Sorry Nado 😃 smorili me strumpfovi 😆zaspala sam prije sina 😆Jutros mi kaze ti mama ne zavrsi pricu,ja te zovem da me pokrijes a ti nista 😆
Ma sta se izvinjavas? Samo neka si se ti odmorila a za seriju cemo lako 😉 😃
STRUCK IN CASE 4.1.26
CASE IN COURT 5.1.26
Lokah fame Kalyani Priyadarshan cast opp Ranveer in Pralay
Ikkis flops at the box office
Kartik celebrates New Year with his GF
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Sorry Nado 😃 smorili me strumpfovi 😆zaspala sam prije sina 😆Jutros mi kaze ti mama ne zavrsi pricu,ja te zovem da me pokrijes a ti nista 😆
Nataly evo i za tebe😃 Mada su ovako isto pisali i za Prat i Sriti,pa odose nakon 2-3 mjeseca 😉
https://scrutinybykhimaanshu.blogspot.in/2014/01/vivian-d-sena-out-madhubala-will-take.html
Evo i Vivian odlazi iz Madhubale i to ubrzo,15 dana 😲
Evo Sanaya i Drashti na snimanju Rangrasiya serije
Znaci VD odlazi ,DD ostaje,a sta reci za SS...Bravo samo nastavi da propadas 😉

😆Jutro Dal 😛 A da znas da ti vjerujem da dolaze dobre epizode 😆
Potpuno identicno kao ona njihova scena u sumi 😆 Jos kad je rekao daj usuti 5 min ili cu ti odbiti od plate,pala sam sa stolice 😆 Kod mene je bilo usuti 5 min i dobit ces sta hoces 😆Samo ja za razliku od Kushi nisam izdrzala 😕 morala sam ga nesto priupitati 😆Znas kako mi saljemo poruke😃 on napise Sta ima,je li sve ok,sta radite vas dvoje a ja kao odgovor malu knjigu 🤣Jednom mi je rekao da nece to citati jer nema vremena😆 Ali smislila sam ja taktiku.Nikad mu ne pisem na pocetku i na kraju poruke ono sto ga zanima nego upletem u cijelu poruku odgovor,tako da je prisiljen sve procitati 🤣
Vazi 😛 Idem i ja odgledati jos jednu epizodu da ne kasnim za Nadom.Cini mi se da sad idu opet po 20 min