Returning of the written off #30 Invited only - Page 97

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.3k

Users

9

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Eh Nataly, pusto zensko , pripitomila si coveka samo tako , morala sam da lajkujem 😆

daj mi taj link za turske serije
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
Nataly, jel to dunuo vetar kod tebe , nestade i ti ?😆

Salim se , evo Nale mi se sekira, ne moze da se konektuje, umesto da vas obradujem , ja vas rastuzila . Ma ima dana za megdana ceracemo se mi jos po ovim nasim topicima
❤️
Stephi thumbnail
A za tebe Dal , ako vec ne mogu da ubijem topic , bar malo da te provociram 😃

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: saska

Eh Nataly, pusto zensko , pripitomila si coveka samo tako , morala sam da lajkujem

daj mi taj link za turske serije

Ma nemam ja link, ja samo pratim sta Dal i ostale veverice 😆 o Turskim serijama pisu pa u precutnoj saradnji sa Lili palim premazane gde god mogu...inace ja sama nikako ne mogu da se zagrejem za Turske serije...moja Barbara gleda u Srbiji i ja sam pokusavala kad sam tamo ali jednostavno ne ide...ako nije Osvaldo Rios ili my suger Siddharth Shukla, nema vajde...😳
Stephi thumbnail
E kamo moje lepe srece da sam u Srbiji a ne na ovom trulom zapadu sto koske lomi, krv pije i dusu vadi...na bolovanju sam, jos jedno ostecenje kicme...

KAKO ? Nije valjda nesto ozbiljno ?

Stephi thumbnail
ovde mi se Kety umalo onesvestila...prosula kafu po tastaturi od iznenadjenja...Apy iskinuo celu stranu i ostavio samo moj post...

Opaaa a ja znam jos poodavno strogo je receno da ce se slovo T ispred skracenica jelte smatrati kao ozbiljan prekrsaj za podizanje WL . Kad ono ... ti to slovo jos lepo i razlozila hahaha, nije ni cudo da Kety upropasti i kafu i tastaturu 🤣

ovo je vec prica za sebe 😉

Nataly, jel to dunuo vetar kod tebe , nestade i ti ?

Salim se , evo Nale mi se sekira, ne moze da se konektuje, umesto da vas obradujem , ja vas rastuzila . Ma ima dana za megdana ceracemo se mi jos po ovim nasim topicima

Cim vetar dune a ja odma zapalim cigaru...🤣
pozdravi mi moju generaciju Nale 🤗 i kao sto si rekla: ima dana za megdana, glavno da si ti opet tu...❤️
Dal danas ide na put, ako pre toga virne u net, stvarno ce biti ovako...🤣

Laku noc my dear PurvaDarling...🤗laku noc Nale...🤗

Stephi thumbnail
Ma nemam ja link, ja samo pratim sta Dal i ostale veverice 😆 o Turskim serijama pisu pa u precutnoj saradnji sa Lili palim premazane gde god mogu...inace ja sama nikako ne mogu da se zagrejem za Turske serije...moja Barbara gleda u Srbiji i ja sam pokusavala kad sam tamo ali jednostavno ne ide...ako nije Osvaldo Rios ili my suger Siddharth Shukla, nema vajde...😳

Ne mogu i dalje da te quote pa valjda dodje do zabune. Nisam trazila link od turskih serija nego si mi postavila isti link za TRP , nisam videla taj smajli o kojem pricas kad je zatvoren topic, kapiras , tugde je Apy rekao za t. serije

A Osvalda imas u seriji sa Levijem, ne znam kako se zove ta serija , mogu ti reci da i tu dobro izgleda, a gledala sam jos jednu sa njim, odlicna je bila, odavno , potrazicu koja je pa cu te obavestiti .
Stephi thumbnail
Laku noc moja draga Nataly , odmaraj i cuvaj zdravlje

E kamo moje lepe srece da sam u Srbiji a ne na ovom trulom zapadu sto koske lomi, krv pije i dusu vadi...na bolovanju sam, jos jedno ostecenje kicme...

KAKO ? Nije valjda nesto ozbiljno ?

Sta da radim, to je moj posao...kad je stani-pani nema se vremena za hidrauliku vec se hvata , dize i nosi golim rukama pa tako meni do sada iskocila dva diska, jedan u vratu a drugi u krstima a tri se ispupcila i to je to a dokle ce, ne zna ni Djekna...🤣