Returning of the written off #24 Invited only - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Izvinite,malo sam se duze zadrzala..ali nisam ni tamo sve zavrsila,pa cu sutra..Sada idem , mnogo sam umorna..Laku noc..

Laku noc Dal ❤️
nn027 thumbnail
Badi cekala sam te al ne mogu vise da izdrzim. Uzasno mi se spava. Cujemo se sutra. Laku noc i lepe snove ti zelim. ❤️

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi a secas se kako je i gde Madhubala dosla na svet? Secas se onog slavnog glumca i sta je on tada rekao? Bez obzira sto je Trisna celog zivota zelela da postane heroina, sudbina je izgleda tu ulogu namenila Mdhubali.

Jeste badi, to joj je bilo predodredjeno izgleda. Medjutim, gledajuci sve ove epizode, ukljucujuci ove nove kad mi net dozvoli,ali bar procitam WU,ako nista, rekla sam vec da mi se ona ne dopada i stojim iza toga. Kad pricam o RK, ja se naravno dosta i salim,ali kad poredim neke stvari i kad hocu za ozbiljno da uzmem diskusiju, ja zaista jesam na njegovoj strani. Ne od pocetka naravno, ali kako se radnja razvijala,upoznavala njegov lik, okolnosti i dogadjaje, rekla sam da sam u njegovim postupcima mogla da nadjem razumevanje. Razlog vise sto on ni u jednom momentu nije ni bio prikazan kao pozitivac, vec jedna prava, nadobudna uobrazena arogantna super zvezda, s druge strane,trebali smo da imamo nju koja ce svojom pozitivnoscu,iskrenoscu , i svemu sto uz to ide , zaista ispasti kao njegova zrtva ali eto vremenom lepotica ce zver pretvoriti u princa.Ali ja nju nisam dozivela tako, naprotiv, dozivela sam je upravo od tih pocetaka kao nekog ko zbog svoje trvdoglavosti koja se'' izgovara'' kao jaki moralni principi i ne odustajanje od borbe za pravdu,a ne gleda pritom koliko ugrozava i svoje najblize. Pa tako redom.

Cinjenica je da je tom svojom nerealnom '' principijelnoscu'' mmnoge gurnula u propast , sestri je srusila snove koje je imala od malena, majka joj izlozena javnom prozivanju, otac se borio za zivot, Mukunda uvukla u nezahvalnu pricu koja njemu nije ni bila na kraj pameti, cela njegova porodica trpela u jednom momentu neprijatnosti, ali ona se nije povlacila, ta njena borba za isterivanje pravde za nekog drugog je postala njena, posto-poto. I da , poenta je navodno sve te gadosti je radio RK, ali zasto. Moze li se covek sa rogatim bosti, narocito ako na tom samom pocetku ni ti niti iko od tvojih nije bio ugrozen, vec opet neki slucajni stranac.

I sad , kad je ovaj film u pitanju, kad je on sve stavio na kocku zarad njihove buducnosti, kod nje je prvo bio zestok otpor da mu pomogne, da snimi taj film, da ona zeli nesto drugo od svog zivota . I kad je on razocaran, takoreci bio na ivici samoubistva, ona tek tad ''velikodusno'' prihvata da mu pomogne. I onda opet zbog svoje tvrdoglavosti, zeli da resava neke probleme sama, iako od njega uvek ima punu pomoc i podrsku, drzi svoje neprijatelje i neprijatelje svog braka uz sebe iako on hoce da ih otera,ali ne, ona i tu pisa uz vetar. Na kraju, rekla sam videcemo koliko ce shvatiti zasto se on posle svega oseca totalno razocarano i slomljeno i zasto se udaljava od nje. A ona koja je tako principijelna i rekla je da radi samo ovaj film da njemu ucini uslugu, kao da i ona i svi oko njega ne zive upravo od njega ,videcemo da li ce ovaj put toliko istrajati u svojoj principijelnosti ili ce slavu i popularnost prihvatiti oberucke, bez obzira da li joj je voljeni muz doziveo jos jedan udarac u zivotu.

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Laku noc

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Daffneylovestools

🤣 Ne znam stvarno sta da radim s vama
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dear Smeki

Ajmo na novi topic
😃

Ja sam stigla tebe nema

Slika je bila suvisna😡
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Steta bi bila da ga ne prenesem na novi topik ☺️
Drya thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dry, nesto malo za tebe kada se vratis iz kafane ...
PS Ne vidis duplo..takva je slika..😉

Vidim cetvoroduplo i svidja mi se jako 😳😉
Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 Ko da gledam Dryu posle kafane sutra ujutro !

Pogodila si Badi...borim se svim silama ko i ova malecka 🤣
nn027 thumbnail
DOBAR DAN 😛 !