Ako dobro shvatih, ova sa cvecem je Dal, ova u zelenom je Nale...a dalje?!ja obozavam zimu, kapice i bas imam jednu lepu u mojoj omiljenoj crvenoj boji...😳
Hvala ti Natali..dakle ja sam ona sa cvecem da ne kazem sa kitom cveca..😉🤣
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
CASE IN COURT 31.8
UMAR KHAYID 1.9
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Why she gets bollywood movies
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Happy Birthday wat_up 🎂
Celebs pictures during Ganesh Festival
Jee Le Zaraa Is Happening
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Ako dobro shvatih, ova sa cvecem je Dal, ova u zelenom je Nale...a dalje?!ja obozavam zimu, kapice i bas imam jednu lepu u mojoj omiljenoj crvenoj boji...😳
@ Nataly
Dobijas li ti moje PM ? Nemoj da te sad bacam u rebus ako ih nisi dobila, nisu ni bile TOP SECRET, vec nesto razmisljam ,s obzirom da ja izgleda jedina ne mogu da te quote, a par puta smo nestale zajedno u akciji sto na forumu BB, sto na onom drugom, komsijskom, mozda prate tebe i mene i ne daju nam da se domundjavamo . Ako ti nije jasan ovaj izraz '' domundjavamo'' to znaci da razradjujemo strategiju za akcije u tajnosti ,a sifra nam je Purva darling
PISU PETICIJU: Svajcarci zele da Federer igra protiv Djokovica u Beogradu
Tenis 11:18, 25.11.2013.
svajcarska javnost zeli po svaku cenu da dodje do duela Djokovic - Federer pred 20.000 gledalaca u Beogradu
Rodzer Federer i Stanislas Vavrinka
Teniske reprezentacije Srbije i Svajcarske sastace se u prvom kolu Dejvis kupa
Nije mi jasno sto Svajcarci toliko mrze svog sugradjanina pa mu zele jos jednu blamazu 🤣
Prelepo..jer ovo slicice od skoro, ili od pre ?
Eto ti badi, trazila si od mene kako bih ja prevela Rumenku i van rupe. Ovo ti je prevod za to ko je ... pored rupe🤣
Opa, nestade Nale, izgleda da joj je protok konacno dobio totalni presek 🤣
Nataly, ok , ti si ova sa crvenom kapicom, Nale ova u zelenom sto stoji pored tebe, Dal je sa cvecem , a ja sam ova pored nje sto joj je okrenula ledja, ne zato sto smo u nekoj svadji ne daj Boze, nego pokusavam da zauzmem sto bolji ugao 🤣
E Badi, znas li ti koliko mi je sad potrebno vremena da prevedem Dalin strip. 😕 To ko nije doziveo ne zna sta je patnja. A ovaj dasa sa cekicem me stvarno dovodi u iskusenje da mu ja "prevedem" i da se spasem muka.😕