Returning of the written off #30 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.3k

Users

9

5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Evo malo podsjecanja.Snimanje vjencanja,ANSH,i njihove ludorije iza kamera.Boze,kako je tad bila dobra atmosfera.Prat,Sid i Shanky se ovdje tako dobro slazu,a sad na snimanju BV 🤢
Edited by Kety76 - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Dobro vece!

Dobro vece Nale ili jos bolje laku noc...
ja sve cekah da se neko pojavi i bas htedoh da se odjavim kad ugledah tvoj post...

A gde ces sad? Sta se ono izdesava? Nestade cela strana je li? Ima li sta novo?

Nema nista novo osim sto sve vise razvijam averziju prema podmazanima ...
U historiji njihove teleindustrije nije zabelezen ovakav intezivan i dugotrajan protest protiv zamene jedne glumice a oni kao da teraju neki inat pa i dalje drze onu zabu krastacu sa osmehom vecno kiselog krastavca iako na svom sajtu imaju samo jednu trecinu lajkova a dve trecine dislajkova i taj broj neprekidno raste odkako je krastaca u BV...nepada mi vise na pamet da gledam bilo koju njihovu seriju osim ako ne urade jednu sa SidYusha...
za ove Turske jednostavno ne mogu da se zagrejem pa tako mastam da opet dodje neka latino-americka serija tipa Kasandra...

Predlazem ti da nam se pridruzis. Ako je neko bio skeptican po pitanju gledanja serija to je Smeki. Sad je ne mozes skinuti sa kompa. Drugi put gleda istu seriju. Pocni sa nama posle Bozica garantujem ti da se neces pokajati. A ako ti se ne dopadne (u sta cito sumnjam) uvek mozes odustati.
nn027 thumbnail

🤣 Gde si je samo nasla?
Cudom se cudim da ti jos post stoji tamo. Ne moze biti ociglednije na sta si mislila 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Sve u svemu nije tako lose,videcemo sta ce od ovoga biti 😉

Badi, lepe vesti na vidiku? 😃 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

🤣

Od tad je prestao da mjenja mobitele 😆 Ne zna ni on koliko ih je zamjenio misleci da je do mobitela 🤣

Kostala je njega "Mala nevesta" 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ako ovim tempom nastavite nece biti problem..Ja se vracam za 4 dana..s obzirom da vi ispisete po dve,tri plafon..a i praznici su..necete trebati novi topik..Ukoliko ga ipak budete trebale,Nada ce da mi pusti poruku,ja se ulogujem kod brata i gotova stvar..Nema razloga za brigu..😃

Dogovoreno. Znas sa nama ti se nikad ne zna. Mozda dobijemo inspiraciju i pocistimo ovih tridesetak strana za jednu noc 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

NAJBOLJU LJUDI SU PREMA SEBI NAJSTROZI

Covjek ima vise hrabrosti prema drugom, nego prema sebi. Da nije toga, ne bi bilo zla na svijetu. Savrsenstvo covjeka sastojalo bi se u tome da bude vecma strog prema sebi, negoli cak i pravedan prema drugom. Ja znam puno ljudi koji su bili vrlo pravedni prema drugom, ali nisu bili strogi prema sebi, i zato su bili uvijek labavi u stvarima dobra. Oni su bili vise diletanti, nego artisti dobra. Njihova pravednost je uvijek propadala, ako nije bila u pitanju tudja licnost nego njegova sopstvena, jer pravednost prema sebi zavisi od strogosti prema sebi, kao sto pravednost prema drugom zavisi samo od nase dobrote. Pravednost je jedno kraljevsko osjecanje, i covjek pokazuje pravednost cesto vise laskajuci sebi, nego voleci drugog. Najbolji ljudi su oni koji su prema sebi najstrozi, i koji oproste drugom i ono sto nikad ne bi oprostili samom sebi.

Jovan Ducic, "Blago cara Radovana"

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Nigde nikog 😕 Odoh i ja . Cujemo se veceras. Valjda ce biti nekog. 😃