Returning of the written off #30 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
A sad malo ja ( hoce li mi biti dovoljno 20 str 🤣 )

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ma nemam ja link, ja samo pratim sta Dal i ostale veverice o Turskim serijama pisu pa u precutnoj saradnji sa Lili palim premazane gde god mogu...inace ja sama nikako ne mogu da se zagrejem za Turske serije...moja Barbara gleda u Srbiji i ja sam pokusavala kad sam tamo ali jednostavno ne ide...ako nije Osvaldo Rios ili my suger Siddharth Shukla, nema vajde...

Ne mogu i dalje da te quote pa valjda dodje do zabune. Nisam trazila link od turskih serija nego si mi postavila isti link za TRP , nisam videla taj smajli o kojem pricas kad je zatvoren topic, kapiras , tugde je Apy rekao za t. serije

A Osvalda imas u seriji sa Levijem, ne znam kako se zove ta serija , mogu ti reci da i tu dobro izgleda, a gledala sam jos jednu sa njim, odlicna je bila, odavno , potrazicu koja je pa cu te obavestiti .

Evo ovde, rolaj do kraja...😆

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Leleee...kod Apyja upaljeno zeleno svetlo a ja nedavno postirala na TRP...😆

E nek radi sta hoce ali ja sada stvarno moram na spavanje...

Stephi thumbnail
Salim se Dal , nije sve bas tako crno kad je Madhu u pitanju, evo je opet juri za muskarcem (samo da ne upropasti i njega ko sto je i ove ostale🤣 ) a necu ni ja ubiti topic, putuj s mirom i lepo se provedi

a ovo je prvi PRAVI muskarac koji kaze Boze pomozi sta me snadje, koja je ovo bestija 🤣

nek mu se nadje za svaki slucaj
😆

Stephi thumbnail

Edited by saska - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Sta je ovo?! Opet nigde nikoga...

My Bikinardo i moj PurvaDarling nas batalili...

Dry samo u prolazu...

Dal opet na putu...smile emoticon kolobok

Smeky gleda istu epizodu iste serije po ko zna koji put...

Kety, 99,9% u zagrljaju svog muza (sa iskljucenim mobilnim )...

Naleee... javi seee...

Nataly,to ja glumim dobru suprugu 😆 Sutra je gotov godisnji odmor,a ja sam ga vec spakovala za put 🤣
Kety76 thumbnail

🤣

MA GDJE JE NADJE 😆
Kety76 thumbnail

ovde mi se Kety umalo onesvestila...prosula kafu po tastaturi od iznenadjenja...Apy iskinuo celu stranu i ostavio samo moj post...

Opaaa a ja znam jos poodavno strogo je receno da ce se slovo T ispred skracenica jelte smatrati kao ozbiljan prekrsaj za podizanje WL . Kad ono ... ti to slovo jos lepo i razlozila hahaha, nije ni cudo da Kety upropasti i kafu i tastaturu 🤣

ovo je vec prica za sebe 😉

hellooo Saska 😛

E cudna su tu posla 😆 On je izbrisao 10-ak postova JaGan fanova i nakon toga napisao upozorenje da se ne smije stavljati slovo T ispred Ansh i Anandi a njen post ostavio 😆
A samo par sati prije toga mu je slala poljupcice 😆 cak mu je i N.godinu cestitala na trp sa sve Kitty i njenim srculencima 😆
Kety76 thumbnail

Salim se Dal , nije sve bas tako crno kad je Madhu u pitanju, evo je opet juri za muskarcem (samo da ne upropasti i njega ko sto je i ove ostale🤣 ) a necu ni ja ubiti topic, putuj s mirom i lepo se provedi

a ovo je prvi PRAVI muskarac koji kaze Boze pomozi sta me snadje, koja je ovo bestija 🤣

nek mu se nadje za svaki slucaj
😆

🤣

Ne gledam Madhubalu,ali stvarno je Vivian odlican glumac.Nije ni cudo sto je ona teta na GPA rekla da voli Sida ali da joj je RK favorit.Njih dvojica u glumackom umjecu se ne mogu porediti.