Returning of the written off #31 Invited only - Page 50

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

66k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Moze, al ovo je bas lako 😉

Boran :Da ti se nesto dogodi Sila ceo bih Mardin smrvio pod nogama

Shiv : Da ti se nesto dogodi Anandi, castio bih ceo Udajpur i Djaitsar, svet bi bio pod mojim nogama

Boran :Brda bi postala ravnice a ravnice more

Shiv : Mocvare bi isusio a mojoj mori bi dosao kraj

Boran :Opet sam se jutros ponosio kakvu pametnu zenu lepu ljubavnicu i iskrenu prijateljicu imam

Shiv : Opet sam se jutros pitao sta sam Bogu zgresio kad sam tebe dobio za zenu, tunjavu, nikakvu ljubavnicu i neiskrenu prijateljicu

Boran :Pomislio sam i kako sam ja sretan . Najlepse osobine skupile su se u jednoj osobi . Ta osoba je moja voljena.

Shiv :Pomislio sam kako sam ja nesrecan. Najgore osobine skupile su se u jednoj osobi. I kome ta osoba moze biti voljena

Socijalna radnica za kraj ( jer njena mora da bude zadnja ): Popi li ti onu casu vode ili da donesem drugu

🤣

Hvala ti,vec sam je zamislila sa casom vode i onom glupavom facom 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobrodosla Dal🤗
Nadam se da si se lepo provela😳
Posle moje pauze od nekoliko dana pocela sam udarnicki sa Borovitisom ili BoranShitisom..i to u vecim kolicinama Borosa...agosa...😆😆😆
Kod mene nema da hvali..🤣 takvih dozica 😉

Lepo sam se provela..ko u gostima.. A sto se novog virusa tice, vidim da pomazes pri sirenju, pandemija je u zamahu..😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

http://timesofindia.indiatimes.com/bestof2013.cms

Ajde glasajte za Prat,malo nam pomozite.Uspjeli smo razliku od 700 glasova izmedju nje i Drashti svesti na samo 30 😃

Razmislicu ... ako vi povecate Viviana u odnosu na Sida 😆

A razlika izmedju Viviana i Sida je pozeljna iz vise razloga , u ovom slucaju cak i svih drugih glumaca u odnosu na njega

Salim se naravno , za nju ne treba pitati za pomoc, uvek , za ovaj drugi deo se ne salim , znate moj stav po tom pitanju
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Da, Smeki su pride okupirali gosti i ni fazon sa kafom ne prolazi a Badi Drya ne izbiva iz pozorista 😆

Sva sreca ,inace bih sada otvarala novi topik..😆
Daltoni thumbnail

Iskreno, meni je mnogo drago sto si ti dobila to priznanje, namerno ovaj put preskacem''nagradu''. Imala bih povodom toga sto sta da prokomentarisem, ali sam ti na IF ostavila samo jedan diskretan komentar, ne zeleci da ulazim u neke polemike jer mi smo uvek bile iznad toga, mada za pametne i taj diskretan komentar trebao bi dovoljno reci.

Ono sto zelim da podvucem da si upravo ti bila ta osoba koja je pocela da radi divne kreacije sa Prats, kasnije i sa njih dvoje zajedno i da su vremenom i same Indijke pocele da dolaze na nas topic da uzivaju u tvojim kreacijama,pa da te mole da to sto postavljas kod nas postavis i kod njih ili da te pitaju za dozvolu da preuzmu neku od tvojih kreacija sto si im ti naravno velikodusno davala i govorila i da ne treba ni da pitaju. Sem toga , kako smo odgledale koju epizodu , jos nismo ni stizale da razvijemo diskusiju , ti si nam vec izbacivala slike . Za to vreme IF je bio pust i siromasan takvim detaljima. Tako da ,ono sto sam rekla na IF da si ti za mene true star, mogu da dodam i zacetnik ovih stvari.Dalje necu da komentarisem, mada sigurna sam da znas sta mislim.

Slazem se sa mamom..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Moze, al ovo je bas lako 😉

Boran :Da ti se nesto dogodi Sila ceo bih Mardin smrvio pod nogama

Shiv : Da ti se nesto dogodi Anandi, castio bih ceo Udajpur i Djaitsar, svet bi bio pod mojim nogama

Boran :Brda bi postala ravnice a ravnice more

Shiv : Mocvare bi isusio a mojoj mori bi dosao kraj

Boran :Opet sam se jutros ponosio kakvu pametnu zenu lepu ljubavnicu i iskrenu prijateljicu imam

Shiv : Opet sam se jutros pitao sta sam Bogu zgresio kad sam tebe dobio za zenu, tunjavu, nikakvu ljubavnicu i neiskrenu prijateljicu

Boran :Pomislio sam i kako sam ja sretan . Najlepse osobine skupile su se u jednoj osobi . Ta osoba je moja voljena.

Shiv :Pomislio sam kako sam ja nesrecan. Najgore osobine skupile su se u jednoj osobi. I kome ta osoba moze biti voljena

Socijalna radnica za kraj ( jer njena mora da bude zadnja ): Popi li ti onu casu vode ili da donesem drugu

😆 Badi , odlicno ti ide ovo.Majke mi kao da ih vidim kako razmenjuju "nezne" reci 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Te privatne kolekcije,mora da su zesce ,cim ih nisu postavile..😲😆

Ko zna? Meni i Kety ne daju ni da privirimo 😆
nn027 thumbnail

A razlika izmedju Viviana i Sida je pozeljna iz vise razloga , u ovom slucaju cak i svih drugih glumaca u odnosu na njega

Salim se naravno , za nju ne treba pitati za pomoc, uvek , za ovaj drugi deo se ne salim , znate moj stav po tom pitanju

Trenutno se Prats priblizila na samo 8 razlike.
Badi ne sekiraj se VD i Madhubala sigurno pobedjuju.😉

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Hvala,stigli smo Drashti 😃 Ima da njeni fanovi padnu u nesvijest kad ovo vide 😆

A sta mislis odkud Vivianu onoliki glasovi 😃😉
Daltoni thumbnail

A na mene si zaboravila...😃 Eto..😭

Ne daj Boze da sam na tebe zaboravila, lepo sam rekla da se ostale devojke nisu izjasnile sto se tice age, a ti si mi bas to vece poslala pozdrav iz pozorista tako da sam automatski tebe izbacila 🤣. Znam brate sta aga ''vole ''

Jeste...tada sam bila u kafani koja se zove "Kod bake na rucak" na veceri...mislim..🤣
Edited by Daltoni - 11 years ago