Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
GEETUs DEATH 6.10
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
Bring her in Gen 5
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Like/Dislike/Neutral Week 6
Songs on All Tranportation
26.11.
Svi doruckuju za trpezarijskim stolom. Astha sluzi hranu svima. Anjali je gleda. Shlok se smeje gledajuci u Asthu. Sojal i Jaya se lukavo smese ocekujuci da je Astha nesto zabrljala. Svi probaju hranu i Taai kaze Niranjanu da je to prvi obrok koji je Astha skuvala i da treba da joj da poklon. Niranjanu se svidja hrana i on hvali Asthu. Daje joj shagun <poklon> Astha ga pozdravlja dodirujuci mu stopala. On ju je blagoslovio. Bharat zove Asthu i daje joj poklon. Kaze joj da zna da se ona moli Bogu koji se zove Bappa i da zeli da je Bappa uvek blagoslovi. Astha se smesi i grli kipic boga Bappe koji je dobila. Astha pozdravlja Bharata i on je blagoslovi. Jaya kaze Sojal: Vidis, Astha je dobila samo kipice, ali nakon nekog vremena oni ce biti kod mene. Astha pozdravlja Anjali, i Anjali kaze Sojal da izvrsi svoju duznost i da nauci Asthu pravilima koja vrede u toj kuci.
Anjali kaze Asthi da se pokorava pravilima kuce, jer ona smatra da zena treba da bude u granicama dopustenog i da dobro zna koje su njene odgovornosti i duznosti. Kaze joj da sto pre nauci sva pravila, bit ce bolje za nju. Astha gleda u Shloka dok on doruckuje. Shlok pita Asthu gde je njena mangalsutra? Svi iznenadjeno gledaju u Asthu. Shlok: Gde je mangalsutra koju sam ti dao u hramu? Ona ima posebnu vrednost za mene. Taai kaze Asthi: Gde je ona crna vrpca, ako toliko znaci Shloku, moras je jako dobro cuvati. Astha cuti. Shlok: Cini se da ti ne postujes nas brak kao sto Anjali postuje njen. Svi primecuju da se Shlok podsmeva Asthi i iznenadjeni su. Shlok pita Asthu: Imas li ti tu crnu vrpcu (konac) ili si je negde izgubila?
Astha pokaze crnu vrpcu svima. Shlok je ljutito gleda. Svi gledaju u Asthu. Astha kaze Shloku:Kako si mogao da pomislis, Shlok, da je ova vrpca za mene sala? Ona ima veliku vrednost za mene, jer predstavlja istinu. Ona se podsmeva Shloku pred svima. Bharat se smesi. Astha: Moja mama me je naucila da uvek cuvam mangalsutra i ukoliko se prekine, da je popravim. Ja verujem u stvaranje odnosa a ne u njihovo razbijanje. Ona pokazuje pred svima crnu vrpcu. Shlok je gleda ljutito. Astha mu uputi hladan pogled.
Shlok: Dobro si uradila sto si je ponovo stavila, ponekad mlada dobije losije od onog sto je ocekivala, trebat ce ti. Shlok kaze Niranjanu da ima neki vazan posao da zavrsi i da mora odmah da ide. Niranjan kaze: U redu. Astha gleda za njim dok on odlazi.
Jyotina svekrva jede kada netko kuca na vrata. Ona se pita tko je to sada u ovo vreme? Ide da proveri, otvori vrata i vidi da je to Abhay, Jyotin muz. Raduje se sto ga vidi. Kaze mu da je dobro sto se vratio, i pita ga gde je bio svo ovo vreme? On pita za Jyoti. Ona mu kaze da je bilo Shlokovo vencanje i da je cak i ona morala da ide tamo. Kaze mu da Shlok nije podneo da gleda Jyotine suze i da im je zapretio i rekao da ce ih prijaviti policiji. Ona mu isprica kako se onda ona izvinula Jyoti, i Shlok se smirio i nije pozvao policiju, inace bi oni zavrsili u zatvoru. Abhay je sokiran. Abhay: Moram da preuzmem stvari u svoje ruke. Ona je kokos koja nosi zlatna jaja, moramo uciniti sve sto je u nasim mogucnostima da je vratimo natrag. Njegova majka kaze: Da, moramo sve dobro da isplaniramo. Abhay kaze da ce on vec smisliti nesto.
