Returning of the written off #31 Invited only - Page 47

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

66k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

E ja bi sad trebala poci nastaviti gledati...opet malo okice pariti i topiti se u neznosti njihovih reci..☺️

Iz 57-e epiz.
Stala sam na 60-oj epizodi a to je ovo😳

Hvala Biki 😛
A sad Saska i njena verzija ovog dijaloga sa drugim glumcima 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Dakle i dalje mislim isto , jedino Biki poseduje kvalitete za aginicu

A ako sam posteno sebe izbacila iz trke sto ne bih i tebe , ko ce kome ako ne svoj svome . 🤣Uostalom eno ti beg , ionako kazes da prvo dolazi u Nis
(dalje raspravi sa Dryjce😆 )

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

E ja bi sad trebala poci nastaviti gledati...opet malo okice pariti i topiti se u neznosti njihovih reci..☺️

Iz 57-e epiz.
Stala sam na 60-oj epizodi a to je ovo😳

Eh Biki
Kad se samo setim koliko jos ima da se nacekam do tih lepih epizoda.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

O Biki sta mi radis 😳

Prelepo..😳
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: saska

Devojke evo pogledajte, ako vas mrzi sve da gledate , pocnite negde oko 3:00 , mislim da ce vas to najvise interesovati. Necu da prepricavam, ali po ovome ja sam odmah ispala iz trke, Drya takodje, o Nadi vec i da ne govorim. Mislim da mu najvise odgovara Biki

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uVkkAjoyUBk[/YOUTUBE]

Badi pocela sam da gledam ali cu morati da ostavim za kasnije. Ovo treba pomno prostudirati . Moram videti zasto sam ispala iz konkurencije i moze li se sta popraviti
Odoh. Imam vizitu pa se cujemo kad se vratim.

Badi , samo ti studiraj , ali tesko da ces sta popraviti.

Ja cu ti reci odmah za sebe zasto sam ispala iz trke, nije bas da psujem ,ali omakne mi se ponekad. A znas kako ako ti je nesto zabranjeno ti onda ko za inat bas to pojacas.

Sto se tice tebe, tek ti sa svojim sklonostima ne dolazis u obzir. Mozes da zamislis baby face a ne vadi joint iz usta a casica u ruci. Nisi ti kriva, takav ti je horoskop. Ali ako si voljna, ti probaj , mada stare navike tesko iscezavaju.

Drya, sama je sve sinoc rekla, tek ona nece promeniti nista od svojih navika, kultura jednom kad udje pod kozu, to je gotovo. Sve sve al ne diraj joj pozoriste.

Ostale devojke, pa nisu se jos nista izjasnjavale povodom age, tako da ne mogu u njihovo ime da govorim mada mislim da je Nataly poprilicno zadovoljna kako joj se razvija veza sa Apicom, tako da mislim da nije previse ni zainteresovana.

Kety mi je malo sumnjiva, zapela da viri ispod peskirica ... ali s obzirom da se njena neznost i uljudnost svedu na nudjenje case vode ... tesko da je i ona u trci

I ko ovde ostaje onda nezan , uljudan, ne psuje, baby face nego nasa Biki.

A na mene si zaboravila... Eto..

Ne daj Boze da sam na tebe zaboravila, lepo sam rekla da se ostale devojke nisu izjasnile sto se tice age, a ti si mi bas to vece poslala pozdrav iz pozorista tako da sam automatski tebe izbacila . Znam brate sta aga ''vole ''

E, zaboravih da vam ispricam...pre par dana kad napravih show na GPA-topiku oko osvajanja krastace i Sida nagrade za glumacki par sa nula hemije, Riya se izvaljala od smeha a mama mi quotirala sa svojim crtacem a moj Apy lepo na sve to istrgne celu tu stranu, mami opali WL od 20% a meni nista...😲 tako da sam stvarno vise nego zadovoljna sa razvojem nase veze...😃
A sta se tice aga i begova, meni svi isti-pusto tursko...🤣

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Znaci i karirane gace vam pripadaju? 😲 🤣

Boze Nale, karirane gace smo velikodusno podelile sa vama 😳

Ovde je rec o privatnoj kolekciji za koju nas stalno prozivate
😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Devojke evo pogledajte, ako vas mrzi sve da gledate , pocnite negde oko 3:00 , mislim da ce vas to najvise interesovati. Necu da prepricavam, ali po ovome ja sam odmah ispala iz trke, Drya takodje, o Nadi vec i da ne govorim. Mislim da mu najvise odgovara Biki

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uVkkAjoyUBk[/YOUTUBE]

Badi pocela sam da gledam ali cu morati da ostavim za kasnije. Ovo treba pomno prostudirati . Moram videti zasto sam ispala iz konkurencije i moze li se sta popraviti
Odoh. Imam vizitu pa se cujemo kad se vratim.

