Returning of the written off #25 Invited only - Page 103

Created

Last reply

Replies

1k

Views

42.9k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Nado ja gledam i nije mi dobro😭 ali stvarno kako su bili slatki i pozitivni retko je to kod drugih parova😭

Kakav je bio njihov odnos jasno se vidi ovde. Ali sve. Bas su bili bliski. 😳
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ne vredi Nado😆 vidis da casu nosi sa sobom😆

Ma Smeki to je sok od borovnice. Ne panici. 😉 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Veoma diplomatski...politicki korektno i takticki ispravno...Mislim da bi tvoja stranka definitivno bila jako uspesna..Posto ste sve presle u politicare,nameravam da na sledecem topiku organizujem glasanje za predsednika naseg topika..Sveka od vas ce trebati da smisli ime stranke i da iznese svoju kampanju na temu sta bi ona uradila da se na ovom topiku zivi bolje..Glasanje ce biti kada svi zavrse sa kampanjama i bice tajno..

Nemam ja vremena za kampanju,ja iz kafaa ovaj pozorista ne izbijam 😆😉 Evo ja cu da budem sekretar ili neki PR svejedno mi ,a i nemam neke liderske sposobnosti 😃
Drya thumbnail

Originally posted by: saska

A ja vam nikad nisam rekla, iako sam mrzela Jagdisa iz dna duse, iako sam navijala da se pojavi neko kao Shiv ( mada je Shiv nadmasio sve moje zelje i ocekivanja wow kad se pojavio 😆) ona jedna scena kad Jagi i Anandi stoje u sobi sami pred njen odlazak, ona prelepa u vencanici, a on sav slomljen,daje joj kip Boga sto je ona njemu svojevremeno poklonila pred odlazak u Mumbai i hvata je za nosic onako kao kad su bili deca i kaze pacovcicu. Mogu vam reci da me je za trenutak bila obuzela velika tuga.

I mene badi,maestralno su odradili tu scenu ,tu se tacno vidi njihov talenat,kada poverujes u to sto rade i dusa te zaboli onda je to to 👏
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Nemam ja vremena za kampanju,ja iz kafaa ovaj pozorista ne izbijam 😆😉 Evo ja cu da budem sekretar ili neki PR svejedno mi ,a i nemam neke liderske sposobnosti 😃

Badi samo glasaj za mene i nista ne brini. Biras polozaj a i "pozoriste" 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Eto zavrsila sam,sad uploadujem na Youtube i kazu mi da treba mi 150 min da se uploaduje😲 tako da cu biti dezurna...😆 samo da ne produze jos taman bi mi i to hvalilo
Drya thumbnail
Gospode Boze krsti
Edited by Drya - 11 years ago
nn027 thumbnail
Smeki nasla sam ti video 😉 😃

https://www.facebook.com/photo.php?v=376993935779927&set=vb.132536700225653&type=2&theater

Vidi jel' to to .
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Eto zavrsila sam,sad uploadujem na Youtube i kazu mi da treba mi 150 min da se uploaduje😲 tako da cu biti dezurna...😆 samo da ne produze jos taman bi mi i to hvalilo

Dva ipo sata 😲 Au al to traje .😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki nasla sam ti video 😉 😃

https://www.facebook.com/photo.php?v=376993935779927&set=vb.132536700225653&type=2&theater

Vidi jel' to to .

To je ista reklama kao sto smo postavljali,ja sam mislila da ima neki snimak iz tog hotela gde je promocija nakita,ali ne mogu da nadjem😕