Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 31st Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
CASE IN COURT 31.8
Why Sidharth Malhotra films flop! Guess with the hint written in this
UMAR KHAYID 1.9
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
CID episode 73 - 30th August
BALH Naya Season EDT Week #12: Sept 1 - Sept 5
24 years of Lajja
Why she gets bollywood movies
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
Happy Birthday wat_up 🎂
The Naan - Stop Readers 🫓📚| BT Reading Challenge || September 2025
PISU PETICIJU: Svajcarci zele da Federer igra protiv Djokovica u Beogradu
Tenis 11:18, 25.11.2013.
svajcarska javnost zeli po svaku cenu da dodje do duela Djokovic - Federer pred 20.000 gledalaca u Beogradu
Rodzer Federer i Stanislas Vavrinka
Teniske reprezentacije Srbije i Svajcarske sastace se u prvom kolu Dejvis kupa
Nije mi jasno sto Svajcarci toliko mrze svog sugradjanina pa mu zele jos jednu blamazu 🤣
A ovo smo mi
Meni se ne prekidno spava, osecam umor i nikakva sam. Secam se da si skoro pricala kako imas nizak pritisak. I moj je isti takav. Kad mi je 110 to znaci da sam se nesto uznemirila. Ne volim zimu i nije mi dobro kad se setim da je tek pocela. 😕
Meni se ne prekidno spava, osecam umor i nikakva sam.
Veruj mi Nale da se i meni spava, ali ne verujem da je zbog zahladjenja, pre ce biti zbog uzastopnog sedenja po celu noc, sto ovde , sto sa klincadijom. 😆
A ja kao prolecno dete, kao neko ko je toliko puno vremena provodio u Africi, gle cuda , volim sneg.Mozda cu i napraviti Sneska samo da mi ''padne'' dovoljno materijala 😉
Dal, danas nisam uspela da ti posaljem caj, pukla mi bila veza a nisam imala vremena da cekam da se ponovno nakacim...ali zato ti sada saljem dva leka protiv prehlade:Preko dana caj od przenog zutog secera sa limunom, vanilom, cimetom(obavezno) i po ukusu anisom...a za uvece: u crno vino dodas po ukusu zutog secera, soka od narandze i soka od bobica zove ili borovnice ili kupine, ugrejes da bude vruce ali ne da kuva i po ukusu dodas cimet(obavezno), karanfilcic,muskatni orascic, anis...piti vruce......i ziveli!!! Nek ti je na zdravlje...
Opa, nestade Nale, izgleda da joj je protok konacno dobio totalni presek 🤣