Idem i ja da gledam..takodje cu se javljati u pauzi..drago mi je sto nocas opet imam drustvo za seriju..😉 A za raspored serija i stranice se ne brini,postavicu detaljno na prvoj strani topika..
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Acha wala gunda
Story- Tortoise to Rabbit😜
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Idem i ja da gledam..takodje cu se javljati u pauzi..drago mi je sto nocas opet imam drustvo za seriju..😉 A za raspored serija i stranice se ne brini,postavicu detaljno na prvoj strani topika..
Sto bih iskreno pozelela i nama dvema . Tebi moze original... meni samo nek je Djoka 🤣
UFFF. Odmah sam pogresila boju koju koristim, nije ova je da
E bre Dal, mnogo mi znaci sto si mi ove epizode poslozila, ovde bas malo zesci haos oko ovih. Aj zdravo sad, vidimo se na pus pauzi
BTW, ova Anjali, na koga lici ?
Anjeli!?😲 Ko je Anjeli?
Do koje si ti epizode stala 😲
Sad sam na 22. Ja bas ne pamtim imena na prvu to je opste poznato ali se stvarno ne secam da sam cula to ime 😕
Dobro..mozda jos nije bila...javi kad naletis na Anjali ...😉
Zeznula se, nema joj saborca Kety, ja mislim da one nisu ni pocele , nego samo prave puskice 🤣
I inace mi pamcenje imena nije jaca strana a tek ova Indijska😕 Verovatno su je cesce oslovljavali sa duso , sestro ili tako nekako nego pravim imenom. Zato mi je njeno ime bilo potpuno nepoznato.
E bre Dal, mnogo mi znaci sto si mi ove epizode poslozila, ovde bas malo zesci haos oko ovih. Aj zdravo sad, vidimo se na pus pauzi
BTW, ova Anjali, na koga lici ?
Anjeli!? Ko je Anjeli?
Do koje si ti epizode stala
Zeznula se, nema joj saborca Kety, ja mislim da one nisu ni pocele , nego samo prave puskiceStvarno, gde nam je Kety danas? Nema je ni na SY-FC a nije petak a ni subota...😕
Ima goste do sutra. Javljala se danas zadnji put negde oko rucka. Izgleda da su se gosti najeli cim se ne javlja. 😃