E bas ste bezobrazne...jos ce zena da dobije ocni pritisak od sveg tog kariranja...🤣
A kako je Kety i meni? To nikog nije ni brige. Pa pazi , covek otkopcava pantalone, kosulju , skida se i...karirane gace 😕
Ja se jos oporavljam od soka 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
E bas ste bezobrazne...jos ce zena da dobije ocni pritisak od sveg tog kariranja...🤣
Dakle sta cu , moracu da pojasnim
privatna svojina je "necija licna stvar", i oznacava vezu izmedju lica (citaj Biki Saska ) i objekta (citaj aga ) za koji lice ( citaj Biki Saska ) smatra da mu pripada.🤣
privatna svojina je "necija licna stvar", i oznacava vezu izmedju lica (citaj Biki Saska ) i objekta (citaj aga ) za koji lice ( citaj Biki Saska ) smatra da mu pripada.🤣
@Draga moja Saskice❤️Pre svega da ti se zahvalim na postu koji si ispisala za mene. Videla sam komentare tamo na IF,hvala draga na diskretnom komentaru,ja nisam zelela vise da povlacim sebe tamo.Napisala sam tamo post da cestitam svima i naravvno ono sto i mislim za sebe,da mozda nisam zasluzila to priznanje ,i ako ga delim sa jos jednom.Medjutim u konkurenciji.tj nominacijama nije bilo indijki koje su te Vms radile odavno,pa stoga i mislim da ja sam mlada u poslu sto se tice VMs,ali da se radilo samo od devojaka sa nasih prostora ,mozda bi i mogla uci eto u neku konkurenciju sto se tice nekih nagrada a mislim ipak da je jaka konkurencija kada se uzme u obzir sve indijke koje su to radile a nisu bile navedene u nominacijama,e tu ja ne vidim sebe ..zato sah veoma zahvalna svim SidYusiansima koji su me uvrstili u same nominacije i dovele do tog priznanja,zahvaljujuci samo njima.A sto se tice nasih topica...Ja sam zelela i trudila se da svakog obradujem onim sto radim i da imate jasniju sliku kroz caps,pa malo kreacija i tako.Istina nikad nisam volela da me sad neko posebno hvali isto kao sto ne volim da me kude..a da nisam branila nikome da preuzme i da sam u vise navrata govorila da me i ne pitaju za to i to je istina...i sad isto tako mislim.Moja sreca sto se tice svega toga jeste da neko koliko toliko postuje neciji rad i da zna to da ceni,i da ja time nekog usrecim...to je sustina.@nadice...takodje objasnila sam ..a vi me dovoljno poznajete da i ne moram objasnjavati.Samo zelim od srca zahvaliti sto cenite ono sto ja radim🤗
Bitno je da peskiric sluzi da se uvije glava pa sad gornja ili donja nebitno..
Izgleda da u svakoj dobroj seriji glavni likovi moraju da se barem dva puta vencaju, jednom na silu,a drugi put iz ljubavi... PS Mislim na IPKKND 😉 i Silu...A kada sam vec spomenula IPKKND, zarazila sam snaju..Verujete li da je do dvadesesete epizode bilo na silu gledanje,ajde zbog mene..a posle,nocima nije spavala i evo sada kada sam polazila moj brat je morao da kuva kafu jer je domacica zaglavila za racunarom 🤣..jedva nas je i ispratila 🤣..a mene je psovala..🤣
Ista strast, ljubav i hemija kao u nasih collectora sahaba i socijalne radnice 🤣
Samo sto bi njihovi dijalozi pretpostavljam bili malo drugaciji
Sila : samo me cvrsto zagrli
Socijalna radnica BV : mnogo si se priblizio, pasce tuzba
Boran : tvoj bi zadnji dah bila moja smrt
Shiv : tvoj bi zadnji dah bilo moje oslobodjenje
Boran : kad god smo razdvojeni smisljam kako bih pobegao tebi
Shiv : kad god smo razdvojeni mislim kako je dobro pobeci od tebe
Boran : no ja cu te i dalje jednako voleti
Shiv, oh ne i dalje moram da glumim da te volim
Boran : uvek me ovako gledaj drugo ne trebam
Shiv : uvek me gledaj samo me ne pipaj
Sila( na telefonu ) volim te jako tevolim
Socijalna radnica ( na telefonu ): Volim te , Jagi jos uvek te volim
Boran : a ti mene nemoj ostaviti samog
Shiv: bilo bi lepo da me ostavis samog
Sila : da celi svet stane sretna sam sto postojis
Socijalna radnica : da celi svet stane sretna sam sto postojim
Boran : onda me nije briga nizasta , kad te ne vidim , umirem
Shiv : nije mi ni do cega, kad te vidim ja umirem
Socijalna radnica : evo ti casa vode
Evo i mene...stigla sam..😃
Vidim da vas je Borovitis uhvatio zestoko..😳😆 ako ako malo zapromenu..ja posebno volim da menjam, a vidim da i vi po malo svrljkate..😉Hej Dal 😛Svrljamo mi po malo,ali Biki i Saska imaju nekih privatnih kolekcija i nece da ih podijele sa nama 😆
privatna svojina je "necija licna stvar", i oznacava vezu izmedju lica (citaj Biki Saska ) i objekta (citaj aga ) za koji lice ( citaj Biki Saska ) smatra da mu pripada.🤣Vratit cemo mi to 😆 Nada i ja bi samo da pogledamo 🤣