Returning of the written off #24 Invited only - Page 61

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.9k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Jel pratis ti zadnje epizode? Ako pratis , postavila bih ti jedno pitanje, ako ne pratis, onda nista , sacekacu da ih odgledas natenane, pa cu te onda pitati to sto hocu /

Ovu od danas nisam stigla da pogledam..evo idem sada ..pa me pitaj..a ja cu ti odgovoriti nakon kratke pauze..😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mom bratu je 9.12...kako se onda ne secam da je i Sidu dan posle..Ili bese 12.12. mozda..? 😲

Pa i ja sam razmisljala da nije 12.12. ali mi je ova 10-ka, jeste 12.12.sad sam proverila😉
Nesto mi taj 10-ti se uvukao u glavu,verovatno je nesto bilo znacajno tada...😆

Birthday : 12 December
Date of Birth(dob) : 12/12/1980
Height : 1.88 m

Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Znas mene🤗 Ja ih uvek lepo obucem😆a neka si ti napomenula za svaki slucaj,da ne dodje do erupcije🤣

Ma ja za svaki slucaj..mnogo se u poslednje vreme druzis sa Nadom i Saskom..ne pitaj me ako moram gore u stabu da ih pravdam,kako cu..doci ce mi glave..🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Znas mene🤗 Ja ih uvek lepo obucem😆a neka si ti napomenula za svaki slucaj,da ne dodje do erupcije🤣

🤣 Erupcije 🤣 Pa onda bi morali da zovemo Saskine vatrogasce 🤣
Daltoni thumbnail

Pa i ja sam razmisljala da nije 12.12. ali mi je ova 10-ka, jeste 12.12.sad sam proverila😉

Jer stvarno il me zezas 😲...eto, ja i moje fotografsko pamcenje,sama sebe sam iznenadila po milijarditi put..😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
A njihovi pogledi govore za sebe...u to vreme, Sid je u jednom intervjuu na pitanje kako to da je jos uvek solo odgovorio da uci od Shiva da bude strpljiv...dobro se secam toga i od tada sam uverena da on samo ceka da ona jos malo sazri i zbroji 2 i 2...❤️+❤️=

Pa ako je pratio BB , a verovatno jeste onda je video da neka ukucanka rece da ona voli muskarce a ne decake.

Sto se tice Shiva i strpljenja ako mene secanje dobro sluzi, on je bas bio nestrpljiv da prigrli svoju nevestu, ona tad nije bila spremna, i on joj je kao pravi muskarac dao vremena. Medjutim , sta se sad desava sa Shivom, nesto vise nije tako nestrpljiv da bude sa svojom zenom , ali sad su se i okolnosti promenile. 😆

A ja bih Sidu savetovala da ne ceka vise nego nek krene u akciju. Isuvise je vremena proslo, a ne vidim zasto bi to krili. Ljubav je lepa i oni bi kao par napravili bum, bili bi jedan od najlepsih parova u indijskoj tv industriji. Uostalom, pricalo se svojevremeno i za Prats i za Shankya da su u vezi pa su to slatko demantovali i ispostavilo se i da jesu samo prijatelji. Tako da, Sid preuzmi stvar u svoje ruke, vreme je

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Jer stvarno il me zezas 😲...eto, ja i moje fotografsko pamcenje,sama sebe sam iznenadila po milijarditi put..😆

Da..i meni je 12-ka prvo pala na pamet,a potom 10-ka(mozda sto volim broj 10 😆 a i nosila sam dres sa tim brojem).Mada se i tog 10.12 .nesto desavala znacajno u BV ili oko njih,to je sigurno.
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Pa i ja sam razmisljala da nije 12.12. ali mi je ova 10-ka, jeste 12.12.sad sam proverila

Siddharth Shukla Wiki

Siddharth Shukla is an Indian model turned actor. He is best known for his roles as Veer in Jaane Pehchaane Se Ye Ajnabbi on STAR One. He is currently seen in Balika Vadhu on colors channel as male lead Shiv and he is also a participant in the Jhalak Dikhla Jaa season 6.

Siddharth Shukla Biography

Siddharth Shukla was born on 12 December 1980 in Mumbai, Maharashtra. He started his career in modelling, placing as a runner-up in Gladrags Manhunt before making his acting debut in the movie I Am In Love. The movie was not a big hit. Later, he won Best Model Of The World 2005 held in Turkey. He went on do some commercials like Bajaj, Fair & Lovely, ICICI, Siyarams, Krack Cream, etc. He later got selected as the male lead of Ratna Sinha's Babul Ka Aangann Chootey Na as main lead Shubh. He was seen in NDTV Imagine's Ek Packet Umeed and STAR One's Jaane Pehchaane Se Ye Ajnabbi. Then he was seen as Rahul Kashyap in Star Plus's show Love U Zindagi. Siddharth is currently famous for portraying the character of Shivraj Singh Shekhar in Balika Vadhu. He has became the heartthrobe of industry with his role of Shiv.

Ima dve trojke u datumu rodjenja tj. 2 Jupitera=dve velike srece a godina rodjenja devetka=Mars=muskost&vatra a po celom datumu je sestica=Venera=LJUBAV ...da ne ulazim u detalje...😉
Ako Bog da, ima da napravimo 12.12. online-zurku...⭐️ 🥳
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Bas je bio smesan kao DR..eto nama na forumu jos jedan u belom mantilu..😳 Pa kome treba..kauh kauh..

Ma davi me ovaj net kao zmija zabu, kod mene veje sneg i kablovska mi je takodje stalno u prekidu. Vidim da mi je zalepio opet 2 ista videa, ovde je trebao da bude snimak kad njih trojica igraju protiv njega samog , al nema veze. Ako mi ovako nastavi, uskoro cu dici ruke od pokusaja da vas stignem, veceras.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ma ja za svaki slucaj..mnogo se u poslednje vreme druzis sa Nadom i Saskom..ne pitaj me ako moram gore u stabu da ih pravdam,kako cu..doci ce mi glave..🤣

Ako budes imala problem sa tom odbranom u stabu slobodno nam se obrati da ti Saska i ja pomognemo. Rado cemo ti izaci u susret 🤣
Edited by nn027 - 12 years ago