Nemoj dzaba zuriti,proci ce vremena dok se ne sredi,ali rekli su mi da ce u medjuvremenu biti lijepih trenutaka.Da je ovo ipak najgore od 185-200Tako da znas 😃
Lepo je znati. Pregrmela sam znaci najgori deo. 😕
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
70th Filmfare Awards Nominations
CID episode 81 - 27th September
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
Nemoj dzaba zuriti,proci ce vremena dok se ne sredi,ali rekli su mi da ce u medjuvremenu biti lijepih trenutaka.Da je ovo ipak najgore od 185-200Tako da znas 😃
Da,jako lose 😠A s obzirom da se on po prvi put odvazio priznati ljubav,ono je bio ledeni tus 😔 Ono kad pomislis,koja sam ja budala,povjerovao sam da ljubav postoji,a vidi ovo ðŸ˜
Da ali s druge strane, pa to je Kusi. Kako covek o njoj moze pomisliti bilo sta lose? Ne znam.
Sta je ovo? Gde ste ranoranioci?😆
Keti znas li gde su nastale ove Pratsine slike i kojim povodom?
Sad odoh da gledam 185 epizodu. Zapusila sam nos 😕Dobar dan Nado...gledas 185...ajde neka ti je sa srecom 😕, nadam se da imas maramice pri ruci..ðŸ˜
Nisam plakala Dal. Znala sam da ce se desiti neko sranje i bila sam spremna. Sad gledam sta joj je uradio i kako ju je ponizio. Jadna Kusi. 😔On je pukao posle onoga, srce mu se slomilo u hiljadu delova, on misli da je ona manipulatorka i da zeli da rasturi brak njegovoj sestri , da bi ona mogla da bude sa hijenom, a ovaj mu je jos vise uvrteo to u glavu..sada Arnav nema hrabrosti da joj kaze to sto je video jer nesme to ni da izgovori koliko ga boli, jer ne moze da je gleda koliko ga je to povredilo,a on mora da izdrzi zbog sestre..prosto neznas koga u toj situaciji da zalis vise,,njega ili Kushi..ðŸ˜Prosto ne znas koga vise da zalis,njega ili nju 😠Oboje su krivi iz istog razloga.Ona precutala da zna ljigavca a on da je vidio to sto je vidio.Ali s obzirom sta je vidio,nije ni cudo kako reaguje.S obzirom koliko voli sestru,kako je ona prema svima mila,i sad takva izdaja.I to bas u trenutku kad se spremao priznati svoja osjecanja ðŸ˜Njegova reakcija,reakcija 95% ljudi,vidio sam svojim ocima i njima vjerujem a ne tebi.Niko u bolu ne zeli cuti drugu stranu price ðŸ˜
U pravu si , lose je izgledalo sve to na terasi 😕Da,jako lose 😠A s obzirom da se on po prvi put odvazio priznati ljubav,ono je bio ledeni tus 😔 Ono kad pomislis,koja sam ja budala,povjerovao sam da ljubav postoji,a vidi ovo ðŸ˜
Da ali s druge strane, pa to je Kusi. Kako covek o njoj moze pomisliti bilo sta lose? Ne znam.Da.ali to je i ona sto sve radi na svoju ruku i stvara zbrku😉 Osim toga kad je covjek zaljubljen a jos i u bolu tesko mu je da realno sagleda stvari 😃 On je takav,sumnja u svakoga dok se u potpunosti ne dokaze suprotno.Prvi put je povjerovao i dvostruka izdaja.On je onog ljigavca volio i postovao.Sjeti se njegovih dijela i velikih rijeci koje je upucivao njegovoj sestri.Ako ga je on izdao zasto nebi i Kushi,tako on razmislja u ovom trenu.Pokusava prikriti svoju bol na sve nacine jer ne zeli da mu sestra prolazi kroz isto 😠Rasplacem se kad vidim kako je njezan i zabrinut za svoju sestru.
Da, on gruboscu zapravo skriva svoju ranjivost. Racunam da ce mu trebati vremena i splet okolnosti da shvati da je Kusi u stvari zrtva u celoj toj prici sa Sijamom. Samo sto ja ne znam kako cu docekati to 😕
Moje kazu da ce ova zbrka trajati dosta epizoda,ali da ce u medjuvremenu biti divnih scena izmedju njih.Ne moze ni on protiv svojih osjecanja a ni ona.Tako su mi rekli,da ce ovaj ljigavac stalno kvariti sve ono lijepo izmedju njih.A da napomenili su mi da ce ubrzo biti epiz.gdje slave Holi i da ce biti divnih trenutaka koje ce opet ljigavac pokvariti 😡Zato se pripremi za to 😃
Samo da se javim,sa tableta, nesto nije u redu sa novom mreznom karticom na kompu,pokazuje kao da je nema..Laku noc..
Samo da se javim,sa tableta, nesto nije u redu sa novom mreznom karticom na kompu,pokazuje kao da je nema..Laku noc..