Badi , samo ti studiraj , ali tesko da ces sta popraviti.

Ja cu ti reci odmah za sebe zasto sam ispala iz trke, nije bas da psujem ,ali omakne mi se ponekad. A znas kako ako ti je nesto zabranjeno ti onda ko za inat bas to pojacas.

Sto se tice tebe, tek ti sa svojim sklonostima ne dolazis u obzir. Mozes da zamislis baby face a ne vadi joint iz usta a casica u ruci. Nisi ti kriva, takav ti je horoskop. Ali ako si voljna, ti probaj , mada stare navike tesko iscezavaju.

Drya, sama je sve sinoc rekla, tek ona nece promeniti nista od svojih navika, kultura jednom kad udje pod kozu, to je gotovo. Sve sve al ne diraj joj pozoriste.

Ostale devojke, pa nisu se jos nista izjasnjavale povodom age, tako da ne mogu u njihovo ime da govorim mada mislim da je Nataly poprilicno zadovoljna kako joj se razvija veza sa Apicom, tako da mislim da nije previse ni zainteresovana.

Kety mi je malo sumnjiva, zapela da viri ispod peskirica ... ali s obzirom da se njena neznost i uljudnost svedu na nudjenje case vode ... tesko da je i ona u trci

I ko ovde ostaje onda nezan , uljudan, ne psuje, baby face nego nasa Biki.

A na mene si zaboravila... Eto..

Ne daj Boze da sam na tebe zaboravila, lepo sam rekla da se ostale devojke nisu izjasnile sto se tice age, a ti si mi bas to vece poslala pozdrav iz pozorista tako da sam automatski tebe izbacila . Znam brate sta aga ''vole ''

E, zaboravih da vam ispricam...pre par dana kad napravih show na GPA-topiku oko osvajanja krastace i Sida nagrade za glumacki par sa nula hemije, Riya se izvaljala od smeha a mama mi quotirala sa svojim crtacem a moj Apy lepo na sve to istrgne celu tu stranu, mami opali WL od 20% a meni nista...😲 tako da sam stvarno vise nego zadovoljna sa razvojem nase veze...😃
A sta se tice aga i begova, meni svi isti-pusto tursko...🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=1z-DNgDQuyY[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Evo i mene...stigla sam..😃

Vidim da vas je Borovitis uhvatio zestoko..😳😆 ako ako malo zapromenu..ja posebno volim da menjam, a vidim da i vi po malo svrljkate..😉

Hej Dal 😛

Svrljamo mi po malo,ali Biki i Saska imaju nekih privatnih kolekcija i nece da ih podijele sa nama 😆

Dakle sta cu , moracu da pojasnim

privatna svojina je "necija licna stvar", i oznacava vezu izmedju lica (citaj Biki Saska ) i objekta (citaj aga ) za koji lice ( citaj Biki Saska ) smatra da mu pripada.
🤣

Znaci i karirane gace vam pripadaju? 😲 🤣

Boze Nale, karirane gace smo velikodusno podelile sa vama 😳

Ovde je rec o privatnoj kolekciji za koju nas stalno prozivate
😉

Znaci vase su. 😃
A sto tu "kolekciju" drzite u bunkeru? Proluftirajte je malo 🤣

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Posted: 06 January 2014 at 12:49am | IP Logged

Balika Vadhu will advocate the social issue of adoption in its upcoming track, with the entry of child actor Khushmeet Gill as Shiv (Siddharth Shukla) and Anandi's (Toral Rasputra) adopted son. Khushmeet will play a six-year-old orphaned boy, Amol, suffering from acute arthritis, and hence, wheelchair bound.

The storyline will be taking various twists and turns with Amol's entry on the show. Sources told us that the boy would now become the centre of the storyline. When we spoke to Khushmeet, he said, "I love acting andAmitabh Bachchan is my favorite actor. I will be working with Siddharth uncle and Toral aunty who are playing my parents in Balika Vadhu. I have started shooting with them and they are very sweet to me. They even bought me some chocolates on the first day of shoot."

Siddharth said it was good shooting with kids, as they brought a lot of positive energy with them. "Through this track, we aim to spread awareness about adoption opportunities. Shiv and Anandi want their first child to be an adopted child, so that they not only experience this phase by bringing happiness in their own life, but also making it special for an orphaned kaid. Disabled children have the same aspirations as normal kids, sometimes even more. So we should not neglect them," he said.

Lepota bozja...🤢 Samo se nadam da ce "ujak" Sid i ujna Toral nastaviti da donose cokolade detetu,pa ce tako barem neko uzivati na snimanju..😕

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kako mu je duuugacka sablja...😳☺️

Eto sta znaci iskustvo, a ja zapela za grb