Returning of the written off #24 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Jel neko zna gde je Pratyusha?? 😉😆

Neces verovati i meni je to prvo palo na pamet.
Onda sam se setila da bi on mozda, tako nesto , uradio produkciji ali ne verujem da se ne bi javio majci.
Ne znam koliko je ova vest uopste tacna. Videcemo.

nn027 thumbnail

Ma ne se sekiras Badi...Dva dana ga satro nema,a porodica ceka zadnji momenat da prijavi nestanak,ma ajde prazne price...Nije on bilo ko i veruj da je stvarno nestao prvo bi njegova porodica reagovala i podigla sve medije na noge,a ne da mediji reaguju tek kada su ovi sa seta skontali da ga nema...Ovo je jos jedan pokusaj da se njegov imidz pokvari

U pravu si Badi 😃 Vidim da je Nataly napisala da je sve OK. Znas mene. Nisam ja dzabe Badi Panika.😳
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Jel neko zna gde je Pratyusha??

I meni TO prvo palo na pamet...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Daffneylovestools

🤣 Ne znam stvarno sta da radim s vama

Smeki..znam da znas sta ces sa tim..🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

Leleee...nestala moja pidjama!!!

TV star Sidharth Shukla goes missing?

'Balika Vadhu' actor Sidharth Shukla is said to have disappeared into thin air and his family has no clue about his whereabouts... or is it just a case of bad publicity stunt?

The telly actor has apparently not reached the sets since the last two days and has not even gotten in touch with his parents. His mother is said to have called his mobile many times but he's not even responding to her.

Unit sources of the show informed us that when they realised that Siddharth has not been reporting on the sets, they called his family. But to their surprise, Siddharth's mother informed them that she is also unaware of where he is and he has not even been taking her calls. We have been forced to cancel the shoot due to his absence."

When asked in spite of being worried, why the family hasn't lodged a missing person's complaint yet, we were told that the family is waiting till last night and will do it today, if he doesn't turn up."

Incidentally, his show currently has a track where his character cuts himself off from his family. If this is the channel's idea of publicity, then we must say it is a really bad one.

When we called Siddharth, his mobile was off.

Ko zna gde se zapio...😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

Dobar dan Smeky, Drya 🤗
Dal, Nale, Sasky, Biki...vreme je za ustajanje...

Dobar dan Natali..Ja inace ne pijem kafu,ali moze caj za mene, i onako sam nesto prehladjena da ih trosim u velikim kolicinama ovih dana...😃

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan,devojcice🤗
Pitate se gde je nestao Sid...pa ja ga kindapovala😆 zajedno sa Prats😆

Za kumu Saskicu,ovaj put roker😃
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

GLEDANO IZ UGLA MAJMUNA

https://www.mudremisli.com/wp-content/uploads/2013/11/Gledano-Iz-Ugla-Majmuna.jpg

Gledano iz ugla majmuna, mnoge naoko nelogicne i glupe stvari izgledaju sasvim drukcije.
Na primer: gledajuci iz ugla majmuna, sasvim je prirodno ziveti na drvetu! Po toj istoj majmunskoj logici, nema niceg cudnog ni u svemu drugom sto majmuni rade - a poznato je sta sve majmuni rade.
Ako se za trenutak stavimo u ulogu majmuna, nama ce mnoge neverovatne stvari postati bliske i razumljive. Tako cemo drugim ocima gledati, recimo na kradje, jer u majmunskom moralu ta kategorija ne postoji. Molimo vas, sta za jednog majmuna znaci lepo ponasanje - to jedino moze da znaci ne ponasati se kao majmun, sto je za majmune neprirodno, ako nije i nemoguce!
Stavite se malo u kozu majmuna, pa vam nista nece biti prirodnije i blize nego da se cesete, vristite, cerekate i plazite jezik.
Primer majmuna nas upozorava da stvarima ne prilazimo jednostrano i dogmatski.
Majmunski pogled na svet nudi nam veliko olaksanje i resenje za mnoge neuroze savremenog sveta.
Ako je sve relativno, a jeste, onda nema manje ili vise kompetentnih. Ako je istorija tacka gledista, ugao gledanja, onda se ni ugao majmuna ne moze ignorisati, sem na vlastitu stetu.
Prema tome, kad god vam se desi da nesto ne razumete, ili da vam nesto smeta, pomislite sta bi u toj situaciji uradio i kako bi se postavio jedan majmun. Videcete da resenje postoji, manje ili vise majmunsko, ali je ipak resenje. Ako i tu ne nadjete zadovoljavajuci odgovor, pokusajte da istu stvar vidite kako konj, mis ili slon. Sve su to ravnopravni i moguci pogledi na svet i zivot.
Vazno je objasniti stvari, a nije vazno kako i iz kog ugla.
Za mnoge probleme je jedino resenje staviti se u polozaj majmuna, i odatle uzivati u harmoniji i logici istorije i sveta.

