Returning of the written off #30 Invited only - Page 96

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dakle.. ona Madhu ne da mi ide na nerve nego to nije normalno 😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi moj dobro mi dosla❤️
Ajde da ga mi lepo "spucamo" i da Dal sutra padne u nesvest 😆

?????????????

A spucavanje 😲

Nije valjda paket 😲

Naleee

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ih, da si neku vece tu bila, moj Apy bi garantovano polomio metlu cisteci jedan topik...

Cekaj... zar mi nismo sa Apy u dobrim odnosima ? Nece valjda jadan ko Makan kaka ceo zivot provesti sa metlom... valjda mu je Deda Mraz doneo usisivac u Novoj

Ma bas to me i spaslo...mislim, ti dobri odnosi...😆 i to ne jedanput vec dvaput i to u dve veceri-za redom...a ne da smo se barili, poljubcici su leteli samo tako...🤣
Stephi thumbnail

Ma bas to me i spaslo...mislim, ti dobri odnosi...😆 i to ne jedanput vec dvaput i to u dve veceri-za redom...a ne da smo se barili, poljubcici su leteli samo tako...🤣

Oho ho , ma oduvek sam ja znala da tu ima neka tajna veza 😉

Jel ovo disanje usta na usta?! E, bas neku vece umalo padoh u komu...zamalo pa opet lanci, katanci i laserski zraci...

Ma ja znam da ti ne mozes dugo da izdrzis da ne upadnes u zonu sumraka... ali ovaj put sam videla koliko si se obradovala meni a ne Apici , pa posle toga nestade. Rekoh da se nisi zanesvestila od iznenadjenja sto si me ugledala

Ma jok bre! Nale i ja imamo slican problem sa netom: njen net radi na guranje a moj puca cim vetar malo dune...😆
Stephi thumbnail

Ma jok bre! Nale i ja imamo slican problem sa netom: njen net radi na guranje a moj puca cim vetar malo dune...😆

Dakle kod tebe vetar trenutno ne duva cim funkcionises koliko -toliko 😆 ali Nale mi upade u crnu rupu... bas mi zao , sad mi je poslala poruku da ne moze uopste da se konektuje .. e bas ova moja Dal ima srece... nista od ubijanja topica 😈

Jesi u Nemackoj ili si za praznike u Srbiji ?

Ma bas to me i spaslo...mislim, ti dobri odnosi...LOL i to ne jedanput vec dvaput i to u dve veceri-za redom...a ne da smo se barili, poljubcici su leteli samo tako...

Oho ho , ma oduvek sam ja znala da tu ima neka tajna veza

ovde mi se Kety umalo onesvestila...prosula kafu po tastaturi od iznenadjenja...Apy iskinuo celu stranu i ostavio samo moj post...

Edited by Nataly - 11 years ago

Ma jok bre! Nale i ja imamo slican problem sa netom: njen net radi na guranje a moj puca cim vetar malo dune...

Dakle kod tebe vetar trenutno ne duva cim funkcionises koliko -toliko ali Nale mi upade u crnu rupu... bas mi zao , sad mi je poslala poruku da ne moze uopste da se konektuje .. e bas ova moja Dal ima srece... nista od ubijanja topica Evil Smile

Jesi u Nemackoj ili si za praznike u Srbiji ?

E kamo moje lepe srece da sam u Srbiji a ne na ovom trulom zapadu sto koske lomi, krv pije i dusu vadi...na bolovanju sam, jos jedno ostecenje kicme...

Ma bas to me i spaslo...mislim, ti dobri odnosi... i to ne jedanput vec dvaput i to u dve veceri-za redom...a ne da smo se barili, poljubcici su leteli samo tako...

Oho ho , ma oduvek sam ja znala da tu ima neka tajna veza

A ovde cak nabacio i smajlic na kraju posle onog "Turkish TV"...🤣

Stephi thumbnail
A zamislite , fali nam samo 22 strane , bem ti net