Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
What will Yuvraj do?
i support farhana
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Story- Tortoise to Rabbit😜
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Buddhiya Ka Naya Roop
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Alia and Deepika meet for Pickleball.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
E net mi je veceras cista katastrofa 😡 veza puca samo tako a i ova moja skalamerija hukce ko lokomotiva, pojma nemam sta mu je...😕 pa tako ja vam zelim laku noc,kuckamo se sutra...😛
Hvala Biki 😛A sad Saska i njena verzija ovog dijaloga sa drugim glumcima 😆
Badi, pa zamisli kako je meni bilo kad ti ne mozes da verujes. Dobro sam potrefila vrata, mogla sam proci i kroz izlog . 🤣
Jeste Sv. Stefan i da on dodje kao gost. Mnogi mi kazu svaka cast a ja sama sebi kazem e budalo jedna, mada sve ja to radim zbog dece a za njih mi nista nije tesko. A on da li ceni , pa i ne zanima me. Sto se tice njega i svega sto bi sad uradio ili rekao ... kasno Marko na Kosovo stize.
Sto se tice tvog zadnjeg pitanja, veruj da je najsmesnije kad mi on sam kaze srecna ti slava. Ne osecam je vise kao svoju, ali opet sta bi mi znacilo kad bih na svaku cestitku odgovarala nije to moja slava. A sto se vas tice, mojih drugarica i mojih saputnica , mozete kako hocete sve dok me ne zovete MICO.🤣 Iskreno, volela bih kad bih jednom mogla da vas ugostim pa makar to bio i Stepandan.
Najiskrenije, volim kad mi cestitate Djurdjevdan ,ali sad 9-0g mozete mojoj deci pozeleti srecnu slavu.
E net mi je veceras cista katastrofa veza puca samo tako a i ova moja skalamerija hukce ko lokomotiva, pojma nemam sta mu je... pa tako ja vam zelim laku noc,kuckamo se sutra...
Hej Dal 😛Svrljamo mi po malo,ali Biki i Saska imaju nekih privatnih kolekcija i nece da ih podijele sa nama 😆
Dobro dosla kuci 🤗
Ma nas ti ima svuda. "Pokrivamo" sve strane ovog sveta 😉 Dobrih frajera nikad nije previse 😃