Matija Beckovic

Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Jeste badi, to joj je bilo predodredjeno izgleda. Medjutim, gledajuci sve ove epizode, ukljucujuci ove nove kad mi net dozvoli,ali bar procitam WU,ako nista, rekla sam vec da mi se ona ne dopada i stojim iza toga. Kad pricam o RK, ja se naravno dosta i salim,ali kad poredim neke stvari i kad hocu za ozbiljno da uzmem diskusiju, ja zaista jesam na njegovoj strani. Ne od pocetka naravno, ali kako se radnja razvijala,upoznavala njegov lik, okolnosti i dogadjaje, rekla sam da sam u njegovim postupcima mogla da nadjem razumevanje. Razlog vise sto on ni u jednom momentu nije ni bio prikazan kao pozitivac, vec jedna prava, nadobudna uobrazena arogantna super zvezda, s druge strane,trebali smo da imamo nju koja ce svojom pozitivnoscu,iskrenoscu , i svemu sto uz to ide , zaista ispasti kao njegova zrtva ali eto vremenom lepotica ce zver pretvoriti u princa.Ali ja nju nisam dozivela tako, naprotiv, dozivela sam je upravo od tih pocetaka kao nekog ko zbog svoje trvdoglavosti koja se'' izgovara'' kao jaki moralni principi i ne odustajanje od borbe za pravdu,a ne gleda pritom koliko ugrozava i svoje najblize. Pa tako redom.

Cinjenica je da je tom svojom nerealnom '' principijelnoscu'' mmnoge gurnula u propast , sestri je srusila snove koje je imala od malena, majka joj izlozena javnom prozivanju, otac se borio za zivot, Mukunda uvukla u nezahvalnu pricu koja njemu nije ni bila na kraj pameti, cela njegova porodica trpela u jednom momentu neprijatnosti, ali ona se nije povlacila, ta njena borba za isterivanje pravde za nekog drugog je postala njena, posto-poto. I da , poenta je navodno sve te gadosti je radio RK, ali zasto. Moze li se covek sa rogatim bosti, narocito ako na tom samom pocetku ni ti niti iko od tvojih nije bio ugrozen, vec opet neki slucajni stranac.

I sad , kad je ovaj film u pitanju, kad je on sve stavio na kocku zarad njihove buducnosti, kod nje je prvo bio zestok otpor da mu pomogne, da snimi taj film, da ona zeli nesto drugo od svog zivota . I kad je on razocaran, takoreci bio na ivici samoubistva, ona tek tad ''velikodusno'' prihvata da mu pomogne. I onda opet zbog svoje tvrdoglavosti, zeli da resava neke probleme sama, iako od njega uvek ima punu pomoc i podrsku, drzi svoje neprijatelje i neprijatelje svog braka uz sebe iako on hoce da ih otera,ali ne, ona i tu pisa uz vetar. Na kraju, rekla sam videcemo koliko ce shvatiti zasto se on posle svega oseca totalno razocarano i slomljeno i zasto se udaljava od nje. A ona koja je tako principijelna i rekla je da radi samo ovaj film da njemu ucini uslugu, kao da i ona i svi oko njega ne zive upravo od njega ,videcemo da li ce ovaj put toliko istrajati u svojoj principijelnosti ili ce slavu i popularnost prihvatiti oberucke, bez obzira da li joj je voljeni muz doziveo jos jedan udarac u zivotu.

Dakle, ne mogu da verujem...Opravdavas onoga koji joj je bukvalno upropastio zivot, koji joj nije dao ni mrvicu onoga sto zasluzuje,osim svog kajanja..ma na trepavicama da je nosi bilo bi malo...A ona sta je trebala da uradi, da mu dozvoli da otera celu familiju, imala si mozda nekad zlobnu svekrvu,pa sto nisi rekla muzu da je izbaci..Sigurno, ne bih joj ni ja cutala, ali neko postovanje mora da postoji,pogotovu jer je to veoma patrijarhalno drustvo gde ljudi zive u takvim zajednicama..A sto se zaradjivanja tice..pa vidis li da niko ne zeli da snima sa RK jer je on jucerasnja vest,nije zanimljiv..a zbog svog ponasanja jos i izbacen iz organizacije..a Madu..treba bre da joj ljubi noge sto ima sanse da zaradi neki novac za tu porodicu ..jer ocigledno RK vise ne moze..a oni sta..svi drvlje i kamenje na nju..i RK..sta je ,pitam te, on uradio..iz ciste ljubomore..nemoj zaboga da zena bude uspesnija od njega,jer ce se pretvoriti u duplu seka persu.. Madu je rodjena na setu i u sudbini joj je da postane glumica..RK je samo njena sudbina koja je naterala na taj potez..nije njoj nikada bilo stalo do toga..lepo je ona zivela i kao kozmeticarka i nikada se nije dizala u nebesa, ali bas bih volela da se digne, da ga gleda s visine, jer on nju tako gleda oduvek..Znam da su male sanse za to,ali htela bih da ona zaradi mnogo para i da se razvede od njega..a on da nacisto propadne u svojoj tuzi..😈

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
QUOTE=Nataly]

Jel neko zna gde je Pratyusha??

I meni TO prvo palo na pamet...
Nataly nisam ja ni najmanje sumnjala da mi sve mislimo isto 😉😳