Favourite soaps (invited only) #5 - Page 2

Created

Last reply

Replies

284

Views

43.6k

Users

8

685

Frequent Posters

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago
Malo stare dobre romantike... ❤️
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v2MRkvlZEKc[/YOUTUBE]
MINA1971 thumbnail
Stara,dobra klasika...🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Shlok izlazi iz sobe dok Astha place. Astha se seca srecnih, romanticnih trenutaka sa Shlokom, i kako su se postepeno zaljubili jedno u drugo. Shlok se smesi dok sedi negde u svojoj kuci i pije vino. Astha gleda u fotografiju i razmislja o snu koji joj je Shlok razbio ucinivsi da svati pravu istinu.Ona place, dok je Shlok u istom tom trenutku srecan i lukavo se smeje. Astha se seca kako se Shlok ozenio sa njom u hramu. Uzima u ruku mangalsutra traku i gleda u nju. Zagrli je i place.

picture1

picture2

Sledece jutro. Shlok dolazi nazad u svoju sobu i vidi Asthu kako spava pored kreveta. Prospe vrc pun vode na nju i probudi je. Astha ga pogleda u soku i on joj kaze: Dobro jutro. Hajde, brzo se spremi. Svi nas cekaju, drama se zavrsila. Nitko ti ovde nece pomoci. Nije me briga za tvoju bol.
Astha: Dobro, ako te nije briga, ali reci mi jednu stvar, zasto me kaznjavas? Shlok: Zar ti ne razumes? budi normalna pred drugima. Astha mu kaze da je prevarant, i kaze mu da ne moze da se pretvara da je sve u redu, i da nece da se pomakne odavde dok joj on ne odgovori na njeno pitanje.

Shlok je uhvati za ruku i povredi je. Sojal dolazi i kuca na vrata i sokirana je kada vidi u kakvom je stanju Astha. Vidi da je soba sva razbacana ipita Asthu zar jos nije spremna i kaze Asthi da sto pre dodje dole ukoliko ne zeli da ima problem sa Anjali. Sojal kaze da jenoc bila duga. Shlok joj kaze da nauci Asthu svemu kako bi bila poput nje. Sojal kaze OK. Astha suzdrzava svoje suze. Anjali zove Sojal i ova odlazi, govoreci Asthi da dodje sto pre. Sojal misli u sebi da soba izgleda vrlo cudno, i da treba da sazna sta se sve tu desavalo.

Shlok gleda u Asthu i kaze joj da se brzo spremi. Astha: Mozda ti nisi cuo sta sam ja rekla, hocu moj odgovor inace ne idem nigde odavde. Shlok: Ja ne dajem objasnjenja nikome. Cekat cu te 5 minuta, u suprotnom ces se sama suociti sa svima. Ukoliko zelis da kazes svojoj porodici o tome kakav sam ja stvarno, ucini to, ali pomisli na njih, kako ce se oni osecati ako sve to saznaju. Nemoj to da ucinis ako imas imalo razuma. Razmisli o tome. Astha place. Shlok joj se nasmeje u lice i odlazi.

picture3

Svi cekaju Asthu da sidje. Sojal kaze da joj je rekla da sidje dolje. i da je ona rekla da ce sici. Sojal kaze da bi bilo puno bolje da se Shlok ozenio sa njenom rodjakom. Anjali joj se podsmeva. Shlok dolazi sa Asthom. Anjali gleda u Shloka i Asthu.

Shlok cvrsto drzi Asthinu ruku i povredi je. Vuce je za sobom. Anjali: Ovo je poslednji puta da objasnjavam. Ako sutra zakasnis, onda... Kaze im da odu da se pomole boku u kucnom hramu. Shlok i Astha stoje i mole se Bogu. Astha se moli: Zasto mi se sve ovo desava? Gleda u Shloka i suze joj ispune oci. Shlok je uhvati za ruku i povuce ju. Taai kaze Asthi i Shloku da uzmu blagoslove od svih. Astha je izgubljena. Anjali: Astha, gde si odlutala? Shlok drzi cvrsto Asthinu ruku i kaze joj da uzme od svih blagoslove.

picture4

Povuce je za sobom i oni zajedno uzimaju od svih blagoslove. Shlok se smesi i vodi Asthu za sobom.Taai kaze Asthi: Danas je tvoj prvi dan u kuhinji, moras da napravis nesto slatko, idi sada. Shlok: Sto da ne, ona ce pripremiti ceo dorucak za sve nas. Sve sto ona radi radi u potpunosti, bilo da je u pitanju ljubav ili mrznja. Smesi se. Kaze Asthi da ide u kuhinju. Astha gleda u sve redom i odlazi. Astha ulazi u kuhinju i Sojal dolazi za njom.Sojal joj daje povrce i kaze joj da pozuri, inace zna sta je ceka. Shlok pita Asthu sta to radi, i da treba prvo da oljusti krompir.

Sojal vidi da je Astha uznemirena i kaze joj da ce joj ona pomoci, jer je ona sada njoj poput mladje sestre. Sojal je pita kako je bila prva bracna noc? Sojal: Izgleda da je Shlok opasan kada se radi o ljubavi, jesi li dobro, reci mi sta se desilo? Anjali ulazi i cuje sta je Sojal pitala Asthu. Anjali grdi Sojal i kaze joj da izadje iz kuhinje. Anjali kaze Asthi da radi brze jer sve treba da bude gotovo na vreme, i da oni ne vole da cekaju na dorucak. Shlok ulazi i Anjali izlazi iz kuhinje. On gleda u Asthu i kaze joj da mora da spremi dorucak za sve, sa ce da uradi ako bude ovako plakala. Povredio ju je i kazao: Ti si zensko, moras da naucis da trpis bol, bit ce to dobro za tebe.

picture5

Astha: Nisam ocekvala da razmisljas tako primitivno. Sta sam to ja uradila? Reci mi Shlok.
Shlok joj je rekao podsmevajuci se: Spremi taj dorucak u tisini. Dati cu ti ja mnogo razloga za plakanje. Brzo pripremi hranu i neka bude dobra. Ukoliko mene budu vredjali zbog lose hrane, znas sta te ceka. Astha place. Shlok: Budi pazljiva. Ona se opekla, ali njega je bas briga. Ona pomisli kako se brinuo za nju prosli puta kada se opekla...a danas... Shlok: Danas sam bas srecan kada te vidim u boli. Ne volim nikome da polazem racune i dajem odgovore. Srecno kuvanje...odlazi. Astha place.

picture6

picture7

Precap:
Astha grdi Shloka i pokazuje mu vrpcu od mangalsutre. Shlok: hajdemo pred Boga i ja cu ti reci moju istinu

picture8

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
picture3

Ja ne razumem sta su scenaristi hteli da prikazu sa svim ovim, jer mi ovo lici na bolesnog coveka...koji treba da se leci...kuda ide ova serija, videcemo...ali, je ovo van pameti...jadna Astha, sta je snaslo...
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Mina, za mene moze ovakva solja😃
MINA1971 thumbnail
Ha,ha,ha,ha,ha...sreca pa vise nemam ovih problema...😆
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: sladjana333