jedno π ali to vas dve bolje znate od mene..ne bi me cudilo da naucimo sve oko wireless antena,m.kartica i konekcije na net..svaka ima svoje metode π
Sto se Holija tice,znala sam da ces mu se ti najvise obradovati ,znam gde ces biti sledeceg Holija,Smeki sa transparentima i ti sa bang-om (pice koje se pravi od kanabisa) ππ
Ja imam brata za te stvari i mogla bih od njega dosta da naucim. Medjutim mene mrzi da se bakcem kad imam njega. Verovatno cu uciti kad budem morala.
Smeki i ja na Holiju π€£ Pa to bi bio dozivljaj, mislim za Indijce π€£ π€£ π€£
Da, i to vrhunski..morali bi da pojacaju obezbedjenje za glumce koji glume Shiva i Shijama, prosto neznam kome bi prvo kusali psenicu (ili sta se vec tamo kusa) Shijam ji ,ili Shuckla ji..π€£