🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
24 years of Ajnabee
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
Ma nemam ja link, ja samo pratim sta Dal i ostale veverice o Turskim serijama pisu pa u precutnoj saradnji sa Lili palim premazane gde god mogu...inace ja sama nikako ne mogu da se zagrejem za Turske serije...moja Barbara gleda u Srbiji i ja sam pokusavala kad sam tamo ali jednostavno ne ide...ako nije Osvaldo Rios ili my suger Siddharth Shukla, nema vajde...
Ne mogu i dalje da te quote pa valjda dodje do zabune. Nisam trazila link od turskih serija nego si mi postavila isti link za TRP , nisam videla taj smajli o kojem pricas kad je zatvoren topic, kapiras , tugde je Apy rekao za t. serije
A Osvalda imas u seriji sa Levijem, ne znam kako se zove ta serija , mogu ti reci da i tu dobro izgleda, a gledala sam jos jednu sa njim, odlicna je bila, odavno , potrazicu koja je pa cu te obavestiti .
Sta je ovo?! Opet nigde nikoga...My Bikinardo i moj PurvaDarling nas batalili...Dry samo u prolazu...Dal opet na putu...
Smeky gleda istu epizodu iste serije po ko zna koji put...Kety, 99,9% u zagrljaju svog muza (sa iskljucenim mobilnim )...Naleee... javi seee...
ovde mi se Kety umalo onesvestila...prosula kafu po tastaturi od iznenadjenja...Apy iskinuo celu stranu i ostavio samo moj post...
Opaaa a ja znam jos poodavno strogo je receno da ce se slovo T ispred skracenica jelte smatrati kao ozbiljan prekrsaj za podizanje WL . Kad ono ... ti to slovo jos lepo i razlozila hahaha, nije ni cudo da Kety upropasti i kafu i tastaturu 🤣
ovo je vec prica za sebe 😉
Salim se Dal , nije sve bas tako crno kad je Madhu u pitanju, evo je opet juri za muskarcem (samo da ne upropasti i njega ko sto je i ove ostale🤣 ) a necu ni ja ubiti topic, putuj s mirom i lepo se provedi
![]()
![]()
a ovo je prvi PRAVI muskarac koji kaze Boze pomozi sta me snadje, koja je ovo bestija 🤣
nek mu se nadje za svaki slucaj 😆