Predpostavljam da je uzina prosla i da im sad spremas veceru 🤣 🤣 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
NOODLES VRATH 16.10
GREENE FLAG ⛳
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Pari and Mitali
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Acha wala gunda
Story- Tortoise to Rabbit😜
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Predpostavljam da je uzina prosla i da im sad spremas veceru 🤣 🤣 🤣
Pa saborac mi je opravdano sprecen. Po ceo dan je u kuhinji. Gosti joj slabo jedu pa se jako nasekirala. 🤣
Cim ih nahrani i isprati bacice se na gledanje da nadoknedi.😆
Ja cu danas, sutra to uraditi. Kety kako bude mogla. Ne znam sta ona planira 😉
Tako je..dok mi se malo ucitava ja procitam ovde..😆 Nadam se da ce se tebi dopasti barem upola kao meni..🤗
Ma ne sumnjam ja u to uopste. 😉😆
A sta mislis sta nam Smeki sad radi? Kako je?😃
Kuku kuku..kako "postizas" ? 🤣 Nista mi nisi napisala ni za IPKND, ni dokle si stigla sa Turcima ? A ja sam veceras preskocila MB, gledacu sutra reprizu,i tako je sada ona besmislena prica sa jos besmislenijim sudjenjem..🤢
PS Neka prodje to,pa cu postaviti epi i na topik..
Samo da se javim,kupila sam tastaturu,misa i monitor sve mi je to pocrkalo😡 antenu jos nemogu da namestim,a vi ste dosta ispisale javljam se ujutru kad dodje majstor za antenu.Sve sam unistila sad sa definitivno izbacena iz kuce samo da znate.😆Za sve krive mene javljam se ujutru ko ce da vas iscita uhhh
Meni recimo sluzi kao pepeljara 🤣
Kety- kao stalak za kafu 🤣
Eto Smeki, kad ja kazem da treba majstor da dodje, meni se smeju... Mico, ovo, ono , opasna si i tome sl. Na kraju mi stigne pismeno objasnjenje. Sta da radim sa tim , obesim macku o rep🤣
A ja sad provodim kvalitetno vreme sa nasim agom, a posle toga krecem na svoju jubilarnu 31 epizodu IPKKND . 😎
Sto sam vise gledala ovo, sve mi vise dolazilo da premlatim Madhu. 😡
Ima vremena, napisacu ja vama esejcic, o tome , sad ne mogu , trenutno su reklame pa koristim guzvu, mnogo sam bre zauzeta, trci do Turske, pa do Indije, pa skokni za trenutak u Srbiju, sad opet krecem put Turske, al ne mari, ja sam navikla da putujem.
A da ne pricam da treba i do RK da stignem da ga obidjem, nemam pojma da li je izasao iz zatvora. Svejedno i da jeste, trajace to samo nekoliko dana, opet ce naci Mabudala nacin da ga tamo smesti.
Plus, ne znam kad igra Djokovic 😳
I ja sam na istim relacijama. Turska - Indija. Od svega sam ostalog odustala.
Ma Laa sam ksmi kad jednom udje pod kozu, sve ostalo postaje nebitno.🤣 Da nije tako, mi bismo do sada vec ubile topic
A kad igra Nole ?
Badi citaj . Nasla sam raspored meceva po terenima ali naravno niko ne zna tacnu satnicu. Moraces vrebati.😉
Pa citam badi, al nisam ja vidovita Zorka pa da znam da ces mi na sledecoj stranici staviti raspored. Ja citam svaku stranu, ne preskacem ko ti i Kety epizode 🤣