Returning of the written off #34 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Tek ces ti da se kocis od Mami ji Manorame HHBB.. sta sam ti rekla.. Svaki put kada gledam nanovo seriju,nikako ne preskacem delove sa njom i Bua ji, njih dve su mi neponovljivi likovi..🤣

Da, serija ima vise "paralelnih" sporednih prica. Tetke su na primer jedna od njih. A znas sta mi je ispalo bez veze. NK je samo nestao iz serije. Mogli su makar u jednoj epizodi da ga spakuju i isprate na put.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Da, serija ima vise "paralelnih" sporednih prica. Tetke su na primer jedna od njih. A znas sta mi je ispalo bez veze. NK je samo nestao iz serije. Mogli su makar u jednoj epizodi da ga spakuju i isprate na put.

Ali tu je NK, tek ce on imati svoju ulogu..zapravo, NK je otisao da obidje familiju po Indiji..vratice se ne brini..😃
Daltoni thumbnail

Ma sta da te smaram. Ovako si se nenadano odmorila i mozda i naspavala 😃

Da znas da jesam, legla sam u 10 i sa malim pauzama od pola sata (kada sam morala mami da odgovorim na poruku i odem do toaleta) ,spavala do pola 7..Duuugo nisam ovoliko spavala..😃
Daltoni thumbnail

Tesko bi bilo ko bio bezbedan od nas dve. Nema tu pomoci kad ih se Smeki i ja dokopamo onako "finski" 😉 🤣

Da, to ti verujem..😆 Jadnicci , morace da traze novog Shiva jer ce ovaj ostati bez frizure..🤣
nn027 thumbnail

Da znas da jesam, legla sam u 10 i sa malim pauzama od pola sata (kada sam morala mami da odgovorim na poruku i odem do toaleta) ,spavala do pola 7..Duuugo nisam ovoliko spavala..😃

Eto vidis. A sta da sam te ja cimala SMS porukama? Ovako "neko to od gore vidi sve" i ti si dobila priliku da se odmoris 😉
nn027 thumbnail

Da, to ti verujem..😆 Jadnicci , morace da traze novog Shiva jer ce ovaj ostati bez frizure..🤣

Kako znas ? "Sisanje" je Smeki i meni uza specijalnost. Sta nas dve znamo da napravimo...😉 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Eto vidis. A sta da sam te ja cimala SMS porukama? Ovako "neko to od gore vidi sve" i ti si dobila priliku da se odmoris 😉

Ma bila sam i suvise utucena da bilo sta drugo radim,pa sam legla..ceo dan sam bila na tri coska, a vezbam sa sinom zadatke jer u subotu uma takmicenje (da,da, bas na taj prokleti 1.februar 😡) Da li i vi radite iz onog teget udzbenika "matematicarenje "?
nn027 thumbnail

Ma sta da te smaram. Ovako si se nenadano odmorila i mozda i naspavala 😃

Ma bila sam i suvise utucena da bilo sta drugo radim,pa sam legla..ceo dan sam bila na tri coska, a vezbam sa sinom zadatke jer u subotu uma takmicenje (da,da, bas na taj prokleti 1.februar 😡) Da li i vi radite iz onog teget udzbenika "matematicarenje "?

Klinci , brat i sestra su ( deca moga brata), dolaze kod mene sa kopiranim zadatcima. Ne znam odakle su ih kopirali. On je 5 a ona 3 razred. Imali su i neke zadatke s prethodnih takmicenja.
1. februar takmicenje?! A sta mozes Dal? Nista. Tako se namestilo. Mnogo toga u zivotu ne zavisi od nas .
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Kako znas ? "Sisanje" je Smeki i meni uza specijalnost. Sta nas dve znamo da napravimo...😉 🤣

Znam, znam..mora da je Arnav od vas video,pa ukrao alat..🤣
Daltoni thumbnail

Klinci , brat i sestra su ( deca moga brata), dolaze kod mene sa kopiranim zadatcima. Ne znam odakle su ih kopirali. On je 5 a ona 3 razred. Imali su i neke zadatke s prethodnih takmicenja.
1. februar takmicenje?! A sta mozes Dal? Nista. Tako se namestilo. Mnogo toga u zivotu ne zavisi od nas .

Pa to je verovatno to..samo kopirano..mi smo kupili udzbenik, neka, trebace i za ovog mladjeg..

A sto se termina tice, nije moglo gore da se pogodi, pa jos ovo ruzno vreme..Pazi kad nemam poima kako cu da upalim auto i odem za VR po ovom snegu..a da idem busom, smrznucu se ko veverica..neznam sta da radim, nisam pametna..i ko ce da bude uz maleckog dok traje takmicenje ako ja odem u petak..namestilo se ..do snupija..🤢