Noc je i Astha razmislja kako se njen zivot promenio u jednoj noci. Jako je uznemirena i Jyoti joj prilazi i pita je da li je nesto jela? Astha joj kaze da nije gladna. Jyoti joj kaze: Hajde da pogledamo tvoj album sa vencanja, vidjet ces svoje srecne roditelje i tvoje ce se raspolozenje promeniti. Astha gleda slike i potpuno je ukocena i nema.Jyoti nesto oseca a Kavyi se svidjaju slike. Sojal kaze Asthi: Astha, bila si toliko srecna na vencanju, sta se sada desilo? Jyoti gleda u Asthu i kaze joj: Vidi, pogledaj tvoje roditelje. Astha pogleda u sliku svojih roditelja i pocne da place. Anjali ulazi i kaze: Zasto vi sve gubite vreme! Kasno je. Sve da ste posle na spavanje.
Jyoti odlazi. Anjali kaze Asthi da se probudi rano u jutro. Sojal kaze da Astha nije nista jela. Anjali pita Asthu zasto nije jela i grdi je. Anjali: Mene nije briga da li je ona jela ili ne, samo ne volim da se hrana baca. Kavya kaze kako je za par dana njen rodjendan. Astha grli Kavyu. Anjali kaze da se rodjendanski party radi samo za decake. Sojal to objasnjava Kavyi. Sojal i Kavya izlaze iz Asthine sobe. Anjali prilazi Asthi i pita je: Sta se desava? Zena mora uvek da se smesi bez obzira sta se desava u njenom srcu, tako da kada njen muz dodje kuci, vidi srecno i nasmejano lice. Da li ti imas neke prituzbe na ovu porodicu/kucu? Ukoliko imas, kazi mi o cemu se radi, tvoje lice pokazuje da si povredjena. Shlok ulazi i pita Anjali sta ona radi u njegovoj sobi i kaze joj da izadje odatle odmah.
Anjali odlazi. Shlok zatvara vrata od sobe i seda na krevet. Astha ga gleda. On kaze Asthi da dodje i da mu skine cipele. Kaze joj da nitko iz njene kuce nece doci da to uradi. Astha ga ljutito pogleda i pita ga zasto joj on sve to radi? Shlok: Prestani da ponavljas jedno te isto pitanje. Primetio sam da se sjaj na tvom licu pojacao nakon vencanja, mozda zato sto si dosla u ovako veliku kucu i dobila muza poput mene. Astha: Ja ne poznajem ovog Shloka. Shlok koga sam ja volela se nikada ne bi ovako ponasao. Odgovori na moje pitanje Shlok. Reci mi. Shlok: Cak se i moje cipele pitaju zasto ih nisi skinula do sada. Prestani da buljis u mene i izvrsi svoju duznost.
Astha: Potreban mi je tvoj odgovor. Ja bih umrla za tebe, da si me stvarno voleo. Ja te necu slusati. Shlok se naljuti i ustane. Pridje joj blize govoreci: Izgleda da je tvoj mozak stao poput pokvarenog sata. Astha: Ja zelim moj odgovor. Reci mi zasto me kaznjavas? On je cvrsto uhvat i povredi je. Shlok: Necu ti reci i sta mi mozes? Sta ces da uradis sada? Ona mu se podsmeva i kaze: Vidis ovu vrpcu, seti se svojih obecanja, kako ces izaci pred Boga, reci mi? Shlok uhvati vrpcu i povuce je povredivsi time Asthu. Astha ga gleda. Shlok: Izvini, zaboravio sam da sam te ozenio pred Bogom, hajde da uradimo nesto. Hajdemo pred Boga i ja cu ti reci najvecu istinu moga zivota.
Precap:
Shlok dovodi Asthu u Hram i kaze joj: Mrzim te, oduvek sam te mrzeo. Astha place i potpuno se slomi.
27.11.
Shlok vodi Asthu sa sobom.Sojal cuje neku buku i pomisli da ode da vidi sta se desava. Bharat joj kaze da spava jer je puno posla ceka sutradan u jutro. Sojal misli kako Shlok mnogo voli Asthu i kako je Astha jako srecna. Shlok dovodi Asthu u Hram gde su se vencali. Astha: Pusti mi ruku, Shlok! Shlok zapali vatru i pokaze Asthi. Shlok: Ovde sam te ozenio i sada cu ti ovde reci moju zivotnu istinu. Istina je da te mrzim, samo te mrzim. Astha je sokirana i place. Shlok: Usla si u moj zivot lazuci, i kako si ikada mogla da pomislis da bih te mogao voleti? Da li se secas da sam ti rekao da izricito mrzim lazi, kako onda mogu da volim lazljivicu.
Astha: Znaci, to nikada nije bila ljubav, sve tvoje reci i sva obecanja bila su laz, Shlok. Cudno je da sam te ja toliko ludo voljela, i ta me je ljubav ucinila slepom pa nisam mogla da vidim tvoju mrznju.Shlok joj aplaudira i kaze: Dobro, makar si shvatila sta si uradila. Sve je ovo bila drama, sve je to bila zamka u koju sam te uhvatio, a ti si se upecala na moju ljubav. On joj se smeje u lice. Shlok: Posao koji si dobila u firmi za organiziranje raznih desavanja, to sto si izabrana da organiziras moju proslavu, sve je to bilo zahvaljujuci meni. Astha razmislja o tome.
Shlok: Sta je bilo? Jsi li sokirana sada kada si sve saznala?Ali prica jos nije zavrsena. To sto si dolazila da radis za mene kod mene kuci, i onda kada sam te spasio od onog taxiste, sve je to bio deo igre. Astha je sokirana. Shlok: Naterala si me da radim mnoge stvari, cak i nas put u Kolhapur. Astha razmislja o tome. Shlok: sve je to bio deo mog plana, sve, i ti si osecala da pocinjes da me privlacis. Kada su zapocela tvoja iritirajuca ptanja i kada si odbila da se udas za mene, odlucio sam i ozenio te u Hramu. Astha se seca njihovog vencanja. Shlok: Mrzela si moje lice, nisi zelela da ikada vidis moje lice, a sada moras da gledas ovo lice, na kome nikada neces da procitas ljubav prema tebi.
Shlok: Zato jer se drama sada zavrsila, kraj. Astha ga grdi: Kako si mogao da uradis tako nesto, ozenio si se samnom iz osvete, ja nisam bila ni slaba ni slepa, nisam bila budala. Ja sam te stvarno volela i zato sam se udala za tebe. Ja sam se zaljubila u tebe, moja ljubav nije bila prevara, ovaj mi je brak znacio tako mnogo. Shlok: Jesi li ti luda?Sada si dobila svoje odgovore, sada kada sam ti rekao sve, ti places, a trebala bi biti srecna. Ja sam srecan kada vidim u kakvom si ti stanju. Ja sam te ozenio pred Bogom, i sada cu ti pred Bogom reci jednu stvar, da te mrzim i da cu te uvek mrzeti.
Shlok odlazi iz hrama. Ona place i sedi tamo pored vatre, placuci. On ulazi u auto i ostavlja je samu. Saiyyan svira...Astha se seca njihovih srecnih trenutaka punih ljubavi...Khwab ho pyara svira...Seca se njegovih gorkih reci i place. Dolazi sama kuci i vidi kip bozanstva u njihovoj kuci. Obrise suze i dobije snagu od Boga. Odlazi u njihovu sobu i misli: u cemu je poanta secati se, kada ce me to samo povrediti. Kaze u sebi: Ti si polomio sve moje snove. Zao mi je mama i tata sto vas nisam poslusala i sto sam verovala Shloku. Ja sam izgubila danas, ova kuca nema nikakvu vrednost za mene, i zato ja necu ostati ovde. Spakovala je svoju torbu i uto ulazi Shlok.
Shlok: Jesi li krenula negde Gospodjo Shlok Agnihotri? Astha: Da, sto dalje od tvog laznog sveta. Ja nisam ta koja ce ostati ovde i plakati, trpeci sve boli.Zadrzi ovaj lazni svet za sebe, jer mene ovde sve gusi. Shlok: Sta da radimo? On joj se podsmeva i govori: Mozda ti nikada nisi videla tako veliku kucu. Astha: Ja sam zaprepascena koliko jeftin mentalitet ti imas. Mrzim te. Ja sam dosla u ovu kucu samo zato jer sam te volela. A sada kada nema ljubavi, zasto bih ja ostala ovde, i zato odlazim. Shlok: Tvoj mentalitet je jeftin, jer je tvoja pamet mala, ti si sada moja zena, moram da ti pomognem da shvatis sta ce se desiti ako odes odavde, kako ce tuzni biti ako te vide ovakvu.
Astha: Da, ali ce biti jos tuzniji ako im nista ne kazem. Shlok: Razmisli kako ces da se suocis sa drustvom, sta ces svima reci. Astha: Bolje je suociti se sa celim svetom, nego sa tobom, skloni mi se s puta. Moram da idem, inace cu te strpati u zatvor zbog nasilja u porodici. Shlok: Oh, ja sam ti rekao da ne mozes da ides, to znaci da ne mozes da ides. Astha: Ja sam ti takodjer rekla da idem, i to znaci da idem i ti me ne mozes zaustaviti. Gledaju jedno u drugo ljutito.
Precap:
Shlok kaze Asthi da procita neka dokumenta pre nego sto ode, i kaze joj: Zar ne volis svog oca?